4 haftalik anne adayları

Merhaba kızlar bende daha 4 hafta 4 günlük hamileyim.
CANIM MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. GAYET TERTEMİZ SADECE ÇOK AZ BİR AKINTI OLDU

Kızlar merhaba bugün bat ama adet olacağıma dair hiç bir belirti yok sabah idrar testi yaptım negatif doktorun dediğine göre yumurtlama 14-15 Aralıkta olmuş yumurtlama tarihine göre en geç dün adet olmam gerekmez miydi?

Bende 4 haftalık hamileyimm. Kansızlık nedeniyle biraz problemler yaşıyorum. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip olur.

Bende dört haftalık hamıleyım kızlar benım göğüslerden bıldım halada acıyo bulantınız basladımı

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

Evet haklisin hak veriyorum size beklemek zordur eminim fakat sunu unutmayinki er yada gec sonuclancak ya olumlu ya olumsuz kendinize yaptiginiz sitres yaniniza kalcak kendinizi uzmek sitrese sokmak olumlu sonucuda etkiler akisina birakin fazla kafaya takip uzulmeyin.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.olursada olmazsada sukur diyip dua etcez..rahatlayin bol bol dua edin gerisini rabbime birakin.

Kansizliktan dolayi düsükle sonuclandi 5 haftalik gebeligim. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…