4 haftalik anne adayları

Kızlar durumlarınız nasıl ben bugun biraz yürüdüm belim baya ağrıyor bu dönemler normal sanırım siz ne alemdesiniz
Canım benimde yürüdüğümde kadık ve bel ağrım çok fazla oluyo özellikle kadıklarım ağrıyo ben de işten gelince hep uzanıyorum banada normal dediler

Bende 4 haftalık hamileyim ama bende çok fena mide bulantısı var acaba benimki psikolojik mi anlayamadım bulantıyla kalkıyorum 2 sabahtır bu kadar erken olabilir mi ya benim gibi olan var mı

Bende 4 haftalık hamileyim ama bende çok fena mide bulantısı var acaba benimki psikolojik mi anlayamadım bulantıyla kalkıyorum 2 sabahtır bu kadar erken olabilir mi ya benim gibi olan var mı
Benim adet olmama 10 gün var daha hamile bile olup olmadığım kesin değil ama bnde bel ağrısı hafif baş dönmesi ve mide bulantısı başladı inan dişlerimi fircalarken bile bulanio hatta bu yuzden dun kustum bile

He bide dünden beri çok sık idrara cikiyorum

Ben de erken yasadim belirtileri hatta banada erkenden yasayamazsn cok erken bu belirtiler fLan dediler nerdeyse 1/2 haftalikti belirti yasadigmda testler yaptim adetim bir gun geciknce hamile oldugumu ogrendim ve suan 3 haftayi bitiriyoruz :) asiri mide bulantisi vardi ama kusma yoktu (ozellikle sabah kalkarken ) halsizlik uyku halinde olma durjmlari gayet normal ben yasadigim icin umarim icini rahatlatmisimdir =)

Çok teşekkür ederim içim rahatladı zaten çok korkuyorum ben de uyku hali yok hatta uykusuzluk var ama sanırım korku dan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…