4 günde 2 kilo gitti:)))geriye kaldı 27 kilo:)))bu sefer olacak inanıyorum....

çk gemiş olsun canm bu havalarda herkes grip oluo ya aman bana gelmesin tarhana çorbası filan içsen dimdik eder seni ıhlamur filanda iç.çocuğa geçerse kendi hastalığını anlayamazsın bile onunla uğraşmaktan.

bu arada kahvaltıda pek bişi istemedi canım.
7 zeytin biraz zeytin yağa bandım.1 bardak çay

öğleden snrada misafir geliyo bişiler hazırladım.bir dilim ıslak kek.bir kase kısır.bir tane milföy yiycem epeydir tatlı yemiyodum ödül olsun

tek korkum oglana gecmesın ozaman harbıden biterim((akşama tarhana içeyim bari..
ödülü hakettin cnm sen afıyet olsun...

siz çok seyrek girince öyle sandım

canım ben seyrek giriyorum malesef.. zaman bulupta gelemiyorum valla.. okula başlayınca çok yorucu oldu herşey benim için, bide 2 çocuk.. akşamı edip yatağa zor giriyorum valla ama aklım hep burda, her fırsatta girmeye çalışıyorum ama rejim devam, spor yapamasamda dikkat ediyorum yediklerime...
sen son hızla devam et ki bize de hırs olsun:)))

günaydın kızlar....98.800 olmuşum ama bu hafta 1 kıloyu kesin geri alırımm sigarayı bırakıorum 2 ay önce basladım ve sımdı bırakıcm grip işe yaradı canım istemıo bari bu fırsattan yararlanıyım dedım inşaallah eşimle beraber bırakıoruzz..ben daha önce bırakıp tekrar basladım ama eşim hiç bırakmadı dua edın kızlar bize şu illetten kısa sürede kurtulalım...bu hafta diyet felan yapamam ama sizi takip edicem .. hadi bakalım kım kaç kılo vermıss haberleri beklıom...

vayy 98 ha, çok sevindim bebekkkkçim:))))

inşallah sigarayıda bırakırsın ama dediğin doğru kilo alabilirsin bu aşamada.. ama üzülme en azından sigarayı bırakmış olursun, kilo nasıl olsa verilir.. ben pazartesiyi iple çekiyom valla.. bakalım kaç kilo gitmemiş olacak:)))))))))))))
geçmiş olsun ayrıca bu aralarda herkes grip sanırım geçiş dönemi sendromu malesef....

sigara içmiorum tebrik edin beni topik ölmüş ağlayanı yok :)))şu sigara işini temelli bi çözeyim fişek gibi geri dönücem:)))))))))))))

huu huuuuuuuuuu.........
diş yaptırma olayım bitmedi hala bugün okul çıkışı direk dişçiye gittim yorucu oldu benim için ama bu bile cuma keyfimi kaçıramaz.. heheyyttt yaşasın 2 güncük tatil:))))))
diğerlerini bilmem ama pazartesi kilo bildirimi yaparım ben,
haftasonu gelemem belki. zaten kimsenin uğradığı da yok.. bebekkkkkçim kaldık yine başbaşa:)))))

tebrikler bu arada, no cigarette:)))))))))))

Son düzenleme:

2güncük tatil:)))umaarım güzel geçer cnm senin için..ben buralardayım kızlar bizi seninle başbaşa bıraktılar:)))bakalım pazartesi kaç kılo vermıs olacaksın ben regl oldum acayip tatlı istio bakalım sagsalım su sigaradan kurtulayım tekrarr baslıcm kalori sayımına...

bugün perşembe ve ben geçen pazartesi günkü kilo bildirimi yeni yapmaktayım.. 70'e düştüm şükür:)))
kimseler yok gerçi ama olsun ben bildireyimde:)))))
bildirim dirim dirim dirim:)))))))
bu hafta sporlu vede daha sıkı bir rejime başladım ..tam 10 gün sonra yine bir pazartesi günü, ben 65'im demek üzere:))))))))))))))))

Son düzenleme:
vayy süpersinn eddaxy 70 oldun demek tebriklerbende simdi tartıldım 99.300 üm...bu son haftam öbür hafta tekrar baslıorum diyetime..bu sefer sporda yapıcm....

bende başladım spora.. 9 günlük tatilde yorulmayacağım için sporda yaparım, okul varken olmuyor çünkü.. çok yorucu oluyor.. bakalım bayram bitimi kaç kilo olacam merakla beklemekteyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…