4 haftalik anne adayları

Aslında gidip test alıp yaptırmak istiyorum

Hayatımda belkide ilk defa uyuya kaldım çok üşüyordum memeler çok hassas ve dolgundu bulanık idrar vardı su gibi akıntı vardı ve adetten 4 5 gün önce tansiyonum çok düştüğü icin bayılmistim ayrıca felaket iştahım açılmıştı. Bir de eşim Son bir haftadır girip çıkıp sende farklı birgüzellik var deyip duruyordu

Canim bende bu belirtileri hep yasiyorum ve ardindan regl oluyorum bi kere hic bi belirti yasamadim ne karin agrisi ne meme hassasiyeti ne uyku ne akinti oldu ve hamileymisim malesef dusuk oldu o yuzden ben belirti olmayinca hamile oluyorum biraz garibim galiba

Canım benim her bünye farklı zaten o yüzden belirtilere takılmamak lazim

Son adet tarihim 27 kasım. 31 günde bir adet görüyorum. Bu ay yumurtlamam erken oldu. 9 unda oldu ve o günü değerlendirdik. 3,5 yıllık evliyim umarım hamileyimdir. Bu sabah doktor randevum var kan testi bile yaptırmadım daha. Herşey bugün belli olucak 3 kez düşük yaşadım dua edin kızlar inşallah vardır bebeğim

İnşallah güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…