4.kattan 2.kata ses gider mi ?

Siz neden üzülüyorsunuz ki ses gidiyormus ki duymuş alttaki komşu da, yoksa durduk yere neden gelsin. Üstte siz olduğunuz için ilk sizden geldiğini düşünmüş haliyle. Siz de zaten şikayetciymissiniz orada vereceğiniz cevap "aynı sesleri ben de duyuyorum maalesef çok rahatsız oluyoruz ama gidip söylemeye çekindim açıkçası,isterseniz siz söyleyin, hatta bir gün buyrun bir kahve içmeye gelin bir de bizden dinleyin" gibi bir şey olmalıydı.

Bizim de üst kat boş onun üstünde çocuksuz bir çift var, onun da üstünde yani 4. katta iki küçük çocuklu bir aile var. Çocukların koşarkenki sesi sanki bizim üst kattaki evden geliyor pat pat pat o kadar net ki. Yani bu eve yeni taşınıp nerde kim oturuyor bilmeyen biri gidip ilk üst katın kapısını çalar o kadar yakın geliyor sesler. Gelen misafirler inanamıyorlar sesin iki kat üstten geldiğine. Gece 2-3'te bile koştuklari oluyor. Bunun dışında klasik masa-sandalye çekme, süpürge sesleri zaten geliyor kulağımız alıştı apartmanda yaşıyoruz sonucta illa olacak duvarlar kağıt gibi

Aynisini yasadim. Birgun eve gelirken alt komsum kapiyi acti bana seslendi. Sizden o kadar cok ses geldi ki diye anlatmaya basladi. Masa sandalye esya cekme sesi. Dedim ki ben simdi eve geldim, kendin gördün. Annemde o sirada baska bi yerden geliyodu pesimden apartmana girdi. Alt komsu şok oldu. Hatta alt komsu mahcup olup iceri davet edip kahve ikram etti. 3.kattan zemin kata ses gidiyor yani

Gider. Annemler 1. Kattaydı 3. Katı dinlerdik.
Şikayet etmelisiniz ayrıca siz çekiniyosunuz diye evdeki diğer 3 kişi buna katlanmak zorunda değil. Alt komsu da şikayet etsin veya uyarsın

evet oluyor da bu yüzden bu kadar hassas yaklaşıyorum.
Belki benim yerimde bir başkası olsa benden gelmiyor komşum kusura bakma der ,önemsemeden hayatına devam ederdi.
Ama ben tıpkı sizin dediğiniz gibi ….yani teşekkür ederim izleminiz o kadar doğru ki.

Son düzenleme:
Evet ses gidiyor bizm apartmanda tüm katlar 2-3 kat üstündeki sesi çekiyor

Arkadaşlar haklısınız bazılarınıza abartıyorum gibi gelebilir fakat yapmadığınız ses için şikayet alıyorsunuz ve bu sefer evde istemsizce her hareketinizi kısıtlıyorsunuz buna rağmen şikayet devam edince insan ister istemez elbetteki etkileniyor .
Evet belki fazla hassasiyet gösteriyorum .

Ben böyle bir şey mümkün olabilir mi diye merak etmiştim ,cevaplarınızı okudum çünkü alt komşum ısrarla benden gelecek kadar yakın bir ses olduğunu dile getiriyordu..Demekki olabiliyormuş hepinize çok teşekkür ederim.
Emin olmak istedim ,şimdi emin oldum ve üst komşumla nazikçe bu durumu konuşacağım.

Alt komşunuza da durumu izah edebilirsiniz. İlla kapısına gitmenize gerek yok karşılaştığınızda selamlaşır, rahatsızliğın devam edip etmediğini sorar ve olanı söyleyebilirsiniz.

Ben sizi çok iyi anladım ama içinizdeki haksızlığa uğrayıp konuşmasına izin verilmemiş çocuğu beslemeyin artık. Sizde evlat yetiştiriyorsunuz zaten dikkat ediyorsunuz. Suçları yokken yanlış anlaşılma baskısıyla parmak ucunda yürüyecek hale getirmek onlarında yetişme şeklini etkiler.

Siz niye konuşuyorsunuz? Alt komşunuzla konuşup sesin üst kattan geldiğini belirtin.
Ses gider bu arada,2 üst katımda oturan ailenin 2 tane aşırı yaramaz çocugu özellikle tatil günlerinde azıp kuduruyorlar ayak seslerine kadar duyuyorum ben üstümün,üstü olmasına rağmen at gibi koşuyorlar evde tabiri caizse. Üst katımdaki yeni taşınan çiftin cocukları yok, sabah gidip akşam geliyorlar pek gürültü yaptıklarını da duymadım. Onların üstü evde değilken epey sessiz zira. Sizinde muhtemelen üst katınizdakilerin sesi gidiyor sizde ses yokmuş anlattığınız gibiyse.

1. Kattayiz 3. Katin sevisme seslerinden rahatsiziz.

Birde bence birakin alt kat komşunuz uste çıksın o konuşsun:) arada sizin de durum kurtulmus olur.

Yeni binaların hepsinde bu sorun var
İki kat üstün sesi gayet duyuluyor aşağıdan

Gidiyor en üst katta ki kadının torunları geldiği zaman aramızda daire olmasına rağmen bize bile geliyor koşturma sesi

binanın yalıtımı iyi değilse veya eski ise gider

N’aptınız peki çözüldü mü olay görüştünüz siz ya da aşağı komşunuz en üst komşunuzla

7.katta oturuyorum bina 14 katlı. Binanın altına nargile kafe açıldı maç olduğu günler ev titriyor. Ayrıca gece kafeyi kapatıp temizlik yapıyorlar.Gece 2-3 koltuk, masa çekme sesi geliyor. Kafede ahşap tahta oturma takımları var. Defalarca uyarıldı ama ekmek teknem diyor başka birşey demiyor. Konu komşu birbirine girdi cafeden geldiği çözülene kadar düşünün 7. Kattayım ve korkunç bir ses geliyor..

Gider

ses hassasiyeti olana da sabır diliyorum
dünya yansa umrum olmaz valla

Gider.Özellikle banyo kapıları açık bırakılıyorsa.Bizde de var aynı durum.

`