- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi history1985
-
Cnm ya ne guzel bnmde yarn adt gunm buzamana kdr yaptgm testlr hep negatif ckti sen tam adet günundemi yaptnBayanlar testte göre hamilemiyim eğer hamileysem bende 4 haftalıgım
Ooo bata 5 gun varsa bata kadr dahada koyulasr yani Hamilesin bnce tabi kan testinde netlstrmek gerekBugün yaptım ama tam emin değilim 5 gün var adet günüme bende sizlere soruyorum varmı hamişlik diyeKişiden kişiye göre değişiyormuş cnm bnm sıkıntı yapma hiç
Ooo bata 5 gun varsa bata kadr dahada koyulasr yani Hamilesin bnce tabi kan testinde netlstrmek gerek
Amiiiiiinnn :)İnşallah öyledir canm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Tmm cnm Haber verrm yrn :)Amiiiiiinnn :)
Bana yardımcı olabilirmisiniiiz lütfen!! 3 Gün adetim gecikti dün test yaptım negatif bugunde olmayınca tekrar yaptım tek cizgi ama normalde C harfine yakın yerde olması gereken çizgi silik halde T harfine yakın 2. Test yaptım oda aynı ne anlama gelio
Bence biraz bekle tekrar yap testi silik bile olsa çıkmış çizgiBana yardımcı olabilirmisiniiiz lütfen!! 3 Gün adetim gecikti dün test yaptım negatif bugunde olmayınca tekrar yaptım tek cizgi ama normalde C harfine yakın yerde olması gereken çizgi silik halde T harfine yakın 2. Test yaptım oda aynı ne anlama gelio
Benimde ayın 27 sinde adet olmam gerekiyo eğer olmazsam bnde aranizdayimm :)Arkadaşar adet günüm dündü ve dün hamile olduğumu öğrendim hcg 311 çıktı pazartesi de kadın doğum doktoruna gidicem ama burdaki yorumlara bakınca benim de içime kurtlar düşüyor benim gibi 4 haftalik olanlarla belirtilerimizi değerlerimizi yazalım karşılaştırma imkanımız olur.
inşallah canımmmBenimde ayın 27 sinde adet olmam gerekiyo eğer olmazsam bnde aranizdayimm :)
Saol canım inş hamileyimdir çok istiyoruminşallah canımmm
Ne zamandır evlisin canımSaol canım inş hamileyimdir çok istiyorum
Seninki hcg yüksekmis maşallah :)Merhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?