• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. evlilik yıldönümü

yine şehir dışına çıktınız gibi düşünün bir gece için ben 2.5 yaşındaki kızımı ablası ile birlikte 4 geceliğine (hayatımda ilk kez) annem ve ablama bırakıp eşimle batı Karadeniz turuna gittim. allahim yarabbim nasıl ruhumuza iyi geldiğini anlatamam. döndükten sonra uzun bir süre "yaaaa biz ne yaptık, nasıl güzel birsey yaptık" diye konuştuk. resmen ruhum gençleşti resmen hayatıma renk geldi. muhteşem bir deneyimdi. tavsiye ediyorum kötü dusunmeyin

Milyon tane mesaj yazılmış ama siz kaynanam arıyor da arıyor demişsiniz. Acaba çocuğu kaynananıza mı bırakmak istemiyorsunuz ? Ya da ne bileyim gitmek mi istemiyorsunuz ?

Siz gitmeyin bence. Gitseniz de huzursuz olup döneceksiniz. Ta buradan yıldırdınız valla. Çocuk bu ağlar ağlar susar. Kv de de aradığında açmazsınız olur biter.

kananamı bize getirsem daha rahat atlatabilirim sanırım süreci akşam evden hazırlanıp 21.00 gibi çıksam onu uyutup kendi ortamında daha rahat ve huzurlu olur sanırım
Bakın siz bunu yapın.
Çocuklar kendi güvenli alanlarında daha sakin oluyorlar, daha kolay uyuyacaktır. Kocanıza da lütfen bişey sezdirmeyin, biraz heyecanlı davranın.
Bütün forum kocanıza acıdık valla nolur sakin olun artık.

Çocuk yetiştirme tarzınız problemli duruyor; önceden önlem alın derim. Bu kadar bağımlı davranması normal değil.
İkinci olarak; çok heves kırıcı ve sıkici gördüm sizi. Bu tarz şeyler önemli evlilikte. Çocuk da çocuk, çocuk da çocuk diye tutkusuz, sıkıcı biri olarak görmeye başlayabilir eşiniz sizi.

merhaba kızlar ,
4 ağustosta bizim 4. evlilik yıl dönümümüz eşim mesaj atmış konuyla ilgili,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

böyle düşünmekte haksız mıyım.
Sene de bir kere özenmiş. Bence dua edin kutlayan kocanız olduğuna millet hangi sene evlendiğini bilmiyor 😁 çocuğunuzda benim kızla yaşıt nerdeyse. Biraz büyük. Babannede durabilir bir günden ne olacak. (Tabii babanneye güveniyorsanız güzelce bakacağından eminseniz. Benim kv gözü gibi bakar ama gece hiç bırakmadım daha kızımı.)

Aaa siz eşi için “Biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim.” diyen üyesiniz. Konularınızdan hep eşinizi sevmiyorsunuz havası alıyorum.

Şu an bebeğim çok küçük olduğu için bırakıp otele gitme fikri bana da iyi gelmedi ama 2,5 yaş çocuğu hele de kendisine sürekli bakan babaannesinde kalabilir sanırım.

2.5 yaşında kocaman çocuk memede bebek değil eşiniz çok haklı ve siz haksizsiniz.Gercekten bazı insanlar çok zor ve katlanılmaz onlarda biride sizsiniz güzel yapılmış bir plani yok taksi yok çocuk ağlar diye iptal etmeye calisiyorsunuz.Sebnem ferahin bir şarkısı var ya yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçu dunyaya atmakta aynen oyle

9 gun kalmis iste bir gunmu kalamiycak abartmayin kocanizinda burnundan getirmeyin ararsa oglu acar telefonu idare et anne soyle boyle der kapatir bisey olmaz cocuguna bagimli olan kadinlarida anlayamiyorum

hangi konumdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama beni anlayamamışsınız ben zaten istiyorum uzaklaşmak eski günlere geri dönmek 1 gün dahi olsa flört zamanlarımı anımsamak ama korktuğum şey gece yine zehir olacak kaynanam arayacak durmuyor çocuk diye ve dönmek zorunda kalacağım moralimiz bozulacak ister istemez
Olup olmayacağını bilmediğiniz bir şey için tüm güzellikleri göz ardı edip dertlenip buraya konu açmak da nedir?

Gidin, gece bu olay yaşanırsa, canınızı sıkarsınız. Hatta o saate kadar eğlenebildiğiniz için canınızı sıkmaz, hayatı keyifle kucaklarsınız...

Ayrıca her şey olabilir. Yolda kaza yapabilirsiniz, otel yanabilir, göktaşı yağabilir. Hepsi ile ilgili konu açmak yerine güzellikleri görmek daha keyif verici olacaktır.

Eşinizin de keyfini kaçırmayın. Bazen adamlara da acıyorum. Adam daha ne yapsın sizi mutlu etmek için? Kaygınızı içinizde tutun birazcık.

merhaba kızlar ,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

Adamın burnundan getirme
Durmassada dönersiniz
Adamında hevesi kaçacak

merhaba kızlar ,

Bence eşiniz cok guzel düşünmüş
Dediginiz gibi kendi evinizde kendi odasında olursa sorunda olmaz bence
Önceki tatilinizde ne oldugunu esınız bılıyordur ona gore bır fıkrı vardır . Annesını uyarır cocugu oylayıp uyutması ıcın. Bu gunler gerı gelmıyor degerını bılın

Arkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,

ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .

aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi

kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım

Yok bu adam size yaranamaz. Ben bu adamı seviyor muyum diye bir düşünün bence. İlk defa şurada bir adama acıdım.

Annem 29 yaşındaki kardeşim için koştura koştura eve gelmiş yemek koyayım diye eve gidiyor. Onun hayatına göre yasiyor. O evden çıkmadan asla çıkamıyor çünkü utusu yapılacak vs vs...kendine bağımlı, asalak bir birey yetiştirdi. 26 sene sonra siz de böyle olmazsınız inş

Back
X