4 Kelime 1 Cümle

zilimi koydum sepetime sonrada taktım koluma bindim birde vapura parasıyla değil mi cnm aaaa:))))))
bisiklet,aslan,kertenkele,lacivert

bulaşıkları yıkadım soda şişesini bir poşetin içine koyacakken ayağım kabloya takıldı düştüm:))))))
izle,semt,çocuk,para

semt pazarında çocuklara para verirken olanları izledim.

kaynak, keşke, beyaz, sabır

keşke sabırlı olsaydın su kaynağından beyaz bardakla su içtim:))))))))))ne saçma oldu yaaa
keten,çarşaf,pudra,şeker

bu akşam yatağın üstünde elmalı turta yiyim dedüm keten çarşafımı rezil ettüm elmalı durtamın bütün pudraları dökülüverdü.....

eeeeee cam-kaynak-korna-çocuk....hihihihi kolay gelsin...

dışarıdan bir korna sesi geldi cama çıktım baktım bu sesin kaynağı bir çocukmuş
perde,banyo,deterjan,bez

deterjanlı bezle banyoyu silerken kaydım küvetin perdesi kafama geçti......

su-yağmur-göl-deniz.................

yağmur yağınca sular bizim çatıdan içeri sızdı derken bizim ev önce göl sonra deniz oldu.....

cam bayram baklava su böreği

ay şu annem ne alem hiç cam borcamda baklava su böreği yapılırmı bayrama...olcak iş değil.....modern kadın olcek ya.....

yazıcı-buzdolabı-çarşaf-oklava

yazıcının kartüşü bitmiş bnde çok kızdım buzdolabından carşafa sarılı oklavamı aldım başladım yazıcıya vurmaya:)))))))))
sehpa,çuval,ses,alet

ben köyde fındık çuvallarını dikerken kızımda eline aldığı tahta bir aletle sehpaya vurup< küt-küt> diye ses çıkarıyordu....

saman pipet karpuz lamba............

samanlıkta pipetimi ararken lambanın altında karpuz buldum:))))))
peçete,küp,tabak,şarkı

KÜP şeker vardı PEÇETEnin içinde. aldım onu TABAĞa koydum. Sonra başladım ŞARKI söylemeye...!:roflol::roflol::roflol:

gurur kahvaltı okey elma sengözlerimebaksanab

kahvaltıda arkadaşımın getirdiği elmalı pastadan yedik,sonra okey oynarken rober hatemonun gurur adlı şarkısını dinledik...kaydirigubbakcemile3 sepet,ağaç,kedi,koltuk...

Ağacın altındaki koltukda kedi sepetinin içinde uyuyordu............

Hava, su, baraj, yağmur.............

Yağmurlu havalarda evdeki baca deliklerinden bile yağmur suları akıyor. Bıktım artık benim evim barajmı??

Göbeğimdeki yağları,kalçamdaki fazlalıkları, göğsümdeki kılları aldırırsam manken gibi olacağım.

acıbiber,saat,bilgisayar,tuvalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…