W which Ziyaretçi 6 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #81 zilimi koydum sepetime sonrada taktım koluma bindim birde vapura parasıyla değil mi cnm aaaa:)))))) bisiklet,aslan,kertenkele,lacivert
zilimi koydum sepetime sonrada taktım koluma bindim birde vapura parasıyla değil mi cnm aaaa:)))))) bisiklet,aslan,kertenkele,lacivert
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 6 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #82 lacivert bisikletimle gezerken bir aslanın bir kertenkelenin peşinden usulca ilerlediğini gördüm. soda, bulaşık, kablo, poşet
lacivert bisikletimle gezerken bir aslanın bir kertenkelenin peşinden usulca ilerlediğini gördüm. soda, bulaşık, kablo, poşet
W which Ziyaretçi 6 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #83 bulaşıkları yıkadım soda şişesini bir poşetin içine koyacakken ayağım kabloya takıldı düştüm:)))))) izle,semt,çocuk,para
bulaşıkları yıkadım soda şişesini bir poşetin içine koyacakken ayağım kabloya takıldı düştüm:)))))) izle,semt,çocuk,para
calikusumuz Aklım egede kaldı...... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2007 3.336 8 116 50 Diğer 6 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #84 semt pazarında çocuklara para verirken olanları izledim. kaynak, keşke, beyaz, sabır
W which Ziyaretçi 6 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #85 keşke sabırlı olsaydın su kaynağından beyaz bardakla su içtim:))))))))))ne saçma oldu yaaa keten,çarşaf,pudra,şeker
keşke sabırlı olsaydın su kaynağından beyaz bardakla su içtim:))))))))))ne saçma oldu yaaa keten,çarşaf,pudra,şeker
CASMXIXN Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 1.736 1 116 45 İstanbul 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #86 bu akşam yatağın üstünde elmalı turta yiyim dedüm keten çarşafımı rezil ettüm elmalı durtamın bütün pudraları dökülüverdü..... eeeeee cam-kaynak-korna-çocuk....hihihihi kolay gelsin...
bu akşam yatağın üstünde elmalı turta yiyim dedüm keten çarşafımı rezil ettüm elmalı durtamın bütün pudraları dökülüverdü..... eeeeee cam-kaynak-korna-çocuk....hihihihi kolay gelsin...
W which Ziyaretçi 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #87 dışarıdan bir korna sesi geldi cama çıktım baktım bu sesin kaynağı bir çocukmuş perde,banyo,deterjan,bez
dışarıdan bir korna sesi geldi cama çıktım baktım bu sesin kaynağı bir çocukmuş perde,banyo,deterjan,bez
CASMXIXN Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 1.736 1 116 45 İstanbul 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #88 deterjanlı bezle banyoyu silerken kaydım küvetin perdesi kafama geçti...... su-yağmur-göl-deniz.................
deterjanlı bezle banyoyu silerken kaydım küvetin perdesi kafama geçti...... su-yağmur-göl-deniz.................
E EU1 Ziyaretçi 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #89 yağmur yağınca sular bizim çatıdan içeri sızdı derken bizim ev önce göl sonra deniz oldu..... cam bayram baklava su böreği
yağmur yağınca sular bizim çatıdan içeri sızdı derken bizim ev önce göl sonra deniz oldu..... cam bayram baklava su böreği
CASMXIXN Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 1.736 1 116 45 İstanbul 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #90 ay şu annem ne alem hiç cam borcamda baklava su böreği yapılırmı bayrama...olcak iş değil.....modern kadın olcek ya..... yazıcı-buzdolabı-çarşaf-oklava
ay şu annem ne alem hiç cam borcamda baklava su böreği yapılırmı bayrama...olcak iş değil.....modern kadın olcek ya..... yazıcı-buzdolabı-çarşaf-oklava
W which Ziyaretçi 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #91 yazıcının kartüşü bitmiş bnde çok kızdım buzdolabından carşafa sarılı oklavamı aldım başladım yazıcıya vurmaya:))))))))) sehpa,çuval,ses,alet
yazıcının kartüşü bitmiş bnde çok kızdım buzdolabından carşafa sarılı oklavamı aldım başladım yazıcıya vurmaya:))))))))) sehpa,çuval,ses,alet
CASMXIXN Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 1.736 1 116 45 İstanbul 8 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #92 ben köyde fındık çuvallarını dikerken kızımda eline aldığı tahta bir aletle sehpaya vurup< küt-küt> diye ses çıkarıyordu.... saman pipet karpuz lamba............
ben köyde fındık çuvallarını dikerken kızımda eline aldığı tahta bir aletle sehpaya vurup< küt-küt> diye ses çıkarıyordu.... saman pipet karpuz lamba............
W which Ziyaretçi 8 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #93 samanlıkta pipetimi ararken lambanın altında karpuz buldum:)))))) peçete,küp,tabak,şarkı
pembe lale Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2008 168 0 316 Kocaeli 14 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #94 sude seni hiç senmiyorum:):):)
Altxixn Tarak Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2007 891 2 116 Batman 25 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #95 KÜP şeker vardı PEÇETEnin içinde. aldım onu TABAĞa koydum. Sonra başladım ŞARKI söylemeye...!:roflol::roflol::roflol: gurur kahvaltı okey elma sengözlerimebaksanab
KÜP şeker vardı PEÇETEnin içinde. aldım onu TABAĞa koydum. Sonra başladım ŞARKI söylemeye...!:roflol::roflol::roflol: gurur kahvaltı okey elma sengözlerimebaksanab
merrymoon Guru Kayıtlı Üye 16 Ekim 2008 112 0 316 45 Adana 25 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #96 kahvaltıda arkadaşımın getirdiği elmalı pastadan yedik,sonra okey oynarken rober hatemonun gurur adlı şarkısını dinledik...kaydirigubbakcemile3 sepet,ağaç,kedi,koltuk...
kahvaltıda arkadaşımın getirdiği elmalı pastadan yedik,sonra okey oynarken rober hatemonun gurur adlı şarkısını dinledik...kaydirigubbakcemile3 sepet,ağaç,kedi,koltuk...
esyn Nirvana Kayıtlı Üye 23 Mart 2007 2.577 12 683 Diğer 28 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #97 Ağacın altındaki koltukda kedi sepetinin içinde uyuyordu............ Hava, su, baraj, yağmur.............
Ağacın altındaki koltukda kedi sepetinin içinde uyuyordu............ Hava, su, baraj, yağmur.............
Z ziynet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 144 1 96 İstanbul 30 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #98 Yağmurlu havalarda evdeki baca deliklerinden bile yağmur suları akıyor. Bıktım artık benim evim barajmı??
Yağmurlu havalarda evdeki baca deliklerinden bile yağmur suları akıyor. Bıktım artık benim evim barajmı??
Z ziynet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 144 1 96 İstanbul 30 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #99 göbek kalça göğüs manken
P pelin28 Guru Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 40 0 286 İstanbul 31 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi DilaNaz #100 Göbeğimdeki yağları,kalçamdaki fazlalıkları, göğsümdeki kılları aldırırsam manken gibi olacağım. acıbiber,saat,bilgisayar,tuvalet
Göbeğimdeki yağları,kalçamdaki fazlalıkları, göğsümdeki kılları aldırırsam manken gibi olacağım. acıbiber,saat,bilgisayar,tuvalet