4 haftalik anne adayları

kızlar benim bir de gün içinde 3-4 kez adet olacakmış gibi rahminde ağrı oluyor çok şiddetli değil ama yine de biraz rahatsız ediyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu normal bi durum mu
ben 9.haftamdayım. aynı ağrılar bende de oluyor. doktorum ağrılar kısa süreli olduğu ve çok şiddetli olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi.

Ben de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degersekaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim

Bana da çok çabuk nazar değer ama insan dayanamayip söylüyobol bol dua edin nazardan korunmak için allah koruduktan sonra hiç biseycik olmaz içimizi rahat tutmamiz gerekir

Kızlar iyi geceler herkese :) bende 4+2 günlük hamileyim bata a 1 gün kala hcg 300 du 2 gun sonra tekrarladim 673 e çıkmış artış iyi mi sizce bi de beta kaç olunca kese karindan görünür acaba ??

Kızlar iyi geceler herkese :) bende 4+2 günlük hamileyim bata a 1 gün kala hcg 300 du 2 gun sonra tekrarladim 673 e çıkmış artış iyi mi sizce bi de beta kaç olunca kese karindan görünür acaba ??
Hcg sonuçların gayet güzel keseyi de 5 haftalik olunca alttan görebiliyosun üstten 1500 2000 lere gelince görüyosun sanirim

naber kızlar nasılsınız sorum olacak hamıs anne adayları cevap verın lutfen hamıle kaldıgınızda adet sancınız oldumu adet olacak gıbı adet gunume 3gun var 2gun onceden basladı kramp ngıbı gırıyo arada ama normalde bende bır gun once baslar ara ra gırer bır gune gıtmez adet olurdummm...ama daha 3gun var regle bır de agır bırsey kaldırdıgımda sol kasıgımda bırsey varmıs gıbı agırı veye bırwsey dusuyo gıbı gelıyo bır yardım eder mısınız

E
Evet kasık ağrısı oluyor hatta daha çok iğne batması bıçak saplanmasi şeklinde.

Bir kaç gün kala olmuştu sonra zaten hep devam etti hala o ağridan oluyor
canım benımde adet 5gun kala basladı sureklı bır agırı deıl az suruyor...boylle bır anda gırıyo tamam dıyorum adet oldum tuvalete gıttım hıcbırsey yok karın alt bolgede oluyo sendede oylemı oldu...

Aynen öyle oldu hatta bazen adet sancısı gibi oluyodu bu sefer oldum diyodum gidip bakıyodum bişey yoktu adet günü de test yaptım zaten

Aynen öyle oldu hatta bazen adet sancısı gibi oluyodu bu sefer oldum diyodum gidip bakıyodum bişey yoktu adet günü de test yaptım zaten
insallah benımde vardır canım yaaa....bugun agır bırsey kaldırdım ve sol kasıgıma agırı gırdı sankı bırsey var da ona agırı gırdı

Azıcık daha bekle o zaman bu arada kafana çok takma ama kendini değilmiş gibi hazırla olursa sürpriz olsun :)
zaten oyle dıyorum yok yok yok dıye her defası da hasta oldum artıkdıyorum aslına bakarsan cok ta takmıyorum olursa olur dıyorum ama yıne de olmasını herkez gıbı ıstıyorum tabı..

insallah benımde vardır canım yaaa....bugun agır bırsey kaldırdım ve sol kasıgıma agırı gırdı sankı bırsey var da ona agırı gırdı
Canim benimde adete 5 gun gibi bi sure var ve beinimde arada sag kasigima giriyor o agri ve karin alt bolgemede bianda cok kotu adet sancisi giriyor ama 1.2 dk falan suruyor ve gun icinde bu adet sancisi cok fazla oluo bilmiyorum bende sen gibi bekliyorum insallah hakkimizda hayirlisi olsun

Aynen dediğin gibi tatlım öyle oluyo benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…