4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Hadi seni anladik çok toysun gucsuzsun cesaretsizsin ya o anne ve babana ne demeli nasıl seni birakiyolar nasıl almıyorlar nasıl bu evliligi bitirmiyolar asıl suclu senin ailen ben o koca kişisine hicbisi diyemiyorum o adam hasta zavalli belliki gecmisinde yatan iğrenç bı psikolijle büyümüş ve asla duzdlmeyecek üstelik senin öğretmen olman onun esraf olması yada icinde barındırdığı ezik bı yani var sana karşı ve bunun hirsini aliyo senden döverek ve bı paragrafında cocuktanda bahsetmissin bide çocuk vereceksin bu adama işte ozamn seyret sen ezilmeyi bunun bin katini yasatacak çocuğu kullanarak akıllı ol hemen şimdi toparlan git babanin evine hiç durma boşanma davasi aç ve kurtul bir saniye bile düşünme

Biraz zor olsa da okudum.Bence güncelleyin ki herkes okuyabilsin.Satır aralığını bırakmanızı öneriyorum.
Tabiki de boşanmalısınız.Mayıs'a kadar neden bekliyorsunuz ki?
Evin kontratı ne zaman biterse bitsin size ne?
Sizin hayatınız bitmeye başlamış farkında mısınız?
Alın eşyalarınızı gidin babanızın evine.Kimseyi de umursamayın.
Hayır babanızın bi ara sizi almak istememesi de çok garibime gitti.Sİz isteseniz de göndermemesi gerekirdi.
Çocukluk yapıp evlenmişsiniz böyle insanla.Neden çocukluk diyorum yaşadığınız şeyi kendinize kelepçe olarak görmüşsünüz.
Şimdi tekrar bi çocukluk daha yapmayın kendi hayatınıza bakın.

Roman okur gibi okudum.Lakin bir insanın kendine ettiğini ümmü cihan bir araya gelse edemez.Hep bir umut demişssinizde aslında başlamadan bitmiş bir evlilik bu inşallah sansısız biter diyeceğimde bu adam( aslından bu sözüde haketmiyort ya) sizi bırakmaz.
Özet geçeyim öğretmen bir bayan esnaf eş dayak duygusal şiddet gerçek şiddet açıkcası şiddetin her çeşiti mevcut mayısa kadar da ev kiralarını ödedikleri için boşanmıyorlar.

Ne öğretmenisin merak ettim. Türkçe konuşmayı, yazmayı pek bilmiyorsun.

Hikayenin sonunun “yemeğe çıkarmıyor” “kaplıcaya götürmüyor” ve “alışveriş yaptırmıyor” gibi normal evlilik beklentilerine bağlanmasına şaşırdım. Ben sonunda basitçe kocanın sana “insanca” davranmasını temenni edeceksin sanmıştım.

Berbat bir evliliğin var gerçekten. Senin kendini kurtaracağın yok belli ki o zaman ne diyeyim Allah kurtarsın.

Ne denmesi bekliyorsunuz?
Pışman olmaktan korkuyorum. Ya istedigim gibi bir hayat olmazsa diye...
konu sahibinin mantığı bu
İnsanlar ne desin?
7 aydır evlisiniz sanırım 7 aydır dayak yerde sürüklenme.. Daha kötü olursa diyo.
Birde öğretmensiniz çok yazık.. Psikolojiniz normal değil. Allah Rıza'sı için Ada'mdan uzaklaşın. YARI yıl tatili geliyo ailenize haber verip kaybolun Bi süre. Daha mantıklı düşüneceksiniz eminim

Aynen ben de okudum hepsini de psıkoljım bozuldu ya, bazi yerlerde de kendi yasadiklarimi animsadm Daha Cok psikolojim bozuldu.

Yazık size en çokta ailenize üzüldüm.Onları bu kadar katmasaydınız kavgalarınıza keşke.kesinlikle ayrılmalısınız bu adamdan.Allah yardımcınız olsun

+1

Okudum, amma kendine böyle zulmü neden etdiyini anlamadım. Gençsin, okumuşsun çekil git,hayatını kurtar.

Kaderi artik suclamayin 100 defa dayak yiyip sukur diyip evinde oturan sensin ailende ne kadar duyarsizmis insan kizini orda birakir mi ya

Ama yuhhh!..

Sana paragraf dedik, sen işin içine s.çmışsın...

Bari bir es vereydin iyiydi...

Hayatta okumam. Biri özet geçerse olur.

Tamam adam normal degil anladik ama sende normal degilsinki.... birbirinize surekli zitlik halindesiniz oda dayak atmaktan zevk alan biri haline gelmis.. ailenide anlamadim bikere ole dovduyse seni alsinlar don evine hadi evine dondjn niye geri donuyosun... anlattiklarin uzunsa yasadiklarin neymis diosnda bi imza at kurtul bu yasadiklarindan zaten sonunzda biri cezaevine biri mezara girmeden bitmiycek gibi bole olmasinda kurtull

Benim babam babanızın yerinde olacak, önce onu bir güzel yamultur, yoğun bakımlık eder. Hatta babam bile değil annem tek başına parçalar, kimseye bırakmaz... Aslında onlardan önce ben bırakmam. Nasıl nefret ettim hayatınızdaki mahluktan. Bırakın gidin ailenize, sizi bağlayan hiçbir şey yok.

Niye böyle biriyle berabersin. Ne mecburiyetin var? Sana da hayatına da yazık.. bidaha bu hayata gelmeyeceksin. Kendine bunu yapma. Bi şekilde onu hayatından çıkar kurtul.. ailene sığın.. böyle bi aile olamaz. Bunun vebalinin altından kalkamazsın. Yol yakınken paçayı kurtar

Okudum...yukleniyor...eror eror eror.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…