4 Kelime 1 Cümle

iki kaşının ortasından taşla vurularak öldürülen hayvanın leşi, akbabalar için aş oldu...

bardak zımba telefon bamya

Bamya yaparken telefonun sarjı bitti, faturaları birleştirmek için zımbayı aldığımde elime isabet etti, üstüne de bi bardak su içtim.

Mutfak-Kapı-Dolap-Cam

deniz de yüzerken şnorkel kullanımında dikkat etmek lazım
çok pis kulaç atarım

Para ödemek böyle tarz erkekleri gururlandırır

Havuç, Minder, Sopa, Elektrik

Son düzenleyen: Moderatör:
elektrikler gidince annem sopa attı bana
havuç minderin üstüne konur mu
çıkolata,ağda,kepçe,sıcak

Ben ocakta erittiğim sımsıcak çikolatayı kepçeyle servis tabaklarına dökerken benim tembel kardeşim banyoda ağda yapıyordu.

Gül-Gülümse-Neşe-Haz?

Son düzenleme:
Gülün gülümsemesinden ve neşesinden haz duyuyorum.

Sessiz-kara-boğuk-sarı

Karanlığın ortasındaki sessizlikte otururken, birdenbire parlayan sarı bir ışıkla birlikte boğuk bir ses duydum.

Portakal-Mandalina-Yer fıstığı-Tırnak makası?

Çarşıdan portakal, mandalina, yer fıstığı alırken tırnak makası almayı unutmuşum.

Yasak - Anlam - İsyan - Başka

onlarin anlamsiz yasaklarina başkalarinin isyan etmesi kadar normal bir şey yok. Anne- kazanc-duvar-tırmık?

bizim kedi anlamsız bir şekilde duvarı tırmıklarken annem evimize aş getirebilmek için, daha iyi bir kazanç için sabahın erken saatinde yollara düşmüştü...

takvim kartvizit bayrak onur

Takvim 19 Mayısı gösterirken yapılan kutlamalarda bayrağı taşıyan Onura yaklaşan Belediye Başkanı ona kartvizitini verdi.

Biblo-Genç-Tükürük-Saha?

Bornozlu kız odaya girdiğinde patronun boynundaki atkıyı gördü.

Pil-Tavşan-Dönüşüm-Tahta

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili dönüşüm kutusuna atan adam tavşanı tahta kafesine geri koydu.

Sahan-önlük-parti-çocuk

önlüğünü takan hizmetçi kadın partideki çocuklara sahanda yumurta yapmaya koyuldu...

ihanet dost kazık yazık

Dost dediğim kişinin ihaneti kalbime kazık gibi saplandı yazık diyebiliyorum sadece.

Akraba-fesat-koca-akıl

akıl verdim kocanı uzak tut fesat akrabalardan diye..

inat patavatsız uyuz nefret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…