4 Kelime 1 Cümle

Yosun tutmuş kayaların arasından fışkıran gonca gonca mine çiçeklerinin güzelliği, maalesef haftasonu gelen piknikçilerin attığı muz kabukları, bira şişeleri ve benzeri piknik kalıntıları arasında solup gitmişti....

Sinsi, merkez, rica, alelade

Öğle yemeğini bu sinsi şehrin merkezindeki alelade bir lokantada yememizi rica etmişti.

Sinir, gürültü, örtü, yaşam

Yaşamın gürültüsü içinde sinirden masa örtüsünü yırtmış

greyfurt, saadet, bulutlar, şaşkın

Bahçede greyfurtumu yerken kafamı gökyüzüne çevirdiğimde bulutların aldığı şekiller beni hem şaşkına çevirdi hem saadetten ayaklarım yerden kesildi bir an.

Muamma,kesin,dalgıç,hayal

Amcamın dalgıç olma tutkusu ve hayali, gencecik yaşında onun hayatına mal olmakla beraber, cesedi bulunamadığından ölümü halen kesinleşemeyen bir muammadır.

Sefer, artık, benzer, karides

Son düzenleme:
bu sefer karidese benzer deniz ürünleri yemeyecek artık.

uyruk, han, köşe, güz

O güz düğünü yapılacak olan, Kırgız Han'ının kızı için, ülkenin dört bir köşesinden hediyeler geldi...

Esnek, bilek, kargaşa, yıldız

Bujiterideki kargaşanın içinde bileğine esnek yıldız bileklik takmış.

haklılık, tatlı, havalı, hiç

Kargalar sabaha uyanirken, sen sevdali bir cicek gibi lavabonun yaninda sarap icerdin.

nefes kitap krem tabak

O krem rengi tabaktaki abur cuburları yerken, oldukça heyecanlı bir kitap okuyordum ki, ağızıma attığım leblebinin boğazıma kaçmasıyla resmen nefesim kesildi...

Talih, kopuk, ziyan, seri

Kör talih ipi kopuk bir serseri yaptı, seri seri ziyan etti bu serzenişli hayatta beni.

Etek, kabahat, uyku, siyah

siyah nevresimi üzerime çekmiş tam uykuya dalacakken kadının eteğini mahvettiğim için kabahatimden uyuyamadım ..............

kamera çikolata korku turkuaz

Turkuaz renkli paketinden çıkardığım çikolatamı afiyetle yerken, röportaj için gelenlere, kamera korkum olduğunu söyledim...

Yuva, şarampol, karambol, hisse

Borsa da hisselerinin hızla düşüşe geçtiğini öğrenen adam bir hışımla yuvasından çıktı ve arabasına bindi ama kafası öyle karışıktı ki o karambolde arabasıyla şarampole yuvarlandı.

Bağlılık,sapkınlık,güleryüzlü,veda

Güleryüzlü kadının işine bağlılığı sapkınlık derecesine geldiği için veda etti iş arkadaşlarına.

hanım, cadde, uçak, trilyon

Köşkün sahibi olan hanım trilyonluk uçağına atlayıp Fransa'nın en ünlü caddesi Şanzelize de alışveriş yapmaya gitmiş.

Köle,sel,lokum,kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…