• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. evlilik yıldönümü

merhaba kızlar ,
4 ağustosta bizim 4. evlilik yıl dönümümüz eşim mesaj atmış konuyla ilgili,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

böyle düşünmekte haksız mıyım.
Ikibucuk yas gece kesintisiz uyur zaten neredeyse. Konuşup anlatın bu gece burda kalacaksin uyuyup uyaninca grlicez diye. Bir de hediye oyumcak alin oyalansın bisey olmaz

Orioncum birçok konudan bahsediyorum aslında. Eşinin cinsel isteğiyle ilgili konu buna örnek. Ne kadar ben de otele gitmeyi istiyorum desen de ama şöyle ama böyle, zor olur bilmem ne diyerek karşıdakinin hevesini kaçırıyorsun. Bahsettiğim konuda da çözüm sunan herkese ama şöyle ama böyle diye bahaneler sıralamıştın.

Bunu kırmak için söylemiyorum herkesin mizacı farklı. Sen düşük enerjili ve biraz negatif bir insansın konularından anladığım. Ve değişime de kapalısın. burda insanlar ne anlatırsa anlatsın çocuğu öne sürerek adamın hevesini kaçırdığını ve yanlış yaptığını kabulleneceğini sanmıyorum.
eşim bana alsancak mı incir altımı diye sordu alsancak dedim hevesini kaçıracak birşey yapmadım ki endişemi size danışıyorum ona demedim sadece inş tatildeki olaya dönmez dedim oda sen bana bırak ayarladım ben dedi tamam dedim ve ona ne giysem diye konuşuyoruz onun hevesini kırmamak için size danıştım nasıl olur çocukla diye .

Esiniz planini size söylediğinde canım, hayatım artik ne sekilde hitap ediyorsanız ne güzel düşünmüşsün diye teşekkür edip sonrasında çocuğunuzla ilgili endişeniz söyleyip ne yapsak mı dediniz? Yoksa ilk tepkiniz olumsuzluk mu içeriyordu? Bana ikincisi gibi geldi açıkçası. 🤷‍♀️
mekanı ben seçtim seçenek sundu yani hevesini kaçırmadım

Kendinize nasıl bu kadar bağımlı çocuk yetiştirdiniz gerçekten çok sıkıntılı insan sıkılır ya bi rahat huzur yok. Anneler bana kızacak belki ama 7/24 dip dibe olmak istemezsin sanki çocuğun bile olsa..
Anlatacaksınız ona tane tane alışacak yani. Babaannesinde kalmayı mı sevmiyor acaba? Kendi annenize falan bıraksanız. Çocukta olsa istemediği kişiyle kalmak istemeyebilir

Konunuzda farklı yazmışsınız, neden tuttun, taksiyle de döneriz diye otelde kalmak istemediğiniz söylemişsiniz bir bakıma daha nasıl heves kaçırılır bilemedim.
otele dedim evet çünkü gece aranırsak kayınvalidem tarafından boşuna para vermiş olacağız diye açıkladım oda bende o iş aramayacak dedi

Kendinize nasıl bu kadar bağımlı çocuk yetiştirdiniz gerçekten çok sıkıntılı insan sıkılır ya bi rahat huzur yok. Anneler bana kızacak belki ama 7/24 dip dibe olmak istemezsin sanki çocuğun bile olsa..
Anlatacaksınız ona tane tane alışacak yani. Babaannesinde kalmayı mı sevmiyor acaba? Kendi annenize falan bıraksanız. Çocukta olsa istemediği kişiyle kalmak istemeyebilir
bana bağımlı değil ki çalışıyorum ben kreşe gidiyor ailem başka bir ilde yaşıyor . ki sürekli işim gereği şehir dışına çıkıyorum

eşim bana alsancak mı incir altımı diye sordu alsancak dedim hevesini kaçıracak birşey yapmadım ki endişemi size danışıyorum ona demedim sadece inş tatildeki olaya dönmez dedim oda sen bana bırak ayarladım ben dedi tamam dedim ve ona ne giysem diye konuşuyoruz onun hevesini kırmamak için size danıştım nasıl olur çocukla diye .
Zaten izmirdeyiz neden otel tuttun dedim demişsin isteksizliğini belli etmişsin bu lafınla aslında 😬 hatta adam sarhoş sarhoş araba kullanmayalım diye otel tuttum demiş taksi tutardık demişsin. Bunlar baya baya heves kaçırıcı laflar

Biraz oluruna bırakarak yaşamak gerek. kesin çocuk sorun çıkaracak, kesin burnumuzdan gelecek diye başta negatif düşüncelerle kendini doldurmamak lazım. Bu şekilde sorun çıkmasa bile sorun çıkacak anksiyetesinden zaten bir şeyden keyif alamazsın

Zaten izmirdeyiz neden otel tuttun dedim demişsin isteksizliğini belli etmişsin bu lafınla aslında 😬 hatta adam sarhoş sarhoş araba kullanmayalım diye otel tuttum demiş taksi tutardık demişsin. Bunlar baya baya heves kaçırıcı laflar

Biraz oluruna bırakarak yaşamak gerek. kesin çocuk sorun çıkaracak, kesin burnumuzdan gelecek diye başta negatif düşüncelerle kendini doldurmamak lazım. Bu şekilde sorun çıkmasa bile sorun çıkacak anksiyetesinden zaten bir şeyden keyif alamazsın
deniyorum pozitif düşünmeyi herşey yolunda gidecekmiş gibi ama asla da gitmiyor

hangi konumdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama beni anlayamamışsınız ben zaten istiyorum uzaklaşmak eski günlere geri dönmek 1 gün dahi olsa flört zamanlarımı anımsamak ama korktuğum şey gece yine zehir olacak kaynanam arayacak durmuyor çocuk diye ve dönmek zorunda kalacağım moralimiz bozulacak ister istemez

en yakın arkadaşımın izmire tayini çıktı 1 hafta bende kaldı ev tutana kadar filan orada ben sert bir yapıdayım mesela ağladığında kucağıma almam sarılırım neden ağladığını sorarım ama kucağıma almam çizgi film izlemek istediğinde açmam ağlar yani ağlayarak bana istediklerini yaptıramaz babası tam tersi ona her istediğini yaptırıyor ağlayarak böyle olunca da sürekli babaya gidiyor ben anca yemek yemek istediğinde yada ben yemek yaparken beni izlemeyi seviyor sandalyeye çıkıp beraber scooter sürüyoruz benimle oyunlar oynar ama babasına daha düşkün bunu bende bariz görebiliyorum ama pedegog olan halam senin avrupai bir ebeveynlik sergiliyorsun babası senden daha duygusal ondan kaynaklanıyor diyor babayı yönlendirdiği için şuan öyle diyor

Kayınvalideniz çocuğunuza 3 aylık olduğu zamandan beri bakıyor demiştiniz konunuzda. Babaannesine bu kadar alışıkken, durmayacak kadar ağlamaz sanırım.

merhaba kızlar ,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

Daha neler ne olacak bir gecede çocuğa? Tadını çıkarın işte ne güzel.. Ağlar ağlar susar en fazla yani.

işte normalde de 18,00 da başlıyor ağlamaya diyordu bakarken de 1 ay evvel tatile gittik 1 gün duramadık kaynanam 1 de aradı ağlıyor uyumuyor diye

merhaba kızlar ,

Bence de bir günden bir şey olmaz. Yavaştan çocuğu da alistirin. Eğlenin dinlenin.

işte ağlar ağlar susar da bizi arayıp huzursuz ediyor kadını tanımasam bile bile huzurumuzu kaçırıyor diyecem

Abartıyorsunuz.

Gerçekten kocanız bir gün sizden kaçacak. Elinizden geldikçe uzak durmak için çabalıyorsunuz. Bir olur iki olur. Bir noktadan sonra uzak tuttuğunuz adam sizden gider. Eşiniz çok yapıcı davranıyor, ama bir noktadan sonra böyle davranmaz.

Back
X