4. gün embriyosu transferi yapılanlar

tedymedy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
116
48
18
45
Benim gibi Bebegini hasretle bekleyen tüm anne adaylari merhaba. Benim gibi 4. Gün embriyosundan transfer yapilan varmi?? Sonuclariniz..transferden sonra yasadiklariniz...

Benim gibi Bebegini hasretle bekleyen tüm anne adaylari merhaba. Benim gibi 4. Gün embriyosundan transfer yapilan varmi?? Sonuclariniz..transferden sonra yasadiklariniz...
benim 4.gun embroyosuydu pozitifti kalp atisini gorduk ama snr kaybettik maalesef sen ne zmn transfer oldun canim hayirli olsun simdiden

benim 4.gun embroyosuydu pozitifti kalp atisini gorduk ama snr kaybettik maalesef sen ne zmn transfer oldun canim hayirli olsun simdiden
Off canim cok üzüldüm kalp atisina kadar duymussun hemde. Allah yardimcin olur yine duyar saglikla kucagina alırsın insallh. Ben cuma oldum transferi. 3 tane 3. Gun dondurulmus embriyoydu. Cozduler ve embriluyog iyi cozulduler hepsini 4. Gune goturucem dedi. yani 1 gun daha disarda bekletip 4. Gun transfer ettiler. Biri cok iyi kalite ikincisi iyi üçüncüsü de eh iste. Dr ucunude koydu. Beklemedeyim 5. Gunum bitti bugun ilk iki uc gun batma hissi oldu bugunde karnim kasiliyo gibi. Kendi kendime belirti ariyorum:)

Off canim cok üzüldüm kalp atisina kadar duymussun hemde. Allah yardimcin olur yine duyar saglikla kucagina alırsın insallh. Ben cuma oldum transferi. 3 tane 3. Gun dondurulmus embriyoydu. Cozduler ve embriluyog iyi cozulduler hepsini 4. Gune goturucem dedi. yani 1 gun daha disarda bekletip 4. Gun transfer ettiler. Biri cok iyi kalite ikincisi iyi üçüncüsü de eh iste. Dr ucunude koydu. Beklemedeyim 5. Gunum bitti bugun ilk iki uc gun batma hissi oldu bugunde karnim kasiliyo gibi. Kendi kendime belirti ariyorum:)
hic belirti arama rahat ol ilk gebeligimde cok belirti yasadim ama aldigimiz horman igne ilaclardan oluyo ikincide hic belirti yasamadim sadece kanama oldu az oda yerlesme kanamasiymis aha dedim tutmadi 9 gun evde test yaptim silikti 12.gun kan testi yapmistim

hic belirti arama rahat ol ilk gebeligimde cok belirti yasadim ama aldigimiz horman igne ilaclardan oluyo ikincide hic belirti yasamadim sadece kanama oldu az oda yerlesme kanamasiymis aha dedim tutmadi 9 gun evde test yaptim silikti 12.gun kan testi yapmistim
Canim ya soylediklerinle umut oluyosun. Şu an zamanin geçmemesi en buyuk sıkıntım. Sen simdi hamilemisin ben yanlis anlamiyorum demi

[QUOTE="dnya, post: 43839654, member: 5kalmk canim 1 ay once kurtaj oldum[/QUOTE]
Anladim canim benim:( ben de sonradan tekrar gebe kaldin sandim. Demekki icime doğdu hayirlisiyla inşallah. Bende 2014 subatinda normal yolla gebe kalmistim. Bebegim 6.5 aylik dogdu ve 40 gün boyunca kuvezde geçirdi. Taburcu olmaya yaklasmistiki ani kalp durmasiyla kaybettik zor gunler gecirdim. Bir kadinin hayatinda yasayacagi eb en en zor sey evladını kaybetmek ama kucuk ama buyuk. O nedenle kalp atislarini duymussun sende uzuldum acikcasi ama hersey allahtan. Neden anlatiyirum kötünün kötüsü var asla kendini uzme hep sukret. Evlatlarimizi doya doya koklayacagimiz günler yakin olsun ikimizinde.

[QUOTE="dnya, post: 43839654, member: 5kalmk canim 1 ay once kurtaj oldum
Anladim canim benim:KK43: ben de sonradan tekrar gebe kaldin sandim. Demekki icime doğdu hayirlisiyla inşallah. Bende 2014 subatinda normal yolla gebe kalmistim. Bebegim 6.5 aylik dogdu ve 40 gün boyunca kuvezde geçirdi. Taburcu olmaya yaklasmistiki ani kalp durmasiyla kaybettik zor gunler gecirdim. Bir kadinin hayatinda yasayacagi eb en en zor sey evladını kaybetmek ama kucuk ama buyuk. O nedenle kalp atislarini duymussun sende uzuldum acikcasi ama hersey allahtan. Neden anlatiyirum kötünün kötüsü var asla kendini uzme hep sukret. Evlatlarimizi doya doya koklayacagimiz günler yakin olsun ikimizinde.[/QUOTE]
amin insallah sen daha zor gunler gecirmissin canim ya ben goremedigim icin uzulurken sen gordugunu kaybetmissin artik onumuze bakicaz geriye donemeyiz

Anladim canim benim:KK43: ben de sonradan tekrar gebe kaldin sandim. Demekki icime doğdu hayirlisiyla inşallah. Bende 2014 subatinda normal yolla gebe kalmistim. Bebegim 6.5 aylik dogdu ve 40 gün boyunca kuvezde geçirdi. Taburcu olmaya yaklasmistiki ani kalp durmasiyla kaybettik zor gunler gecirdim. Bir kadinin hayatinda yasayacagi eb en en zor sey evladını kaybetmek ama kucuk ama buyuk. O nedenle kalp atislarini duymussun sende uzuldum acikcasi ama hersey allahtan. Neden anlatiyirum kötünün kötüsü var asla kendini uzme hep sukret. Evlatlarimizi doya doya koklayacagimiz günler yakin olsun ikimizinde.
amin insallah sen daha zor gunler gecirmissin canim ya ben goremedigim icin uzulurken sen gordugunu kaybetmissin artik onumuze bakicaz geriye donemeyiz[/QUOTE]
Ayynen öyle napalim kısmet diycez artik. Sen tedaviye basliycanmi

amin insallah sen daha zor gunler gecirmissin canim ya ben goremedigim icin uzulurken sen gordugunu kaybetmissin artik onumuze bakicaz geriye donemeyiz
Ayynen öyle napalim kısmet diycez artik. Sen tedaviye basliycanmi[/QUOTE]
1 sene ara vericem iki kurtajda yakin olunca yiprandim kendimi toparliyim oyle birde rapor cikartircam tup bebek ilaclar icin

Ayynen öyle napalim kısmet diycez artik. Sen tedaviye basliycanmi
1 sene ara vericem iki kurtajda yakin olunca yiprandim kendimi toparliyim oyle birde rapor cikartircam tup bebek ilaclar icin[/QUOTE]kendini hazir hissetmekte cok onemli raporda tabi iyi olur. Ilaclar cok pahali ben hastane harici de 2.5 verdim rabbim hayirlisini versin

ben 4 .gün 2 embiro trasfers edildi ikiz annesi olacağım inşallah..darısı başına
Aaa ne kad a r güzel ikiside tutunmus yavruların cok sevindim allah tamamina erdirsin arkadasim benim tahlil pazartesi daha sen 10. Gun mu yaptın testi belirti olmusmuydu bide dondurulmus embriyomuydu

Aaa ne kad a r güzel ikiside tutunmus yavruların cok sevindim allah tamamina erdirsin arkadasim benim tahlil pazartesi daha sen 10. Gun mu yaptın testi belirti olmusmuydu bide dondurulmus embriyomuydu
mrb canım bende ekım AYında tup yaptırdım 4.gun embrıyosu 3 adet bırakıldı....8.gun evde test yaptım negatıf ıdı...12 gun 2 kasımda yanı test gunumdu kan testı verdım 5 kusur cıktı.....35 e kadar yukseldı dr kımyasal dedı.....en son degerım 17 ıdı kanamam vardı azar azar dustumu suan bılmıyorum bu ıkıncı dusugum olcak

mrb canım bende ekım AYında tup yaptırdım 4.gun embrıyosu 3 adet bırakıldı....8.gun evde test yaptım negatıf ıdı...12 gun 2 kasımda yanı test gunumdu kan testı verdım 5 kusur cıktı.....35 e kadar yukseldı dr kımyasal dedı.....en son degerım 17 ıdı kanamam vardı azar azar dustumu suan bılmıyorum bu ıkıncı dusugum olcak
Çok üzüldüm inanki. Bizler cok hayal kurup cokda hayal kirikligi yasiyoruz maalesef. Ama uzulme olurmu herseyde bir hayır vardir. Ben 40 gunluk opup kokladigim bebegimi kaybettim gecen yil. O nedenle bazen isyanlarimiz belki de sukurlerimizdir kim bilir. Rabbim yine verecek sanada banada insallah. Asla pes etme. Yeniden dene

Bende erken test yapsammi diyorum ama cesaret edemiyorum bilirsin zaman duruyor sanki:(daha 6. Gunum

Bende erken test yapsammi diyorum ama cesaret edemiyorum bilirsin zaman duruyor sanki:KK43:daha 6. Gunum
çook gecmıs olsun evet zor durumlar...yanı cıkabılır 6 gun cıkan var genelde ıkız ucuz bekleyenler erken cıktı dıyo.....ama bence bekle derım

Evet bekliycem. bisey cikmazsa belki bosu bosuna üzülürüm
aynen canım bana taaa transferde dedıler umıtlenme dıye ama kımyasalda olsa hamıle kaldım...suan ılaclarımız var evıcap vs bıde ballı kur var onu yaptım macun esımde caksır suyu ıcıyo banada dua et ınsalah

aynen canım bana taaa transferde dedıler umıtlenme dıye ama kımyasalda olsa hamıle kaldım...suan ılaclarımız var evıcap vs bıde ballı kur var onu yaptım macun esımde caksır suyu ıcıyo banada dua et ınsalah
Canim hayirlisiyla olur inşallah esine eczaneden keci boynuzu özü de al sende ic cok faydali oda. Dualarimdasin

Back
X