- 11 Aralık 2018
- 42.558
- 264.446
- 598
- Konu Sahibi mercandedee
-
Siz bebek beklemiyor muydunuz, yanlış mı hatırladım. Midem bulanıyor falan yazmıştınız bir ara4 çocuğum yok. 1 tane var ikinciye cesaretim hala yok. İsteyip istemediğimden bile emin değilim. O yüzden ona göre önlem alıyoruz. Yine de tavsiye vereceğim..
Bir kaç kişi "2 çocuğa bakan 4 çocuğa da bakar" demişti. Ama katılmıyorum. Çocuk bakmak sadece karnını doyurup, altını üstünü temiz tutmak değildir. Ne kadar birebir zaman geçirdiğinizle ilgilidir.
Keşke istemiyorsanız korunsaydınız. Korkarım bu gidişle 5. de olur. O yüzden önlem alın.
Hayırlı olsun..
Ben de doğuma girerken burun tıkanıklığı sebebiyle çok korktum. Ameliyattan önce burnumun açılması için illiadin sprey sıkmamı söyledi Dr. Bayağı açtı o günbenim de 2. cocugum ilki 4.5 yasinda kiz bu da erkek ama bu hamilelik o kadar yiprattiki bacagim da varisler oldu ,carpintim çok,su anda gribim ilki normal dogum,bu dogum da eli kulağında korkuyorum gripli iken doğurmak istemiyorum zaten çarpıntı var burun tıkanıklığı iyice çarpıntı yapiyor nasil ikincam diye ,bi kardesi olmalı insanin ama bana 2 cocuk yetti calisiyorum da bakacak kimse yok ucretsiz ayrilicam ,bu bebek de kizim gibi kreslerde büyüyecek yapcak bsy yok ,Allah bunlara can sagligi versin ins.
YurtdisindayimTavsiye veriyorum, çok dikkatle okuyun. Doğumda tüplerinizi bağlatın. Bu devirde dört çocuğu maddi durum çok çok iyi değilse hem maddi hem manevi anlamda tam olarak tatmin ederek iyi bir şekilde yetiştirmek mümkün değil.
yurt disinda olmaniz manevi anlamda kesin yeteceginiz anlamini tasimiyorYurtdisindayim
Yurt dışında olmak neyi değiştiriyor?Yurtdisindayim
Siz bebek beklemiyor muydunuz, yanlış mı hatırladım. Midem bulanıyor falan yazmıştınız bir ara
Gelirim iyi demek istiyor heralde.Yurt dışında olmak neyi değiştiriyor?
Geliri ne kadar iyi olabilir? Evine temizlikçi, yemek yapacak, arada çocuklarla ilgilenecek en az iki yardımcı lazım çocuklara manevi olarak yetebilmesi için. 4 küçük çocuğun hangi biriyle ilgilenebilir ki?Gelirim iyi demek istiyor heralde.
Merhaba birşey sormak istiyorum. Bende mesela çok çocuk isterim. Max 3 yani :) ama doğumlar kadın vücudunu deforme etmiyor mu? Yeni sizde olumsuz bir etki oldu mu. Büyüklerinden şöyle duydum 1 doğum 1 kadın için 10 sene demek. Yani kadını 10 sene ileri götürüyor. Tamamen anne sağlığıyla ilgili soruyorum3 cocugum var. Keşke Sezeryan olmasaydım da 4.yu de yapmaya cesaretim olsaydı. Onların kardeşliğini görünce işte gerçekten aile olmak böyle birşey diye dusunuyorum. Ayrıca çocuk sayısı artınca annenin ev işi yükü artıyor belki ama çocuklar birbiri ile oynayınca vakti de oluyor .kardeş sayısı çoğalınca işler daha da kolaylaşıyor aslında
O büyükler çok abartmışlar olayı yahu. Elbette vücut deforme oluyor ama 10 yıl ileri gitmelik bir durum yok. Normal şartlarda 3 çocuk annenin sağlığını olumsuz etkilemez.Merhaba birşey sormak istiyorum. Bende mesela çok çocuk isterim. Max 3 yani :) ama doğumlar kadın vücudunu deforme etmiyor mu? Yeni sizde olumsuz bir etki oldu mu. Büyüklerinden şöyle duydum 1 doğum 1 kadın için 10 sene demek. Yani kadını 10 sene ileri götürüyor. Tamamen anne sağlığıyla ilgili soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?