- 5 Mart 2014
- 450
- 212
- 133
- 35
- Konu Sahibi history1985
-
Tebrik ederiimmBende varım bendeadet günüm dündü ama olmadım bdn baya erken öğrendim değerlerim iliye katlanarak yükseliyo şükür haftaya cuna keseyi görürüz dedi doktor bakalım
Seninki kacti canim ikiz oladabilir dediler tanidiklar banaSeninki hcg yüksekmis maşallah :)
Benim adet günümde baktirdim canım 311 çıktıSeninki kacti canim ikiz oladabilir dediler tanidiklar bana
Adetin gecikti mi canım inşallah hamilesindirSelam kizlar bende qaliba hamisim iki gundur test yapiyorum hemen kizci dusmuyor ama bi kac saat sonra dusuyor yarin yine test yapicam ins hamisim
Adetin gecikti mi canım inşallah hamilesindir
Evet 3 gun geckikti
Insallah canim cok istiyorum oğluma kardes getirmeyiYarın güzel haberlerin gelsin inşallah :)
İnşallah ikinci olacak sizin demek ne güzel :)Insallah canim cok istiyorum oğluma kardes getirmeyi
Paso uyku halindeyim :)Kızlar durumlarınız nasıl ben bugun biraz yürüdüm belim baya ağrıyor bu dönemler normal sanırım siz ne alemdesiniz
Aynısı bende de var adet gorucem saniyorum öyle ağrılarım oluyo ama normalmis bu ağrılar bebiş yerlesiyomusMerhaba
Bende bugün kan tahlili sonucumu aldım.Sat 13 eylül 4+4 günlük hamileyim.Bhcg sonucu 3170.10 çıktı.İnşallah haftaya kadın doğum doktoruna gideceğim.Bu arada aralıklı olarak adet görecekmişim gibi şiddetli sancım oluyor.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Bende bebiş i düşünüyorum uyuyamiyorum evham yapıyorum bazenPaso uyku halindeyim :)
Ne zamandır evlisin canım
Bencede ikiz canımMerhba kizlar 3 haftalik hamileym erken hamilelik benimki bir sorunuz varsa belirtilerimden cevaplarim bir gun gecikti hemen test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim b hcg 777 cikti :)
Bugun kan testi yaptirdim amaa 1000 cikti ikiz degil galibaBencede ikiz canım
Akisina birakmalisinki bebiste rahat rahat icinde buyusunBende bebiş i düşünüyorum uyuyamiyorum evham yapıyorum bazenhormonlar değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?