4 Kelime 1 Cümle

Jakuzi keyfimi yaparken enjektör un yanmasıyla kaykay suren adam limonlarin içine düştü.
Saat,kule,köprü, cam

Mukaddes bölgelerin yerel dillerinde gözde bir kişi olmanın kuralının iyi peynir yapmaktan geçtiği söylenir.

Dinozor, kitap, tuz, su

Oğluma aldığım kitapta, dinazorların yüzyıllarca önce, dünyada su kaynakları kalmaması ve bu yüzden tuzlu suları içmek zorunda kalmalarından dolayı öldükleri yazıyordu...

Masraf, çatal, kargaşa,merhamet

Masraflar yüzünden kavga çıkınca, o kargaşada kadına çatalı fırlatmış merhametsiz adam.

Bardak, gelincik, düğme, yemek

Kardeşim, yemekte gelincik şerbeti olan bardağı masaya dökünce, tv kumandasının düğmeleri bile kıpkırmızı boya olmuş...

Karşıt, zil, davul, tezgah

Duvarın üzerinde oturmuş simit satan adam, umutsuzca dudaklarını büzüştürerek yere bakıyor ve bir eliyle de yeleğinin kumaşıyla oynuyordu.

Hasret kangal dava sifon

Hasretini çektiğin kangal sucuğu dava günü yemen şart değildi, sifonu bozmuşsun! :)

Anahtar, yastık, matkap, havuz

Hasretini çektiğin kangal sucuğu dava günü yemen şart değildi, sifonu bozmuşsun! :)

Anahtar, yastık, matkap, havuz

Bravo vallahi bayıldım!

Bu sabah havuz kenarındaki yastıklarda otururken, bir ingiliz anahtarım ve matkabım olsaydı tesisatı kendim de tamir edebilirdim diye düşündüm:)

Elma, gezgin, musallat, hayır

Bunu yazarken ben de güldüm, aklıma başka bir şey gelmedi :)

Hayır olsun diye maymuna elma verdim, gitmiş gezginlere musallat olmuş...

Lamba, korsan, fırsat, kan

Bunu yazarken ben de güldüm, aklıma başka bir şey gelmedi :)

Hayır olsun diye maymuna elma verdim, gitmiş gezginlere musallat olmuş...

Lamba, korsan, fırsat, kan
Çok iyisin

Bir anlık boşluğu fırsat bilen kanlı korsan, Alaaiddin'in sihirli lambasını da alarak kaçtı!

Merhamet, sabun, mermer, gözyaşı

Sen de çok iyisin, hem de beni çok zorluyorsun :) Bak şimdi nasıl saçmalayacağım :)

Merhametimden dolayı çok gözyaşı döktüm, ah benim mermer kafam ne zaman eridin de sabuna döndün.

Akşama görüşmek üzere...

Çamaşır, sabır, pasta, saç

:)) güldümm

Ah be adam, saçlarımı sana süpürge ettim; kirli çamaşırlarını yıkadım, en sevdiğin yemekleri pastaları yaptım, çapkınlıklarını bile sabırla görmezden geldim ama yine de sana yaranamadım!!

Mahsun, berber,halay,berbat

halay çeken berber adamın berbat saçlarını mahsun kırmızıgüle benzetti :)

kırmızı, sokak, nehir, düşman

derın dusuncelere dalmısken bırden dıkkatımı cektı, sekreterın boynundakı fular adeta ag gıbı dolanmıstı boynuna, hemen kendıme geldım ve kızım 2014 satıs klasorundekı 3 numaralı dosyayı getır dıye seslenıverdım...

kıyafet- klavye-deniz-bardak

Fularimi bagladigimda bilinmeyen numara arayarak agima klasörünün düştüğünü söyledi

Telefin,kâğıt,masa,ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…