4 boyutlu ulturason önemlimidir?

Değiliz ama artık sivillere de bakılıyor diye biliyorum doğrusudur? :)

Bu arada konu sahibesi arkadaşım 4 boyutlu ultrasona benimde bir arkadasım girmişti doktoru istemiş sanırım rutin bir kontrol.

evet kontrol amaçlı bakılıyor ama doğum yaptırılmıyormuş

Ayrintili usg ile 4 d usg ayni degil galiba.Benim gittigim ozel hastanede ayrintili usg yi hastanenin radyologu yapti.muayene ucreti disinda ek bir ucret odemedik.Yine 4 boyutlu usg icinde ucret odemiyoruz.Her ay kontrole gittigimizde, 6 .aydan itibaren doktorum normal usg ile bakarken 4 d usg ilede bakiyor .Bebegin kime benzedigi bile anlasiliyor neredeyse 4 d ile...bizimki bana cok benziyor sanirim:) ve insan o sekilde gorunce bebek sahibi olacagini biraz daha fazla hissediyor sanki.

allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin benim gittim hastanede renkli herşeyini görüyorum galiba o ayrıntılı ulturason 4 boyutlu için hastane beni radyologa gönderdi ayrı ücret istedi bende yolunu buldum devlet hastanesinden randevu aldım bedava çekincem inş :)

Amin sagolun.Allah sizin evladinizida sag salim kucaginiza almanizi nasip etsin.Ayrintili usg yapildiginda ben 6 -6.5 aylik hamileydim sanirim.Uc ay oncesinden gun verdiler bize..normal usg ile radyolog beynini ic organlarini inceledi 15 dk.falan surdu.4 d ile bakmadi.Yani ben 4 boyutlu renkli usg ile ayrintili usg yi ayni degil diye biliyorum.Ama ayrintili usg olmadan once bende sizin gibi dusunuyordum.

Merhaba arkadaşlar, bende 21.haftadayım..yarından sonra 4 boyutlu usg uygulanacak.. Doktorum bunun bebişin ayrıntılı incelenmesi için olduğunu söyledi, bir de yüzünü yakından görelim bakalım kime benziyor dedi.. Bu rutin bir şey değil mi? bir sorun var diye yapmıyorlar??

benden de istedi doktorum. bebeğin iç organlarını ayrıntılı olarak görebilmek için miş. benim bildiğim rutin bi uygulama artık.özel hastanelerde paralı uygulama .devlet hastanesinde bedavaymış.Allah hepimizi iyi sonuçlar alıp ,sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin.banada 23. hafta için randevu verdiler ..hayırlısı inşallah

Amin canım hepimiz iyi sonuçlar alalım..bebişlerimize de sağlıkla kavuşalım inşallah

Banada haftaya 3lu tarama testi yapilack o taramada ayrintili ultrasonlami bakiliyo?? Bide bu 4d icin ozele gitmeyi dusunyrdm normalde devlete kontrole gidiyrm acaba devlettede varmiki doktr istemedn biz isteyeblyrmyz?? Tecrubeli arkadslra soruyrm cok merak ediyrm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…