4 haftalik anne adayları

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Arkadaşar adet günüm dündü ve dün hamile olduğumu öğrendim hcg 311 çıktı pazartesi de kadın doğum doktoruna gidicem ama burdaki yorumlara bakınca benim de içime kurtlar düşüyor benim gibi 4 haftalik olanlarla belirtilerimizi değerlerimizi yazalım karşılaştırma imkanımız olur.

Bta değerine göre 3 haftalık hamilesin istersen gebematik ten bakabilirsin

Bayanlar testte göre hamilemiyim eğer hamileysem bende 4 haftalıgım

Eklentiler

• image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 660
Bugün yaptım ama tam emin değilim 5 gün var adet günüme bende sizlere soruyorum varmı hamişlik diye Kişiden kişiye göre değişiyormuş cnm bnm sıkıntı yapma hiç

Bana yardımcı olabilirmisiniiiz lütfen!! 3 Gün adetim gecikti dün test yaptım negatif bugunde olmayınca tekrar yaptım tek cizgi ama normalde C harfine yakın yerde olması gereken çizgi silik halde T harfine yakın 2. Test yaptım oda aynı ne anlama gelio

Resim atabilirmisin cnm

Bence biraz bekle tekrar yap testi silik bile olsa çıkmış çizgi

Benimde ayın 27 sinde adet olmam gerekiyo eğer olmazsam bnde aranizdayimm :)

Merhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…