- 2 Ekim 2015
- 181
- 75
- 13
- 29
- Konu Sahibi history1985
-
Canım bende şimdi bi mesajdan öğrendim ikizlikle değerin hiç bi alakası yokmuş erkek olursa değer yüksek oluomusBugun kan testi yaptirdim amaa 1000 cikti ikiz degil galiba
Biraz acio ama dayanilmiycak kadar değil :)Kizlar bu arada alttan muayene olan varmi ya ben olmak istemiyorum aciyormu :-( nasil bisey
Aaaa ilk kez senden duydum vallahi cok sasirdimCanım bende şimdi bi mesajdan öğrendim ikizlikle değerin hiç bi alakası yokmuş erkek olursa değer yüksek oluomus
Yaaa gercektenmi nasil bir aci ayy yok baktirmam herhaldeBiraz acio ama dayanilmiycak kadar değil :)
Bende bugün aynı seyi düşündüm avı oluyormuş ki bence de olur bende baktiramam herhalde ama büyük konuşmak da istemiyorum mecbur kalmayiz inşallahYaaa gercektenmi nasil bir aci ayy yok baktirmam herhalde
Ayy insallah Allah korusun saglikli sihatli olsun bebislerimzBende bugün aynı seyi düşündüm avı oluyormuş ki bence de olur bende baktiramam herhalde ama büyük konuşmak da istemiyorum mecbur kalmayiz inşallah
Amiiiinn inşallahAyy insallah Allah korusun saglikli sihatli olsun bebislerimz
Darısı başımıza :)Ben aldim bebegimi kucagima hep takip ediodum buradan hamielik takvimini.o gunlere gittiiiimm geldimmmm. Allah sorunsuz bi sekilde almayi nasip eysin bebislerinizi kucaginiza:)
Yok cnm dayanılmaz bi acı deil baktir bnceYaaa gercektenmi nasil bir aci ayy yok baktirmam herhalde
Canım benimde yürüdüğümde kadık ve bel ağrım çok fazla oluyo özellikle kadıklarım ağrıyo ben de işten gelince hep uzanıyorum banada normal dedilerKızlar durumlarınız nasıl ben bugun biraz yürüdüm belim baya ağrıyor bu dönemler normal sanırım siz ne alemdesiniz
Bnde bi mesajdan öğrendim doktoru öyle demisAaaa ilk kez senden duydum vallahi cok sasirdim
Benim adet olmama 10 gün var daha hamile bile olup olmadığım kesin değil ama bnde bel ağrısı hafif baş dönmesi ve mide bulantısı başladı inan dişlerimi fircalarken bile bulanio hatta bu yuzden dun kustum bileBende 4 haftalık hamileyim ama bende çok fena mide bulantısı var acaba benimki psikolojik mi anlayamadım bulantıyla kalkıyorum 2 sabahtır bu kadar erken olabilir mi ya benim gibi olan var mı
He bide dünden beri çok sık idrara cikiyorumBende 4 haftalık hamileyim ama bende çok fena mide bulantısı var acaba benimki psikolojik mi anlayamadım bulantıyla kalkıyorum 2 sabahtır bu kadar erken olabilir mi ya benim gibi olan var mı
Benim de 1 hafta önce başlamıştı mide bulantım 2 gündür fazlalaştı inşallah sen de hamilesindir Can'ımHe bide dünden beri çok sık idrara cikiyorum
İnş canimm :) sende sağ salim alırsın kucağına bebisini :) bnde hamile olmak istiyorummm :)Benim de 1 hafta önce başlamıştı mide bulantım 2 gündür fazlalaştı inşallah sen de hamilesindir Can'ım
Ben de erken yasadim belirtileri hatta banada erkenden yasayamazsn cok erken bu belirtiler fLan dediler nerdeyse 1/2 haftalikti belirti yasadigmda testler yaptim adetim bir gun geciknce hamile oldugumu ogrendim ve suan 3 haftayi bitiriyoruz :) asiri mide bulantisi vardi ama kusma yoktu (ozellikle sabah kalkarken ) halsizlik uyku halinde olma durjmlari gayet normal ben yasadigim icin umarim icini rahatlatmisimdir =)Bende 4 haftalık hamileyim ama bende çok fena mide bulantısı var acaba benimki psikolojik mi anlayamadım bulantıyla kalkıyorum 2 sabahtır bu kadar erken olabilir mi ya benim gibi olan var mı
Çok teşekkür ederim içim rahatladı zaten çok korkuyorumBen de erken yasadim belirtileri hatta banada erkenden yasayamazsn cok erken bu belirtiler fLan dediler nerdeyse 1/2 haftalikti belirti yasadigmda testler yaptim adetim bir gun geciknce hamile oldugumu ogrendim ve suan 3 haftayi bitiriyoruz :) asiri mide bulantisi vardi ama kusma yoktu (ozellikle sabah kalkarken ) halsizlik uyku halinde olma durjmlari gayet normal ben yasadigim icin umarim icini rahatlatmisimdir =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?