4. Bebek yolda . 4 cocuk :( nasol basedicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paran varsa yardimci tut, yoksa daha dogurma
Genelde yardımcı tutacak parası olanlar yapmiyo zaten nedense beli bir refah üzerindekiler kendini ve toplumu daha çok dusunuyo, ama parası maddi manevi durumu olmayanlar böyle her sene hamile kalıp agliyolar nedense sanki korunma yöntemi yokmuş gibi

O değlde haberlerde izlemiştim Amerikalı bir ailenin 15 çocuğu vardı.onu düşününce dörd çocuk az geldi bana :KK70: :KK70:

Kizlar konuyu hortlatmissiniz ama konu sahibi yeni konu acmis 'yasadigim ülkeye alisamiyorum' diye 😊 kanada da yasiyormus ve üstelik de okumak meslek edinmek istiyormus. 4 cocukla bravo takdir edilesi durum.

Kizlar konuyu hortlatmissiniz ama konu sahibi yeni konu acmis 'yasadigim ülkeye alisamiyorum' diye 😊 kanada da yasiyormus ve üstelik de okumak meslek edinmek istiyormus. 4 cocukla bravo takdir edilesi durum.
Millet 4 cocukla aya gidecek nerdeyse, ben tek cocukla kalkip markete gitmeye üseniyorum, tembellikten olucem

Yanlislikla hamile kalmak nedir?
Ust uste bir de?
Ne mezunusunuz? Okuma yazmaniz var mi?
Aile planlamasi gibi seyleri hic duydunuz mu?

Istersen uzayda ol, 4 cocuk ekstra 4 sorumluluk demektir.

Kadinlar damizlik degildir. Kadinlar da insandir. Kendine bakmasi, kendini egitmesi, yasamasi, mutlu olup mutlu etmesi gereken bir canlidir.
Surekli dogurmak zorunda degiliz!

Benim 2 tane var , o bile zorluyor.
Bir cocuk ya da hic cocuk; en makulu diyorum su an.
Cunku hersey ates pahasi. Insan tek kendi bogazini dahi zor doyuruyorken ustelik?
Hadi cocuk parasi aldiniz, bezi sutu vs dert degil diyorsunuz; insan dördüne birden nasil saglikla yetecek Allah askina?

Ha cok cok ilgili bir es olur, maddi durum garanti olur, yardimci olacak akraba, es, dost olur etrafinda; hayatin garanti olur, o cocuklarin gelecek kaygisi olmaz, bilincli iki ebeveyne sahiptirler; tamam yapilir.

Ama ben sanmiyorum ki iki kez ust uste kor goze parmak kazayla hamile kalan insanlarin bilincli ebeveynler olabilecegini..

Karsisindaki esi , sagligini, psikolojisini dusunmeden , spermelerini ziyan etmekten korkarak korunmayan bir es; bana hic de egitimli ve bilincli bir birey gibi gelmiyor.

Iki kelime yazıp konuyu basa getirip 4 çocukla burayı takip ediyor galiba

Benim enişte 8 kardeş, çocuklar üni mezunu ve 50li 60lı yaşlardalar. Zengin de değillermiş o zaman tabii. Hepsini çok güzel yetiştirmişler. Mal mülk verememişler ama kendileri yapacak seviyeye getirmişler. Ahlak olarak onlardan daha iyi bir aile tanımadım. Yani olay 3 çocuk, 5 çocuk değil. Tamamen maddiyat da değil. Yetiştiririm diyen 10 tane de doğursun kendi bilir. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Doğuracaksanız da yetebilir, yetiştirebilirsiniz.
Yorumunuzu görünce aklıma geldiniz
En son hamileyken yolculuga gitmiştiniz sonra yazmadiniz hiç umarım iyisinizdir

Kaç yılda 4 çocuk ?
Yapılabiliyorsa bende yapayım skdlsld :confused:
27 yaşında evlenmiş, şuan 31 yaşındaymış. 4 yılda 4 çocuk. Her yıla bir çocuk 😂

Konu sahibi eğitimli birinin doğum kontrolünden habersiz olması çok üzücü. Her yıl çocuk yapmak zorunda değilsiniz, bir de istenmeyen gebelik diye konu açıyorsunuz. İstemeyen insan korunur, siz korunmuyorsunuz ki?
Bir de Türkiyeye gelmek istiyorsunuz, orada 4bin dolara baktığınız çocuklara burada 4000 liraya hiiiç bakamazsınız.

27 yaşında evlenmiş, şuan 31 yaşındaymış. 4 yılda 4 çocuk. Her yıla bir çocuk 😂

Konu sahibi eğitimli birinin doğum kontrolünden habersiz olması çok üzücü. Her yıl çocuk yapmak zorunda değilsiniz, bir de istenmeyen gebelik diye konu açıyorsunuz. İstemeyen insan korunur, siz korunmuyorsunuz ki?
Bir de Türkiyeye gelmek istiyorsunuz, orada 4bin dolara baktığınız çocuklara burada 4000 liraya hiiiç bakamazsınız.

Olivia gerçekleri bir tokat gibi yüzüme çarptın skdsld :D
4 seneye 4 çocuk yemin ederim saygıyla önünde eğiliyorum :KK52::KK52:

Olivia gerçekleri bir tokat gibi yüzüme çarptın skdsld :KK70:
4 seneye 4 çocuk yemin ederim saygıyla önünde eğiliyorum :KK52::KK52:

Hamilelik ve lohusa döneminde zor sabrediyorlar sanırım. Lohusalık bittiği gün sabahlar olmasın, sonra gelsin 2.3.4. Çocuk.
Azıcık tutun bacım kendinizi
Bu ne aşktır?

Hamilelik ve lohusa döneminde zor sabrediyorlar sanırım. Lohusalık bittiği gün sabahlar olmasın, sonra gelsin 2.3.4. Çocuk.
Azıcık tutun bacım kendinizi
Bu ne aşktır?

Ben bir regl oluyorum kaç gün kendime gelemiyorum sjkdkskd :D
Tutturmakta mesele tutturamayanlar ne yapsın :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X