4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Üyeyi hatırladım, konuya da o uzunluğa ne çabuk üç sayfa yorum girilmiş, çok sansasyonel sanırım diye giriş yaptım valla. Umarım güncelleme gelir.

Yazdınız okuduk.
Bile bile lades demişsiniz. Niye boşanmıyorsunuz?

Valla yarısını okudum da. Bence senin psikolojik destek alman gerekiyor. Anlatma şeklinden besbelli.
İyi değilsin yaşadıkların zaten zor,sinirlerine de hakim olamıyorsun haliyle.
Bunlara katlanman doğru değil boşan gitsin. İlk günden şiddet görmüşsün,mutlu gibi davranıcaz diyorsun.
Hayır sen nişanlılık döneminde bile bu adamla evlenmek istemiyordun neden bile bile lades dedin?

Bari bir paragraf koysaydınız bu ne yahu? Kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz sanki herkes sıra oldu sizin dertlerinizi okumak için. Az öz anlatın da yardımcı olsun insanlar. Yardım almaktan ziyade içinizi dökme niyetiniz varsa günlük tutmanızı öneririm.

Stockholm sendromu.
Öğretmenmişsiniz (!) -pek belli olmasa da-
eğer mesleğiniz elinizdeyse neden çekiyorsunuz bu rezil hayatı. Onca dayaktan sonra hala bir şeylere heves ediyor olmanız , o rezil insana sarılabiliyor olmanız,aklınızın ucundan bile olsa çocuk konusunun geçmesi vs bunlar hep Stockholm sendromu sebebiyle.
Tedavi görün kurtarın kendinizi.

Cidden okudunuz mu Dert değil bildiğin destan, helal sabrınıza

Okudum "boşandım kurtuldum" yazar belki diye.
Özetleyeyim
Ünvtede başlayan flört, sonra yaşanan cinsellik sonrası tehditle evlenme. Ardından saçma sapan bahanelerle sürüp giden dayak olayları.
Ne yapacağını bilemeyen zavallı anne baba
Kendini erkek zanneden bir canavar
Kendi kendinden vazgeçmiş bir kadın

Ben o babalara ve annelere uzuldum.sizin gibi evlatlar olmaz olsun!!!kimsede huzur bırakmamışsınız sırf şımarıklarınızdan.ben babanın yerinde olsam sanada o adamada 2 tokat atarim beyniniz yerine otururda calisir.simarik ergenlikten çıkamamış 2 tip

konulara tesettüre soktu kızlıgım gitti diye algı çalışmaları boş bunlara beynimiz doldu.
kızlık verilir sonra pişman olunur sonra en iyi doktor bulunur cinsi birşey degildir.
bu erkekleri önce döver sonra tesettire sokar ama benim ailem çok moderndir iliştirmesi baydı

Çok uzun yazmışsın beynim döndü ...bu adam seni sevmiyor ogretmensin boşan bi an önce kurtul

Ve bunun sonucunda kazanılan TECRÜBE... Malesef Yanlış yapa yapa doğruyu buluyoruz. Umarım kendiside o doğruya ulaşır en kısa sürede...

Gulduk eglendik kirdiysam kusura bakmayin.Cok sevmiyorsunuz birlikte oluyorsunuz da bunun sonuclarini dusunmeniz lazimdi.Aileniz arkanizdaysa niye onun lafiyla evlendiniz biraksaydiniz ne insanlar var maddi gucum ailem yanimda olsa da biraksam diye.Sevmek istiyorsaniz da sizin onceki iliskinize bakmiyacak birini bulun bulan cok insan var.Kendinizi caresiz hissetmek istiyorsaniz o ayri.

Son düzenleme:
Kendinize hak ettiğiniz hayatı kurmak için daha ne bekliyorsunuz,gerçekten anlamıyorum,insan kendine neden bunu yapar???

Öğretmen olduğunuza emin misiniz? Satır başı yok, noktalama sıfır..
Neyse. Bu adamın sizi sevmediği bu kadar ortada iken ne diye çekiyorsunuz? Aileniz size sahip çıkmıyorsa arayıp durmayın. Bir an önce ev bakın kendinize ve gizlice bir gün çıkıp gidin. Bu hayat sizin.

okumasi cok zor bir yazi olmus, paragraf yapip bu kadar detay vermeden anlatsan daha iyi olurdu..

evliligini neden sonlandirmiyorsun? ortada ne sevgi, ne saygi ne de merhamet var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…