• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. evlilik yıldönümü

bende istiyorum ama burnumuzdan gelecek diye korkuyorum
Böyle alıştırmayın bence. Sizi o yönetmesin siz onu yönetin.
Alışır zamanla.
Siz her daim her zaman koştur koştur giderseniz hayatı boyunca sizden kopamaz bu daha büyük zarar çocuğa

Orion sen bu adamın hayat enerjisini sömürmeye yemin mi ettin naptın? Allah aşkına biraz adama iyi yapmışsın kocacım falan de haline azcık şükret. sürekli mutlu olman gereken şeylerden şikayet ediyorsun. ben bile bunaldım konularından.

Hayır kaç kişi de adama yanlış davrandığını sayfalarca anlattı bir gram değişmiyosun
hangi konumdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama beni anlayamamışsınız ben zaten istiyorum uzaklaşmak eski günlere geri dönmek 1 gün dahi olsa flört zamanlarımı anımsamak ama korktuğum şey gece yine zehir olacak kaynanam arayacak durmuyor çocuk diye ve dönmek zorunda kalacağım moralimiz bozulacak ister istemez

Sizin çocuğunuzun 15 sene sonraki halini söyleyeyim, 18 yaşına gelse de annesinden ayrı bir yere gidememiş bir ben 🫶🏿 sonra daha çok zorluk çekersiniz, şu an sizden ayrı 1-2 gün geçirebilecek yaştayken bunu kullansanız daha iyi olur hem kendiniz hem çocuğunuz için

Böyle alıştırmayın bence. Sizi o yönetmesin siz onu yönetin.
Alışır zamanla.
Siz her daim her zaman koştur koştur giderseniz hayatı boyunca sizden kopamaz bu daha büyük zarar çocuğa
zaten iş nedeniyle 9 gün şehir dışındayken telefonla aramayı öğrenmiş babasının sürekli beni arıyordu çizgi film izlerken görüntülü eşim kendi aramayı öğrenmiş diyor fotoğraftan buluyor seni diyo ayrı kaldık ama bir ebeveyni hep yanında oldu

Sizin çocuğunuzun 15 sene sonraki halini söyleyeyim, 18 yaşına gelse de annesinden ayrı bir yere gidememiş bir ben 🫶🏿 sonra daha çok zorluk çekersiniz, şu an sizden ayrı 1-2 gün geçirebilecek yaştayken bunu kullansanız daha iyi olur hem kendiniz hem çocuğunuz için
kananamı bize getirsem daha rahat atlatabilirim sanırım süreci akşam evden hazırlanıp 21.00 gibi çıksam onu uyutup kendi ortamında daha rahat ve huzurlu olur sanırım

kananamı bize getirsem daha rahat atlatabilirim sanırım süreci akşam evden hazırlanıp 21.00 gibi çıksam onu uyutup kendi ortamında daha rahat ve huzurlu olur sanırım
Yani evet daha önce bu konuda zorluk yaşadıysanız bir anda kayınvalideye bırakmak yerine kayınvalideyi size çağırarak ara bir geçiş dönemi oluşturabilirsiniz. Tamamen planı iptal etmekten çok daha iyi olur

merhaba kızlar ,
4 ağustosta bizim 4. evlilik yıl dönümümüz eşim mesaj atmış konuyla ilgili,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

böyle düşünmekte haksız mıyım.
Eşiniz ne güzel düşünmüş, plan yapmış. Siz annesiyseniz oda babası. Eşinizin planına ayak uydurun bence. Kaynananız ararsa gider alırsınız çocuğunuzu en fazla. Ne olacak?

Yani evet daha önce bu konuda zorluk yaşadıysanız bir anda kayınvalideye bırakmak yerine kayınvalideyi size çağırarak ara bir geçiş dönemi oluşturabilirsiniz. Tamamen planı iptal etmekten çok daha iyi olur
kayınvalidemin evinde uyumuyor gece 01.00 da aradı bir kere sabah tatilden dönmek zorunda kaldık endişem de aynısı olacak diye

Oğlunuz burada sürekli yazılan birey ve yetişkin olamamış, annesine bağımlı bir erkek olma yolunda hızla ilerliyor sayenizde 🙄

Siz annelik statüsü dışında da bir kişi ve karaktersiniz sonuçta.

Oğlunuz burada sürekli yazılan birey ve yetişkin olamamış, annesine bağımlı bir erkek olma yolunda hızla ilerliyor sayenizde 🙄

Siz annelik statüsü dışında da bir kişi ve karaktersiniz sonuçta.
en yakın arkadaşım geçenlerde bana sen hiç anaç bir yapıda değilsin çocuğun babaya daha düşkün demişti ama burada size neden öyle bir izlenim verdim bilmiyorum .
iş nedeniyle sürekli şehir dışına çıkıyorum halbuki ama ikimiz de yanında olmadığımızda uyumuyor gece neden bilmiyorum

en yakın arkadaşım geçenlerde bana sen hiç anaç bir yapıda değilsin çocuğun babaya daha düşkün demişti ama burada size neden öyle bir izlenim verdim bilmiyorum .
iş nedeniyle sürekli şehir dışına çıkıyorum halbuki ama ikimiz de yanında olmadığımızda uyumuyor gece neden bilmiyorum
Öyle bir izlenim veriyorsunuz gerçekten ama yanildiysam özür dilerim..

Ebeveynlere bu kadar bağımlı olan çocuklar sağlıklı bireyler olmakta zorlanıyor.. Ki büyükanne büyükbaba ziyareti için delirirdi çocuklar önceden şimdi ebeveyne yapışık yaşıyorlar nedense..

Konu sahibi eşinizle iliskinizde memnun olmayan bir tavriniz var sizin. Önceki konularınizdan da hatırladığım bu.
Eşiniz gayet anlayışlı, ince düşünceli ama yaptıkları sizde tam karşılığını bulmuyor gibi.
Güzel bir plan yapmış, oğlunuza babaannesi bakıyordu sanırım, bir gece idare edilebilir, kalması için hoşuna gidecek bir şeyler düşünülebilir. Direkt olmaz deyip heves kırmaya gerek yok bence.

Son düzenleme:
Öyle bir izlenim veriyorsunuz gerçekten ama yanildiysam özür dilerim..

Ebeveynlere bu kadar bağımlı olan çocuklar sağlıklı bireyler olmakta zorlanıyor.. Ki büyükanne büyükbaba ziyareti için delirirdi çocuklar önceden şimdi ebeveyne yapışık yaşıyorlar nedense..
en yakın arkadaşımın izmire tayini çıktı 1 hafta bende kaldı ev tutana kadar filan orada ben sert bir yapıdayım mesela ağladığında kucağıma almam sarılırım neden ağladığını sorarım ama kucağıma almam çizgi film izlemek istediğinde açmam ağlar yani ağlayarak bana istediklerini yaptıramaz babası tam tersi ona her istediğini yaptırıyor ağlayarak böyle olunca da sürekli babaya gidiyor ben anca yemek yemek istediğinde yada ben yemek yaparken beni izlemeyi seviyor sandalyeye çıkıp beraber scooter sürüyoruz benimle oyunlar oynar ama babasına daha düşkün bunu bende bariz görebiliyorum ama pedegog olan halam senin avrupai bir ebeveynlik sergiliyorsun babası senden daha duygusal ondan kaynaklanıyor diyor babayı yönlendirdiği için şuan öyle diyor

Konu sahibi eşinizle iliskinizde memnun olmayan bir tavriniz var sizin. Önceki konularınizdan da hatırladığım bu.
Eşiniz gayer anlayışlı, ince düşünceli ama yaptıkları sizde tam karşılığını bulmuyor gibi.
Güzel bir olan yapmış, oğlunuza babaannesi bakıyordu sanırım, bir gece idare edilebilir, kalması için hoşuna gidecek bir şeyler düşünülebilir. Direkt olmaz deyip heves kırmaya gerek yok bence.
Memnunum sadece kursağımızda kalacak diye endişeleniyorum

hangi konumdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama beni anlayamamışsınız ben zaten istiyorum uzaklaşmak eski günlere geri dönmek 1 gün dahi olsa flört zamanlarımı anımsamak ama korktuğum şey gece yine zehir olacak kaynanam arayacak durmuyor çocuk diye ve dönmek zorunda kalacağım moralimiz bozulacak ister istemez
Orioncum birçok konudan bahsediyorum aslında. Eşinin cinsel isteğiyle ilgili konu buna örnek. Ne kadar ben de otele gitmeyi istiyorum desen de ama şöyle ama böyle, zor olur bilmem ne diyerek karşıdakinin hevesini kaçırıyorsun. Bahsettiğim konuda da çözüm sunan herkese ama şöyle ama böyle diye bahaneler sıralamıştın.

Bunu kırmak için söylemiyorum herkesin mizacı farklı. Sen düşük enerjili ve biraz negatif bir insansın konularından anladığım. Ve değişime de kapalısın. burda insanlar ne anlatırsa anlatsın çocuğu öne sürerek adamın hevesini kaçırdığını ve yanlış yaptığını kabulleneceğini sanmıyorum.

Memnunum sadece kursağımızda kalacak diye endişeleniyorum
Esiniz planini size söylediğinde canım, hayatım artik ne sekilde hitap ediyorsanız ne güzel düşünmüşsün diye teşekkür edip sonrasında çocuğunuzla ilgili endişeniz söyleyip ne yapsak mı dediniz? Yoksa ilk tepkiniz olumsuzluk mu içeriyordu? Bana ikincisi gibi geldi açıkçası. 🤷‍♀️

Cidden nasıl yaşıyorsunuz bu hayatı herşeyi nasıl bu kadar problem haline getirebiliyorsunuz

Back
X