4.kattan 2.kata ses gider mi ?

Maalesef her türlü gidiyor
Bizim apartman 8 senelik bi bina ama ses yalıtımı o kadar kötü ki ben üst kat komşumun her şeyini duyarim evinde kedidlri de var büyük çocuklarda var büyük dediysem orta ilkokul çocukları daha çok yatak odası apartman kapısı ev kapı sesleri 1. Kattayiz
Gecen sene de yeni dogum yapmış kadın komşumuz ev dış kapı sesinden çok şikayet etmişti ama kapıları bu sekilde yapmış müteahhit ne yapalım üst katta oturands evi yapan müteahhit
Evet evler yapiolar ama malzemeden kaciyolar her türlü bence
Kimi zaman gece süpürme veya ayak seslerini duyduhumuz oluyor ama alıştık sanırım hiç şikayet etmedim ben hatta komşum yazıyordu çok ses geliyor k.bakma diye ama çocuk var evde normal yani çocukları ilple mi baglican
Biraz anlayış herşeyi çözer müstakil olmayan her evde bu sorun var bence

Kapilar hafif sert kapanınca kapanıyor apartmanda haliyle yankı yapıyor başta sinir olmuştum Hassasim bende sese karşı çünkü ama alıştım sanırım sağolsun üst komsumda çoğu zaman bana anlayislidir bazen benden de çok ses gidiyo
İlk başta özelden özür diliyorduk ama alıştık

Gider alt komşunuza söyleyin gitsin üstünüzdekiyle konuşsun.

keşke benim komşum olsa
evet ya her duydugumda cok mutlu oluyorum. bir de uzun sürüp insani biktirmiyor. maksimum 10 dk sürüyor.
bazen diyorum keske tanışsak, arkadas olsak, bizi oyunlarına davet etse diye ama bizim evin girişi onlardan bağımsız, simdilik mumkun degil gibi tanismak:)

Gider kesinlikle hatta tecrübeyle sabit alt katımın sandalye çekme sesi üst katıma gidiyor düşünün alttan iki üste gidiyor

Maalesef bizzat tecrübe ettim. Gidiyor. Üstümüzün üstü yüzünden bir kere polis çağırdık. Ev yıkılıyor sandım meğer iki üst kattakilermiş.

Gider.
Duvarları ince yapıyorlar.
Rahat gidiyor 2 kat aşağıya.
Tersi de mümkün, 2 kat aşağıdan da yukarıya gelir hatta.

`