- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
- Konu Sahibi history1985
-
Aslında gidip test alıp yaptırmak istiyorumCanim benimde adete 5 gun gibi bi sure var ve beinimde arada sag kasigima giriyor o agri ve karin alt bolgemede bianda cok kotu adet sancisi giriyor ama 1.2 dk falan suruyor ve gun icinde bu adet sancisi cok fazla oluo bilmiyorum bende sen gibi bekliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Beklicez cnim yapcak bisey yok gibiAynen dediğin gibi tatlım öyle oluyo benimde
Canim idrar testinde cikmaz die dusunuyorum yoksada simdiden bilmek istemiyorum olmadigini beklemekte cok zor benim bide karin gurultularimda cok var sende var mi ben regl olucam herhaldeAslında gidip test alıp yaptırmak istiyorum
Ne gibiBen de o ağrılar adet günü oldu ve o kramplar gelene kadar ne belirtiler yaşamisim da haberim yokmuş :))
Hayatımda belkide ilk defa uyuya kaldım çok üşüyordum memeler çok hassas ve dolgundu bulanık idrar vardı su gibi akıntı vardı ve adetten 4 5 gün önce tansiyonum çok düştüğü icin bayılmistim ayrıca felaket iştahım açılmıştı. Bir de eşim Son bir haftadır girip çıkıp sende farklı birgüzellik var deyip duruyorduNe gibi
Canim bende bu belirtileri hep yasiyorum ve ardindan regl oluyorum bi kere hic bi belirti yasamadim ne karin agrisi ne meme hassasiyeti ne uyku ne akinti oldu ve hamileymisim malesef dusuk oldu o yuzden ben belirti olmayinca hamile oluyorum biraz garibim galibaHayatımda belkide ilk defa uyuya kaldım çok üşüyordum memeler çok hassas ve dolgundu bulanık idrar vardı su gibi akıntı vardı ve adetten 4 5 gün önce tansiyonum çok düştüğü icin bayılmistim ayrıca felaket iştahım açılmıştı. Bir de eşim Son bir haftadır girip çıkıp sende farklı birgüzellik var deyip duruyordu
Canım benim her bünye farklı zaten o yüzden belirtilere takılmamak lazimCanim bende bu belirtileri hep yasiyorum ve ardindan regl oluyorum bi kere hic bi belirti yasamadim ne karin agrisi ne meme hassasiyeti ne uyku ne akinti oldu ve hamileymisim malesef dusuk oldu o yuzden ben belirti olmayinca hamile oluyorum biraz garibim galiba
Aynen olede canimda insan yillarca bekleyince surekli acabalarla yasiyor iste malesefCanım benim her bünye farklı zaten o yüzden belirtilere takılmamak lazim
Rabbim en kisa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAynen olede canimda insan yillarca bekleyince surekli acabalarla yasiyor iste malesef
Amin canim insallahRabbim en kisa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Canım noldu sonuç belli mi25 ı canım aralık yanı 3gun sonra
Canım benim hamileyim 2haftalık çok minik çok yeni gittikçe büyüyoCanım noldu sonuç belli mi
Çok sevindim belirtilerin benziyordu zaten tebrik ederim 5Canım benim hamileyim 2haftalık çok minik çok yeni gittikçe büyüyo
İnşallah güzel haberler alırsınızEki Görüntüle 1728354
Son adet tarihim 27 kasım. 31 günde bir adet görüyorum. Bu ay yumurtlamam erken oldu. 9 unda oldu ve o günü değerlendirdik. 3,5 yıllık evliyim umarım hamileyimdir. Bu sabah doktor randevum var kan testi bile yaptırmadım daha. Herşey bugün belli olucak 3 kez düşük yaşadım dua edin kızlar inşallah vardır bebeğim
Canım çok teşekkür ederim bebeğim geliyoÇok sevindim belirtilerin benziyordu zaten tebrik ederim 5
Bende burada sormuştur 4 haftalık hamileyim ama mide bulantı çok normal mi diye ..bugün keseyi grmeye gttik öğrendim ki ikiz :)) zaten korkuyorum şimdi daha da çok korkmaya başladım
Selam canım i ki iz ihtimali var yazmışsın suan ne durumda:))Ben de o ağrılar adet günü oldu ve o kramplar gelene kadar ne belirtiler yaşamisim da haberim yokmuş :))
Sağol canım bthcg 12 çıktı doktor 1 hafta beklememizi haftaya tekrar test yapmamızı önerdi. 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun ömrü varsa yaşar zatenİnşallah güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?