4 haftalık hamileler hada bakalım burayaaaa

merhaba arkadaşlar , hepimize hayırlı olsun.Allah analı babalı sağ salim doğmalarını nasip etsin inşallah...bende 4 haftamı bitiriyorum.doktora gittim ben ama daha yeni olduğu için ultrasona almadı.6 haftaya kadar sabretmemi söledi.o zaman kalp atışlarınıda duyabiliyormuşuz.cok zor beklemek ama yapacak birşey yok.amam mutlaka kan değerlerinize baktırın kansızlık filan varmı diye şimdiden tedaviye başlanıyo,sağlık ocaklarındada çok güzel ilgileniolar. bence ilk önce gidin derim...

bende 8 haftalık hamilyim ne zaman kalbi atıcak bebeişim kıslar :)[/QUOTE]

büyük ihtimalle kalbi atmaya başlamıştır.bir görün doktora:)))))

kızlar bende sabah yaptığım testte silikte olsa pozitifi gördüm kan testine gittik 65,8 çıktı adetim 2 gün geçti değerim düşükmü sizce telaşlanmaya başladım bişeyler söyleyin nolur.

gebelik yenii başladığı için düşüktür büyük ihtimalle,hiç endişelenme bekle birkaçgün daha birdaha yaptır.inşallah o zaman istediğin değelerde olur:)

merhaba kızlar bende 4+6 haftalık hamileyim yalnız 4+4 günlkü kan değerin 115 cıktı sizce düşükmü bu ?

Bnde 2 gün önce öğrendim 3 haftalık hamile imişim.bndede adet olacakmışım gibi sancılar oluyo ama gayet normalmiş sancı olması:)

Merhaba doğum yapacağınız aydan devam etmenizi rica ederim.İyi paylaşımlar dilerim:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…