4 Kelime 1 Cümle

fındıklı şeker yerken lalenin üzerinde böcek gördüm

kablo,gömlek,toka,eğitim

Gömleğini giyip tokasını taktı,Kablolu Tv den eğitim programın izlemeye başladı.

Kaktüs- Koltık-Merdiven-Sahil

Merdivenden indi sahildeki koltuğa kaktüsü bıraktı geldi

saç-ayakkabı-duvar-yemek

kaydirigubbakcemile5

kızım sokakta kum bulamadığı için oyuncak arabasıyla oynadı........... :lepi:

tava koca ocak yemek kaydirigubbakcemile3

yemek için ocağa tavayı koydum koca kapıdan içeri girdi kaydirigubbakcemile

köprü-şehir-çoban-toprak

bebeğin bulut şeklinde mavi kapılı bir örtüsü vardı

aşk heycan özlem ateş

kapı açıldı içeriye mavi bulut üstünde melek gibi bir bebek girdi opuyorumnanaktan

melek

gece

koş

gelecek

gece rüyamda koşuyordum o arada melek yüzlü bir bebek gördüm ,inş yakında gelecek inanıyorum:)

yemek

koca

saat

gecikme

Bu gece kocam yemeğe gecikince,saat daha geç olmadan yiyeyim dedim..

sen içmek yağmur tenis

sen hayatıma girdiğinden beri içmek bile beni kesmiyor, sanki yağmurun altında deli gibi tenis oynuyorum naaptın bana söylesene.

firar

zevzek

çarpmak

tahta

zevzek zevzek konuşup canımı sıkma bir çarpıcam karşıdaki tahta kapıya yapışacaksın sonra aklım başımdan firar etmeden kendine gel...:bbo:

gökkuşağı salata kedi törpü

sen bir kedim bile yok diyorsun bense burda salataya talim ediyorum nasıl bir düzen bu kimileri tırnak törpülerken kimileri taşlı yolları tırnaklarıyla kazıyor yapmayın bırakın artık bu gökkuşağı renginde mutluluk oyunlarını gerçekleri görme vaktidir vakit.... (üfff ne uzun oldu beee)

senet
ferman
karışmak
rende

Doktor ferman eylemiş yarına çıkmaya senedim yok ki benim; sende havuç rendeleyip salataya karıştırmayı bırakta bana kulak ver..

surat sokak geveze lunapark

bu suskun sokakların geveze sakinleri birbirinize surat yapacağınıza belediyeyle konuşunda lunapark yapılsın buralara da neşemizi bulalım.

kurşun
sahte
biberon
matkap

sahte aşkına bir kurşun sıkıp giderim resmimi matkapla duvarı delip asarsın artık haaaa birde boynuna biberon as emi...kafamçokkarıştı

gemi köfte saçma tuvalet

hatırlıyorumda geçen yıl geminin tuvaletinin önünde sıra beklerken kafamı şişiren köfte dudaklı aptal kadın saçma saçma konuşup canımı sıkmıştı.

şirin
halay
enjektör
zannetmek

alkisalkisalkis

şirin hemşire enjektör elinde halay çekmeye kalkınca herkes onu deli zannetti..yerimseniben

kişisel nevresim ejderha kriz

ejderhalı nevresimlerimi kişisel sebeplerden dolayı ona ödünç veremeyeceğimi söyleyince kriz çıkardı ( ay çok sevdim ben bu oyunu)

zonklamak
eziyet
zeytin
sayısal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…