Merhaba arkadaşlar 1 yıllık çabam sonunda rabbimin izniyle şuan hamileyim ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebilirsniz Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlara versin......
Yalnız benim şöyle bir sorunuz var 4 haftalık hamileyim ama hergün sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum.benimle aynı durumda olan varmı acaba.
kızlar bende sabah yaptığım testte silikte olsa pozitifi gördüm kan testine gittik 65,8 çıktı adetim 2 gün geçti değerim düşükmü sizce telaşlanmaya başladım bişeyler söyleyin nolur.
kızlar benimde teste ikinci çizgi çıktı bende galiba 3 yada 4 haftalık hamileyim çok şaşkınım ne yapıcam şimdi.adet gecikmesinden 10 gün sonra doktora git diyo arkadaşlarım utrasonda o zman görünürmüş net olarak siz ne zaman gittiniz doktora
Sevgili arkadaşım ben de 4+6 günlük hamileyim 3 gün önce öğrendim ..Seni de çok tebrik ederim...Umarım sağlıla kucağımıza alırız. Ben de de inanılmaz kasık ağrısı sancısı oluyor. Yerleşmeden ve basıdan kaynaklanırmış , son derece normalmiş...Takma kafana
Canım bende kendim için endişe ediyordum çünkü kan verdiğim yerdeki kız sonucu bana söylerken canımı çok sıktı...değeriniz sınırda 2 gün sonra testi tekrarlamanız lazım falan dedi.Hemen kendi doktorumu aradım fakat o bana değerimin çok iyi olduğunu hatta 50 lerde bile çıkmasının normal olacağını söyledi... 2 gün sonra testini tekrarlat artış devam ederse süper!!!! hayırlı uğurlu olsun bebeğin.
değerli meslektaşım kafaya takmamak mümkün mü bir yıldır uğraşıyorum şimdi korkuyorum bişey olacak diye sanki hızlı yürüsem düşecekmiş gibi hissediyorum :))))) psikopata bağlamış durumdayım yani.hayırlıs herşeyin....
kızlar bende sabah yaptığım testte silikte olsa pozitifi gördüm kan testine gittik 65,8 çıktı adetim 2 gün geçti değerim düşükmü sizce telaşlanmaya başladım bişeyler söyleyin nolur.
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE
Bundan sonra Allahım izin verirse 9 ay burada olacağım
mayıs ayında korunmayı bırakarak 18 mayıs sat ile hamile kaldım inşallah
4+3 gözüküyor şuan hesaplarıma göre idrar testinde 2. çizgi hafif silik çıktı ama hem adetim gecikti hemde karnımda bişeyler hissediyorum kıppırdama değil ama değişik bir duygu işte
Çok ama çok mutluyum 2. bebeğim olacak bu birincisi 3.5 yaşında kızım var
1 de kızımdan önce düşük yapmıştım
şimdi çok mutluyum
Allahım hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin
benim tek düşüncem çok kilolu hamile kaldım ama hakkımda hayırlısı inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance:
bütün hamişleri kutluyorum. Sağ salim kavuşun inşallah meleklerinize.Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?