4 haftalık hamileyim oruç tutuyorum zararı olurmu

biz tutma diyorsak sen de tut diye ısrar ediyorsun sen de hoca olmuşsun maş(!) [bu ne demekse:S ]

kimseye yalan yanlış önerilerde bulunup veal alma bence. umarım kuzeninize de bişey olmaz. ama bilinen bir şey var herkesin bünyesi farklıdır.

ben tut dıede bısı yazmadım tutma dıede
tutuosan allh kabul etsın yazdım
yanlıs olan ney bana o cumleyı goster.......

arkadasm o halınden memnunsa vede dayanabılıosa
herhangı bır hastalıgı yoksa
sorun ne?
neyı buyutuosun

kuzenımede allhın ıznıylen hıc bırsey olmaz

sanırım fox tvde ana haberi izlemişsinizdir hamileler kesinlikle oruç tutmamalı dedi doktor ve ünlü bir doktor eğer aç kalırsanız bebek hareket etmez ilk aylardada düşüğe sebep olabilir dedi sanırım en net cevabı verdi 2.5 saat aç kalan birinin ultrasondaki bebeğin hareketi gözlenmedi yiyince dondurma hemen hareketlendi bebiş

sanırım en doğru yanıtı doktorundan alabilirsin.ben 20 haftalık hamileyim ama tutmuyorum oruç.çünkü günler uzun ve oldukça sıcak.vücut normal zamankinden daha fazla suya ihtiyaç duyuyor.

İster tut ister tutma,nasılsa senin için önemi yok değilmi?
Baksana doktoruna danışman gerekirken bizlere soruyorsun
lmaz:

Esracıgım cevrendeki insanlara bakarmısın. Tüp bebek bölümüne gir istersen bir. Yılar boyunca paralar harcayan.türbelere giden. Hamile kalıp 9 ay yatan insanlara bak. Benim arkadasım öleceğini bildiği için sırf anne olabailmek için doğum yaptı.kimi bulur kimi bulamaz. Bir bebeğin en önemli zamanı ilk 3 aydır. Ondan sonra ne yaparsan yap sen onun gelişimini ilk zamanki gibi etkileyemezsin.bu cahilliktir. Hi,çbir dr oruc tut demz. Ben duymadım. Duydugunda emin ol bildiğimiz dr dur. Ezberlediği bi kaç ilacı yazan dr işte. Mantıklı olun

oncelıkle mantıgın ne demek oldugunu cok ıı bılıorum canım
bende ANNE olamayanlardanım
bende o tup bebek ıcın mılyarlarımı borc harc ederek
yaptıracak bırıyım
belkııde bende o tup ebebk tutsa bıle 9 ay yataktan kalkmayacak olan bırıyım
o yuzden barı bana yazma bunları mafoldumben
herkesın kendı verecegı bır fıkır
belkıde vucudu kaldırmıyacak onun oruca bunu burdan bız karar vermeyız
ayrıca burda bızım tut yada tutma dememızlende hareket edecek deıl
ne tut derım nede tutma
ben kendım ıcın söledım kendı fıkırlerımı söledım
herkese saygım sonsuzzzzzz
bak konuyu actı ama yok ortada o yuzden burda yazılan yorumlarla hareket etmez :)
tutuosada kendı bılır tutmuosada..........
Allah herkesın gonlune gore versın zemuszemus

Offf tamam ama sinir oldum. Hava sıcak bide son günler beni anlayışla karsıla lütfen.haklısın herkes kendi bilir. Kusuruma bakma arkadasım

ay şimdi bende kararsız kaldım ben bugün öğrendim hamile olduğumu 3 haftalık daha ama bu güne kadar tuttum bilmeden şimdi ne yapsam doktora gitmem bir kaç günümü alır şurda 2 hafta kaldı tutuvereyimde bitsin diyorum bir yandanda 2 hafta 2 haftadır diyorum oofff çok karıştı kafam sabahtan beri internetten araştırıyorum bir öyle bir böyle deniyor en iyisi doktoru bekliyeyim.

rana cım boşver 2 haftanı kaza edersin inan bebeğinden önemli değil
ama için rahat edecekse doktoruna başvur
ben bir gün bari tutyım dedim eşim kesinikle izin vermedi:)

bende hamile olduğumu öğrendiğimde ramazanın son günleriydi bilmeden tuttum bir ay doktorumda sakıncası olmaz daha çok yeni demişti sağlıklı doğdu oğluşum yenede siz bilirsiniz doktorunuza bir danışın isterseniz

bende 6. haftaya girdim aslında benimde en çok merak ettiğim konulardan biri de hamileyken oruç tutmak. Aslında oruç tutmak istiyorum fakat çevremdeki herkes tutma ilk aylar çok önemli diyor. İnternetten araştırıyorum sakıncalı diyor özellikle bol su içilmesi gerekiyo. hergün günde 3 kez folik asit içiyorum o yüzden bıraktım oruç tutmayı korkuyorum bebeğime zararı olacak die.

rana cım boşver 2 haftanı kaza edersin inan bebeğinden önemli değil
ama için rahat edecekse doktoruna başvur
ben bir gün bari tutyım dedim eşim kesinikle izin vermedi:)

sağol canım bugün tutuyorum benim eşimde tam tersi tut ne olacak diyor ama sanki psikolojik olarak karnımın açıktığını hissediyorum bebeğin olduğunu öğrendim ya : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…