- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Amin inşallah canım hepimizinMasallah saglikla gelsin cnm
Son adetin ilk gunu dedi onu kesin bildigim icin ona gore gittim uygulama 5+5dedi ama doktor kac oldugunu soylemediSon günü değildir ya ilk günden hesaplanıyor. Ama ovülasyon testi yaptıysan direkt “hamile kalma tarihi” ile seç canım
Betan kaç çıktı ordan tahmin yürütelim?Son adetin ilk gunu dedi onu kesin bildigim icin ona gore gittim uygulama 5+5dedi ama doktor kac oldugunu soylemedi
Adet 4 mu 5 gun mu gecikti beta 4 binBetan kaç çıktı ordan tahmin yürütelim?
Kese ne zaman görünüyormus canımKarından usg ile rahme baktı genel bilgilendirme yaptı. Beta hcg baktı başka bişey yok canım
Ben yumurtlama tarihimi 21 nisan diyince benim regl başlangıca 6 nisan yazdı. O şekilde hesaplayacakmış heheh. En iyisi hamilelik+ uygulaması var ordan tarihleri doğru girince hesaplıyor
Aa maşallah bayağı erken döllenmiş ozaman evet 5buçuk hafta falandır kesin. Kese görünür şuan gitsen heheAdet 4 mu 5 gun mu gecikti beta 4 bin
1500 civarı vajinal usg ileKese ne zaman görünüyormus canım
doktor sabah ilk baktiginda utrasonla bakti bende adetm 4 5 gun gecikti son adetimde fazla olmadi dedm bakti guldu aa burda kucuk bir kese gbi birsey goruyorm git hemen kan ver dedi snra gebelik var 3 hafta sonra gel dediAa maşallah bayağı erken döllenmiş ozaman evet 5buçuk hafta falandır kesin. Kese görünür şuan gitsen hehe
Aşkım hıç bişey anlamadım1500 civarı vajinal usg ile
3000-4000 civarı abdominal usg ile canım
Aşkım hıç bişey anlamadım1500 civarı vajinal usg ile
3000-4000 civarı abdominal usg ile canım
3 hafta çok uzun değil midoktor sabah ilk baktiginda utrasonla bakti bende adetm 4 5 gun gecikti son adetimde fazla olmadi dedm bakti guldu aa burda kucuk bir kese gbi birsey goruyorm git hemen kan ver dedi snra gebelik var 3 hafta sonra gel dedi
Sizinde benim gibi ilk cocuk olmali herkes bir terim kullaniyor bende bakiyorm ne demek diyeAşkım hıç bişey anlamadım
4+4 benimde hayırlı olsunVar mı aranızda aynı haftalarda bebişş bekleyen
Heralde kalp atisi tam belli olsun diye dedi kese varsada kucuktu cunku hepsine bir bakmak istedi heraldeAşkım hıç bişey anlamadım
3 hafta çok uzun değil mi
Hahah aynen kuzumSizinde benim gibi ilk cocuk olmali herkes bir terim kullaniyor bende bakiyorm ne demek diye
Yavas yavas ogrenecegizHahah aynen kuzum
Kimse bana niye keseye gel demediKızlar keseyi ne zaman gördünüz benim bugün 4+4 haftaya çarşamba gideceğim kese için 5+1 oluyor siz ne zaman gideceksiniz
Aşkım ben pazartesi 4 haftalık oluyorum daha ilk defa gidicem. Senin beyan nasıl çıktıKızlar keseyi ne zaman gördünüz benim bugün 4+4 haftaya çarşamba gideceğim kese için 5+1 oluyor siz ne zaman gideceksiniz
Aşkım bence seninde dediğin gibi kalp atışını duymak için aynı anda gel demiştirKimse bana niye keseye gel demedigebesin 3 hafta sonra gel dedi beni niy3 disladi bu doktorlar
Bacim bebislerimiz saglikli olsunda 3 hafta 4 hafta fark etmezAşkım bence seninde dediğin gibi kalp atışını duymak için aynı anda gel demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?