4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Çok ayıp. Asgari ücretle çalışan öğretmenlerimizden özür dilemeniz gerektiğini düşünüyorum avukat hanım.
Yeterli geliri iş güvencesi olsa şiddete hakarete boyun eğmezdi diye düşünüyorum özgüvensizlikten kastım bu
Yoksa bir memurun böyle bi Hayat sürdürmesi korkutucu eşinden izinsiz mağazaya gittiği için şiddet görmesi fln

Arkadaslar hepinizin yorumunu okudum. Cevap yazamiyordum. Saglik sorunlarım var. Zaten artik stresten dolayi sagligim iyiye gitmiyor. Ve ben sagligim icin bu evliligi sürdürmek istemiyorum. Kaldiramiyorum yapamiyorum. Psikologla görüşmelere basladik. Yardim almaya basladim. Ben ailemle yasamak istiyorum ben anneme babama bakmak istiyorum evlenmesemde olur. Ben ailemi istiyorum. Su an onun ailesindeyim bogazim düğüm düğüm. Yasamak istemiyorum bu insanlarla. Soğumuşum olmuyor. Sizden ricam bu süre zarfinda beni kirmayin..

Dogru karar vermis olursun ama dikkatli ol ayrilacagin kisi fenalik yapmasin oyle bir insan sonucta.Adimlarini dikkatli at ve ardina bakma umarim tamamen iyilesirsin.

Görevli olduğun okul ailenin evine uzak mı? Neden orada kalıyorsun? Ailenin yanına git zaten yarıyıl tatili geldi kalma orda!
fiziksel olmasa bile her türlü psikolojik şiddeti uygular o cahil insanlar sana

Dün aksam tartıştık. Bende o an yeter artik beni ayriliga mecbur ediyorsun dedim. Yemin ettim. Herseyi konustuk. Ayri uyuduk. Sabah uyanirken bi eksiklik hissettim ürkek bir sekilde. Aksam aileme gidecegiz dedi ailesine gittik geldik dedi git bu evden esyalarini topla. Bende simsi toplayamam dedim. Halen cesaretim yok. Dolabımi acti elbiselerimi dagitacakti izin vermedim o an dedi ben dun aksam dusundum bende istemiyorum. Ben dun aksam istemiyorum demisim diye o da istemiyormus. İnanamadim kurana el basti seviyorum ama ayrilmak istiyorum dedi. Sonra birbimize girecektik sarildi sonra iceriye gecti.Simdi karsimda diyor napacaz nasil bosanacaz . Bizimki nedir arkadaslar saplantimi bu nedir sevgimi nedir. Bu kadar sey yasiyorum niye bitiremiyorum. Ayrilsak ikimize üzulmem ailelere uzulurum diyor. Ama bi turlu onun icten soyledigine inanamiyorum. Ben bu kadar mi gurursuz bir insanim allah bana gurur duygusu hicni vermemis.bosanma asamasimi? Bu olanalar normal mi kendimden nefret ediyorum.

Ikiniz birlikte psikologa gitseniz. Birbirinizi seviyorsunuz ama ikiniz de hastasiniz gibi geldi. Yanlis anlamayin lutfen.. bi aile/iliski twrapisti size guzel bir yol gosterir..

valla okurken yoruldum da sen vazgeçememekten yorulmamışsın.Bütün sağlığını kaybetmek üzeresin.Sen bir Türk kadınısın bu kadar yerlerde sürükleyen adama karşı dik dur eğilme! diyorum ve bu adamdan hiç bir halt olmaz diyorum.Kendine yazık etme güzel bayan,yazıktır o bedene o ruha.Lütfen sev kendini lütfen değerini bil,sağlığından olma o adamdan ol!

Asgari ücretle çalışan ücretli öğretmensin galiba özgüvensizliğine bakılırsa
Ben de asgari ücrete bile çalışmayan. Dersi az olduğu için 1000 lira alan ücretli öğretmenim. Ne demeye çalıştınız? Ya ben anlamadım ya da siz insanları yaptığı işe ve kazandığı paraya göre yaftalayan bir avukatsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…