4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

İmdat kurtaran yok mu
Bu hanzoyla bu israr niye. Bosan git kendine ev tut. Mutlu mesut yasa ya. Cocukken kimse sevmedi mi sizi

Gerçekten öğretmen misiniz? Çoluk çocuk yok neden katlanıyosunuz. Aileniz destek olmasa bile işiniz varmış işte..
Kendinize gelin.

Dusunuyorumda ailem seviyordu. Ama hep arkadas eksikligi yasardim kucukken. Okulda dislanirdim
Zaten bunun arkasinda bir neden oluyor.Ama hayatta seni herkes sevicek diye bir kural yok.Kendin gibi bir arkadas es bulabilirsin.Birlikte olduk seni kim alir lafina takmayip devam etseydin o da boyle davranmazdi.Senin tavrina gore insanlar hareket eder.Umarim guclenir ve iyi olursun.

Bu konu bu kadar basit bi konu degil... Ya dusunsenize adama "sen niye cocuk istemiyosun" diye soruyomussunuz bile.. aksine sizin yatip kalkip bu heriften çocuk yok diye sukretmeniz lazim.. sizin ene kona saglam bi terapiye/terapiste ihtiyaciniz var... Niye boyle siddete,boyle bi hayatta,yasantida, vs israr ediyorum diye... O kadar cok denecek sey varki.. bi kerecik olmasi gerektigi gibi dusunup bi karar alin (ki alinacak karar belli) ve aniden iki bir etmeden/ustune cok dusunmeden uygulayin...

Okumuş mesleği olan birinin bunları yaşıyor olması ne acı , Bir de derler ki mesleğini eline al ayaklarının üzerinde dur. Sizin durum tam tersi olmuş. Canınıza kastınız mı var ?
Ailenize de üzüldüm gelip götürmüşler tekrar dönmüşsün adamlar ne yapsın ki kızları akıllanmadıktan sonra.

Yazik.
Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. Evlenip hata yapmışsiniz, bundan hayır falan gelmez boşuna hayal kurmayın.
Her gün dayak her gün dayak e sonunda ne olacak ???
Yapmayin kendinize bunu.

Bacım niye boşanmıyosun niye herif seni tuttuğunda kalıyosun niye babanın evine gidip bu herifin yanına dönüyosun?

Bu adamın göstermediği ilgiyi, götürmediği yemeği bırakın bir köşeye! Bu adam sizi yerlerde sürüklüyor! !!

Hazır genceciksiniz bunu kolay kolay demem ama boşanın ! Bu adamla ömrün çürür. Yarın öbür gün çocuk okursa vay yavrumun haline!
Ne öğretmenisiniz merak ettim açıkçası?

Bu arada “beni vurdu” değil “ bana vurdu”. Hep yanlış kullanmışsınız.

Nişanlıyken kavgadan sonra evlenip boşanırım diye düşünmüşsün madem bir de onca şiddetten sonra neyi bekliyorsun anlamıyorum. gerçeklerle yüzleş artık bu evlilik değil şiddetlilik, güçlünün egosunu güçsüzün üzerinde gösterme biçimi.
Aslında çok güçlüsün ama özgüvenini kaybetmişsin. Başkası seni sevmez diye düşünüp boşanmıyorsan böyle seveceklerse ki burda sevgi yok hiç sevmesinler kendinize yetebilirsiniZ. .

Bir de acaba seviyor muyum diye sorguluyorsunuz yani kendinizi. Ya da burdaki insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz!? Gidilemeyen tatilleri düşünmek yerine gördüğünüz şiddeti düşünüp zararın neresinden dönersem kârdır mantığıyla hareket etmenizi öneririm.

Böyle hikayeler okuyunca ben umutsuzluğa düşüyorum bu tarz bi evlilik bitmezmiş gibi geliyor,bence siz de bitsin istemiyorsunuz,hersey normalmiş gibi yok beni yemeğe çıkarmadı yok elinden bişe görmedim bik bik. Cidden neyin kafası bu

Defalarca dayak ye, sonra acaba seviyor muyum diye düşün. O baban seni nasıl geri gonderebiliyor? Bir de çocuk yapmak istiyorum ama yetiştirme tarzı kötü olacak diyosun? Ay ben kafaları yemeyim de napayim? Bir de öğretmensin öyle mı?

Sadece pes pes pes pes pes...keyfin ne istiyorsa nasıl istiyorsa onu yap.sana diyecek hiçbir şeyim yok.yalnizca yüce rabbimden akıl fikir diliyorum senin için.

Demeyeyim demeyeyim diyorum ama bazı insan kendi ektiğini biçiyor. Evlenip boşanırım demek nasıl bir mantık, hadi tamam buna daha ılımlı yaklaştın, daha ilk şiddette ilk hatada nasıl çıkıp gitmedin o evden? Ne sen onu ne o adam seni seviyor, sen acı çekmeye bağımlısın ve bu adamla mahkumsun da. Aldatılıp evlenmen bir yana, bu adamla birlikte olup ilk terbiyesiz lafında geri adım atmak yerine hep ileri hep ileri gitmek nasıl bir kafanın ürünü? Çocuk da yaparsın sen kesin. Sizin gibilere üzülmüyorum da, imkanı olup okumayıp da başına bunlar gelen insanlara üzülüyorum çünkü bir çoğu okusa bir mesleği olsa buna zerre dayanmaz.

Peki neden boşanmıyorsun?
Ciddi ciddi soruyorum, neden yani ?
Korkuyor musun, seviyor musun, ailen karşı mı çıkıyor ? Neden ?

Göz göre göree olcakları kabul etmişsiniz

Burda yorum yapanların bir çoğuna o kadar acıyorum ki keske azıcık insan olmayı deneseniz bi kadın bu kafar acı çekerken bu kadar canı yanarken insan gibi lafta olsa bi moral verebilseniz yorumları okurken bir çoğunuZun adına utandım yazıklar olsun sizin gibi hem cinslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…