- Konu Sahibi bebekkkkkk
-
çk gemiş olsun canm bu havalarda herkes grip oluo ya aman bana gelmesinben bugün dökülüyorum kızlar((((((grip oldum halsizlikten ölücem üstüne bide belim agrıyo zor oturup kalkıom (oğlumu hasta etmeden geçirsem bari su gribi ya çok korkuomm (
kahvaltıda biraz peynır,recel ve 2 dılım ekmek,yanında ıhlamur..akşama bı fıkrım yok sanırım bu aksam yemek ısı esıme kaldı halım yok...
çk gemiş olsun canm bu havalarda herkes grip oluo ya aman bana gelmesintarhana çorbası filan içsen dimdik eder seni ıhlamur filanda iç.çocuğa geçerse kendi hastalığını anlayamazsın bile onunla uğraşmaktan.
bu arada kahvaltıda pek bişi istemedi canım.
7 zeytin biraz zeytin yağa bandım.1 bardak çay
öğleden snrada misafir geliyo bişiler hazırladım.bir dilim ıslak kek.bir kase kısır.bir tane milföy yiycem epeydir tatlı yemiyodum ödül olsun
günaydın kızlar,benim grip iyice ilerledi çok kötüyüm.......(( kahvaltı,biraz peynir,5 zeytin,2dilim ekmek,yumurta
siz çok seyrek girince öyle sandım
günaydın kızlar....98.800 olmuşumama bu hafta 1 kıloyu kesin geri alırımm sigarayı bırakıorum 2 ay önce basladım ve sımdı bırakıcm grip işe yaradı canım istemıo bari bu fırsattan yararlanıyım dedım inşaallah eşimle beraber bırakıoruzz..ben daha önce bırakıp tekrar basladım ama eşim hiç bırakmadı dua edın kızlar bize şu illetten kısa sürede kurtulalım...bu hafta diyet felan yapamam ama sizi takip edicem .. hadi bakalım kım kaç kılo vermıss haberleri beklıom...
Kızlar olmuyo ama böyle((((((
vayy 98 ha, çok sevindim bebekkkkçim:))))
inşallah sigarayıda bırakırsın ama dediğin doğru kilo alabilirsin bu aşamada.. ama üzülme en azından sigarayı bırakmış olursun, kilo nasıl olsa verilir.. ben pazartesiyi iple çekiyom valla.. bakalım kaç kilo gitmemiş olacak:)))))))))))))
geçmiş olsun ayrıca bu aralarda herkes grip sanırım geçiş dönemi sendromu malesef....
huu huuuuuuuuuu.........
diş yaptırma olayım bitmedi hala bugün okul çıkışı direk dişçiye gittim yorucu oldu benim için ama bu bile cuma keyfimi kaçıramaz.. heheyyttt yaşasın 2 güncük tatil:))))))
diğerlerini bilmem ama pazartesi kilo bildirimi yaparım ben,
haftasonu gelemem belki. zaten kimsenin uğradığı da yok.. bebekkkkkçim kaldık yine başbaşa:)))))
tebrikler bu arada, no cigarette:)))))))))))
kızlar kılo bıldırımı var yarın unutmayın........
ama yoksun sen.....
vayy süpersinn eddaxy 70 oldun demek tebriklerbende simdi tartıldım 99.300 üm...bu son haftam öbür hafta tekrar baslıorum diyetime..bu sefer sporda yapıcm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?