4 Kelime 1 Cümle

Şimdi şuraya bir virgül koyalım, ben o gün cumadan sonra gözlük ve saat bakmaya gitmiştim. (Konuşmanın öncesi hakkında bir fikrim yok )

Yatak, havuz, mendil, resim

Dün gece ki partide, takımın forvetiyle iletişim kurup, bir köşede derin bir sohbete daldık.

Ayna, sapık, destur, kuzu.

destursuz taksime binen sapık adam aynada beni inceledi
silahı gösterince kuzu kuzu indi

bebek, kart, zımba teli, bonkör

bonkör adam kredi kartını eşine vermişti, eşi ise sadece bebeğine zımba teli almıştı

kuruş, kıytırık, tesadüf, düğme

Bonkör bir arkadaşım, yeni doğan bebeğinin kutlama davetiye kartında, altın zımba teli kullanmış.

Siyah, buzdolabı, tırsak, Alman.

Bu kadar kıytırık tasadüf karşısında üç kuruşa aldığım düğmemi iliklerim arkadaş

Gabardin, imsak, beniz, naylon.

üstümüzde gabardin kumaş elbiselerimiz ve soluk benizlerimiz imsak kesilmeden naylon gibi olmuştu..

aruz, çırak, basınç, kanat

çıraklarım aruz ile yazarlar,
kanatlarına basınç uygularlar

sepet, rüya, plaka, kolonya

Rüyamda sepetimdeki kolonyayla plakayı bir güzel sildimDİ

kase kavanoz damacana ışık

Sabahın ilk ışıklarıyla uyanıp yüzümü yıkadıktan sonra mutfağa gittim, önce damacadan bir su koyup içtim, ardından kahve yapmak için kahve kavanozuna uzandım...

Terazi, gül, yağmur, merdiven.

Terazi yine fazla gösteriyordu
dışardaki yağmur hislerimi anlatıyordu
Merdivenlere baktım tek care inip çıkmak tesellim elimde ki gül oldu..

Bebek. Resim. ZAMAN .GECE

Zamanında çocuğum bebekken bile o sevdiğim gecelerde resim yapmayı bırakmadım

Müzik, apartman, lüks, dede

Dedemden kalan lüks apartman dairesinde bol bol müzik dinleyerek vakit geçiriyordum..

Hasır sahil kasap kum

Sahilde hasırdan yapılmış şemsiyenin altında kumun üstünde oturmuş denize dalmıştım ki telefonun sesiyle irkildim ve ekranda kasap yazıyordu

Renk, duş, sabun, eldiven

Kırmızı renk eldivenini nazikçe çıkarırken, ihtiyacı olan şeyin böğürtlen aromalı sabunuyla ılık bir duş almak olduğunu geçirdi aklından.

Ayna - Kırık - Gözyaşı - Işık

gözyaşlarımla aynayı kırdığımda karanlığıma bir ışık doğdu sanki...
toprak su ateş tahta

Sabah ailemle kahvaltı yaptıktan sonra bahçeyle ilgilendim, toprağı suladım, bazı yerleri tahtalarla ayırarak düzenledim ardından eve geçip bir keyif kahvesi yapmak için ocağı ateşledim

Gol, fular, kar, kırmızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…