- 23 Nisan 2025
- 259
- 66
- 13
- Konu Sahibi bogurtlenkizi
-
Aaa doğrudur vallaAynen oyle sanirim eskiden bebegin fotosnu veriyorlardi simdi devlet hastaneleri onuda vermiyor diye duydum
bendemi özele gitsem suan kararsiz kaldimAaa doğrudur valla
Eğer imkanınız varsa denenebilir doktor da önemli tabikibendemi özele gitsem suan kararsiz kaldim
Merkezdemisin cnmKızlar mersinde olan var mı
Eğer imkanınız varsa denenebilir doktor da önemli tabiki
esimi almazlarsa mecbur bende oyle yaparimEğer imkanınız varsa denenebilir doktor da önemli tabiki
Maalesef işimiz nedeniyle ilçedeyiz aydıncık siz de mi mersindesinşzMerkezdemisin cnm
Saçma bir uygulama gerçekten o heyecanı eşlerimiz de yaşamalı benceesimi almazlarsa mecbur bende oyle yaparim
Büyük ihtimalle göremezsiniz birkaç gün sonra gidin benceMerhabaa sat a ve uygulamalara göre 4 haftalığım cuma günü ilk beta 366.24 pazartesi günü muayeneye gidicem bu gibi değerlerle keseyi görebilen var mı gidip de((
Ben 4+2 de gittim göremedi 5+2 de çağirdiMerhabaa sat a ve uygulamalara göre 4 haftalığım cuma günü ilk beta 366.24 pazartesi günü muayeneye gidicem bu gibi değerlerle keseyi görebilen var mı gidip de((
Aa ablamda orda ben oraya geldim ama hic begenmedim oralimisiniz tayincimiMaalesef işimiz nedeniyle ilçedeyiz aydıncık siz de mi mersindesinşz
Kesinlikle oyle ztn sacma bir davranis yabanci degiller almama nedenleri bile yokSaçma bir uygulama gerçekten o heyecanı eşlerimiz de yaşamalı bence
Kesinlikle oyle ztn sacma bir davranis yabanci degiller almama nedenleri bile yok
Insallah guxl haberlerini bekliyoruzAynen ya o yüzden özel mantıklı geliyor çarşamba gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım
İnşallah kimi kese falan asla görmezsin diyo kimi görürsün diyo valla kafam karıştıInsallah guxl haberlerini bekliyoruz
Kaçıncı haftadasınjzİnşallah kimi kese falan asla görmezsin diyo kimi görürsün diyo valla kafam karıştı
Gittiğimde 4+6Kaçıncı haftadasınjz
Betan kaç oluyor gittiğinde tahmininceGittiğimde 4+6
Yani şöyle 6 Mayıs 97 idi 10 Mayıs 789 oldu. 14 mayısta da chapgt böyle artış olursa 3200-3500 diyor ama bilmiyorum kiBetan kaç oluyor gittiğinde tahminince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?