- 27 Ağustos 2014
- 54
- 34
- 98
- 34
- Konu Sahibi fatmabetul91
-
Ayrıntılı ultrasonla aynı şey mi acaba bilemiyorum, aynı ise benim doktorum da önerdi, bebeğin tüm organlarına bakılıp, herhangi bir anormallik var mı o saptanacakmış..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inş sağ salim kavuşurum türkiyede de yaptoran yok gibi kime sorsam o be diyor
evet ayrıntılı ulturasonla aynı şey organlarını göreceksin dediAyrıntılı ultrasonla aynı şey mi acaba bilemiyorum, aynı ise benim doktorum da önerdi, bebeğin tüm organlarına bakılıp, herhangi bir anormallik var mı o saptanacakmış..
Tamam o zaman benden de istedi herkesten istiyorlar yani :)evet ayrıntılı ulturasonla aynı şey organlarını göreceksin dedi
samsunda kime gidiyosun canım nereye çektirdin?Merhaba. Bir samsunlu olarak yazınızı okuduğumda hemen cevap verme gereği duydum. hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz bu arada. 4 boyutlu ultrasonu bende yaptırdım. bebeğin böbrekleri, ciğerleri, kalbi daha net gözüküyor. allah muhafaza ters giden bi durum olursa önlem baştan alınıyor.yaptırın derim ben. videoya doktor kendisi çekti. birde resimlerini :)))
benim doktorum ayrıntılı da normal ultrasonla baktı. 4 boyutluya girmedim ama doktorun cihazı çok iyi.
ayrıntılının amacı tüm organları incelemek; ben zaten her gelişinde inceliyorum ayrıntılı dedi. İstanbulda özel hastaneye gittim oradayken. oradaki cihazla hocanın cihazı görüntü açısından çok farklı.
ben özel hastaneye gitmiyorum GATA nın hocalarından birinin takibindeyim...
Öncelikle Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) gata daki doktorunuzun adını sorabilirmiyim? Memnunmusunuz?
amin inşallah :)
doç. dr. Mutlu ercan
çokk memnunum şansıma ilk randevumu ona vermişlerdi iyi ki öyle de olmuş. çok pozitif bir doktor.
siz samsun'dasınız ama değil mi?
Siz samsundamısınız? :) ben Ankaradayımdoktor araştırması yapıyorum o sebep ile sormuştum :)) memnun olmanıza sevindim doktorun bu süreçte çok önemli olduğuna inanıyorum pozitiflik harzaman güzel durumlara sebep olur şanslısınız :) güzel bir hamilelik geçirmeniz dileği ile sevgiler, :)
ben konu sahibesiyle karıştırdım o samsundayım yazmıştı ya :) ders çalışıyordum arada girdim.
ben de Ankara'dayım :) Askeri mensup musunuz diye sorayım o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?