- Konu Sahibi baharinkizi
amin canım inşallah. allah yavrunu da sana bağışlasın.
amiiinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah. allah yavrunu da sana bağışlasın.
merhaba bende gecen ay 4 hücreli 2.gün embriyosuyla transfer oldum,,fakat basari elde edilemedi,,bende yumurta kalitesinde sorun var enfazla 4 yumurta elde ediliyor..baskilama igneleri galiba etkili olmadi bende..doktorum 1 ay mola verelim,,kisa protokola basliyalim dedi,2.gün puregon dozu 300 olacakmis,,olugatron diye bir ignede yapilacakmis ayni zamanda..allahim insallh busefer basari elde edilir..rabbim enbuyuk arzum bu..yüzüme gülsün..
nasıl 26 yumurta elde ediliyor kızlar ya bende 5 yumurta çıkmıştı kısa protokol ile.uzun mu yapmak lazım ??
Canim o senin yumurtaliklarinla ilgi biraz.bende de 24 Tane toplandi ve 18 tanesi saglikli cikti digerleri opuden sonra bos cikmisti.ben ilk denememde iki Tane taze yerlestirmelerini istedim ama sonuc negatif oldu ikiside tutmadimi.sonra dondurulmuslarla denedim iki Tane daha yerlestirildi 2.gun ve 4 hucreliydiler ve Biri dustu digeri benimle suan :))) 11 haftalik hamileyim Darisi sizlere isallah
peki seninkide mi kısa p. oldu??
sonucunuz negatif mi? bana da kasım ayında dondurulmuş 2.gün embriyosu transferi yapılacakMerhaba peki kaçıncı günü pozitif gördünüz benimde 2. Günlük embriyo transfer yapıldı 6.günü 2.86 kanda değer çıktı aslında 14.günü tahlil yapmam gerekiyordu ama çok umutsuzum 2 gün önce değerim 6.89 du doktor pozitif dedi bugün sonucu gönderince çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu söyledi
Teşekkür ederim..