- Konu Sahibi history1985
-
CANIM MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. GAYET TERTEMİZ SADECE ÇOK AZ BİR AKINTI OLDUMerhaba kızlar bende daha 4 hafta 4 günlük hamileyim.
CANIM MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. GAYET TERTEMİZ SADECE ÇOK AZ BİR AKINTI OLDU
Bende dört haftalık hamıleyım kızlar benım göğüslerden bıldım halada acıyo bulantınız basladımı
Al bendende okadar ama normalmiş Can'ım doktora sordum rahim kasları genişliyo diyo uc ay böyle çekecekmişizEveeet 5 haftalık oldum ben ve karnim sanki ara ara adet olcakmisim gibi agriyoo
Al bendende okadar ama normalmiş Can'ım doktora sordum rahim kasları genişliyo diyo uc ay böyle çekecekmişiz
Gözünaydincanim sende katıldın bizeBende bugun ogrendim hamileyim.:) 4 haftalik
Saol cnm..allah hayirlisiyla saglikla kucagmiza almayi nasip etsin insallah.dua edelim biririmize unutmayalim..Gözünaydincanim sende katıldın bize
En erken ogrenmeniz icin erken gebelik testleri var 7 hafta varken adete sonuc alabiliyosun yada adet gununde.hayirlisi olsun hepimiz icin insallah..Kızlar merhaba bu ay hamile olma ihtimalim var. 8 gün var adet olmama. En erken ne zaman belli olur.
Sağol canım.En erken ogrenmeniz icin erken gebelik testleri var 7 hafta varken adete sonuc alabiliyosun yada adet gununde.hayirlisi olsun hepimiz icin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?