4 hücreli 2.gün embriyosu ile hamile kalan var mı?

merhaba bende gecen ay 4 hücreli 2.gün embriyosuyla transfer oldum,,fakat basari elde edilemedi,,bende yumurta kalitesinde sorun var enfazla 4 yumurta elde ediliyor..baskilama igneleri galiba etkili olmadi bende..doktorum 1 ay mola verelim,,kisa protokola basliyalim dedi,2.gün puregon dozu 300 olacakmis,,olugatron diye bir ignede yapilacakmis ayni zamanda..allahim insallh busefer basari elde edilir..rabbim enbuyuk arzum bu..yüzüme gülsün..

merhaba bende gecen ay 4 hücreli 2.gün embriyosuyla transfer oldum,,fakat basari elde edilemedi,,bende yumurta kalitesinde sorun var enfazla 4 yumurta elde ediliyor..baskilama igneleri galiba etkili olmadi bende..doktorum 1 ay mola verelim,,kisa protokola basliyalim dedi,2.gün puregon dozu 300 olacakmis,,olugatron diye bir ignede yapilacakmis ayni zamanda..allahim insallh busefer basari elde edilir..rabbim enbuyuk arzum bu..yüzüme gülsün..

bende negatif sonucu az önce aldım. zaten adet olmaya da başladım. bende yumurta kalitesinden şüpheleniyorum. iki ay ara verip, başka bir merkezde deniycem. hakkımızda hayırlısı.

Cnm özel msjını cvp veremiyorum mesaj sayım yeterli degil
Bize net bir açıklama yapılmadı spermdende olabılir yumurtadanda olabilir dendi yani belli degil durum
Bizde sperm sayısı iyi ama morfoljide sorun vardı sperm seçilirken özellikle yazılmış
Bende hiç sorun yok diye biliyorduk ama yumurtalar toplanırken bazılarında leke varmış mesela ama bu bazı kişilerde olabiliyormuş hatta gayet sağlıklı embriyo da olabiliyormuş ama bazılarındada olmuyormuş
Sonuç olarak direk sperm suçlu Yada yumurta suçlu diyemeyiz dedi doktorum
Ama ben çok arastırdım bu durum labaratuardanda kaynaklı olabiliyor Yada o aya öyle denk gelmiş olabilir Yada bu en kötüsü ciddi bir kalite sorunu olabilir bu durumdada bu olay hep tekrar eder ve şansımız hiç olmayabilir
Umarım o aya denk gelmiştir

nasıl 26 yumurta elde ediliyor kızlar ya bende 5 yumurta çıkmıştı kısa protokol ile.uzun mu yapmak lazım ??

nasıl 26 yumurta elde ediliyor kızlar ya bende 5 yumurta çıkmıştı kısa protokol ile.uzun mu yapmak lazım ??

Canim o senin yumurtaliklarinla ilgi biraz.bende de 24 Tane toplandi ve 18 tanesi saglikli cikti digerleri opuden sonra bos cikmisti.ben ilk denememde iki Tane taze yerlestirmelerini istedim ama sonuc negatif oldu ikiside tutmadimi.sonra dondurulmuslarla denedim iki Tane daha yerlestirildi 2.gun ve 4 hucreliydiler ve Biri dustu digeri benimle suan :))) 11 haftalik hamileyim Darisi sizlere isallah

Canim o senin yumurtaliklarinla ilgi biraz.bende de 24 Tane toplandi ve 18 tanesi saglikli cikti digerleri opuden sonra bos cikmisti.ben ilk denememde iki Tane taze yerlestirmelerini istedim ama sonuc negatif oldu ikiside tutmadimi.sonra dondurulmuslarla denedim iki Tane daha yerlestirildi 2.gun ve 4 hucreliydiler ve Biri dustu digeri benimle suan :))) 11 haftalik hamileyim Darisi sizlere isallah

peki seninkide mi kısa p. oldu??

Arkadaslar ben almanyada yasiyorum.bu benim 2. Tup bebek denemem. 1.denemem 5.gun embriyosu yani blastosit 1.kalite 2 embriyo transferiyle malesef negatif sonuc aldim.simdiyse dondurulmus 3.gun embriyosu (yine 2 tane ve 1.kalite )transfer edildi. Bugun 12.gun ve idrar testi negatifi gosterdi..ve hic bir belirti yok ne agri sizi ne siskinlik.sanirim test dogru ben yine hamile kalamadim.
acaba klinigim iyimi degil.yada ters olan nedir.cok morelim bozuk.
yurt disinda olupda tup bebek yapan varsa bilgilerinizi ve cevaplarinizi bekliyo rum...

Merhaba peki kaçıncı günü pozitif gördünüz benimde 2. Günlük embriyo transfer yapıldı 6.günü 2.86 kanda değer çıktı aslında 14.günü tahlil yapmam gerekiyordu ama çok umutsuzum 2 gün önce değerim 6.89 du doktor pozitif dedi bugün sonucu gönderince çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu söyledi

Merhaba peki kaçıncı günü pozitif gördünüz benimde 2. Günlük embriyo transfer yapıldı 6.günü 2.86 kanda değer çıktı aslında 14.günü tahlil yapmam gerekiyordu ama çok umutsuzum 2 gün önce değerim 6.89 du doktor pozitif dedi bugün sonucu gönderince çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu söyledi
sonucunuz negatif mi? bana da kasım ayında dondurulmuş 2.gün embriyosu transferi yapılacak

Konu eski ama kendimden biliyorum bu sayfaları tek tek okuyup umut arayanlar için yazıyorum. Bundan önceki iki başarısız denememde 3. gün 8 hücreli 1. Kalite embriyo ile tutmamışken 2. gün 4hücreli embriyo tutar mı demiştim ama tutundu işte. :) Hiçbir laboratuvar anne rahminden iyi değilmiş gerçekten 🙏 Umudu yitirmek yok.

Back
X