4 Kelime 1 Cümle

Yılların nankörlüğü saçlarına düşen aklar ve gözlerine düşen yaşlarla belli oluyordu ve senedin son ödeme günü geliyordu.

Tarih, menfaat, kara, davul.

Kara günü tarih defterine kaydetti.dünya menfaat dünyasıydı davul bile dengi dengine çalıyordu

Rosto
Avize
Miknatis
Süzgeç

Avize almaya gidip mıknatısla eve dönüp olayları akıl süzgecinden geçiremeyen o rosto beyinli benim diye söylendi kendi kendine.....

Naz, kriminoloji, Bayburt, sihir.

Gazetede Bayburt ta sihirli bir evde cinayet işlendiğini gazetede okuyordu kriminolojik olaylar onu heyecanlandırıyordu konuyu tam okuyamadan sevgilisi nazlana nazlana
Birşeyler anlatiyordu.

Yol
Hurma
Aksi
Etki

Arabada yol boyunca yediği lezzet deposu hurmaların etkisiyle,aksi istikamette ilerlediğini farketti :KK45:

Akım Akın Aksan Arıza

Adım Akın Aksan. Teknik Arıza ekibini arayıp , elektrik hattınızda akım problemi olduğunu belirtmişsiniz ? :D

Playstation , kaşe , su ve sandalye .

Sandalyeye oturmuş bir elinde su şişesi tutuyor bir eliyle de evraklara kaşe basıyordu ama gözü hala playstation oynamaktaydı.

Yurt, kurt, kart, cart.

Kurtlarla dolu dağ eteğinin yamacındaki kız yurdunun kart ve acımasız müdiresiydi Neriman.. Yerde düşen kalemine eğilmesiye caaaart diye dikişleri patlayan pantalonu selamlamıştı velileri. :d

Kombi , çikolata , cetvel ve silgi .

Kombinin üzerinde cetvel ve silgi bulmaya alışıktı da bu çikolata da nerden çıkmıştı acaba?

Yemek, ranza, hoşaf, kampüs

Kampüsteki ranzasına oturmuş yemekten sonra hoşafını içmeye koyulmuştu.

Dergi, sünnet, çay, balkon.

Sünnet düğününü balkondan izliyordu bir tafaftan çayını yudumlayıp diğer taraftan arada dergisini karıştırıyor

Evham
Güncel
Göz
Hafif

Hafif hafif bastıran ruhsal ağırlığı evine gelenlerin kem gözlerden kaynaklandığını hep söylerdi.Zaten herkes onu evham yaptığını , bu durumun güncel bir sorun olmadığında da hemfikirdi..

Uğurböceği , mavi , MaşAllah , resim .

Mavi gökyüzünün altında uzanırken, parmağımda uçmaya hazırlanan uğur böceğinin güzelliğine dalıp bir maaşallah geçirdim içimden ve dayanamayıp bir de resmini çektim en şahanesinden.

Nur, duvar, pike, tütün.

Sabah güneşinin nuru yataginin yanindaki duvara yansıyordu.
Artık kalkma vakti gelmisti;üzerinde örtülü pikeyi kaldırdı yataktan cikti.
Masanın üzerinde duran tütünden bir tutam alıp kağıdina sardi (ulen sabah sabah ne tütünü ) :110:

Davul
Trafik
Hali
Fal

Ulen sabah sabah ne tütünü deyip içmek üzere olduğu sigarayı fırlattı halının üzerine ve yorgunluktan davul gibi şişmiş ayağıyla ezdi bu arada dışardan yoğun trafik sesleri ve falcı bir kadının narası yankılanıyordu; "a be at bi beşlik okuyayım kısmetini ablaa"

Duvak, tavuk, nanik, ıslık.

Ulen sabah sabah ne tütünü deyip içmek üzere olduğu sigarayı fırlattı halının üzerine ve yorgunluktan davul gibi şişmiş ayağıyla ezdi bu arada dışardan yoğun trafik sesleri ve falcı bir kadının narası yankılanıyordu; "a be at bi beşlik okuyayım kısmetini ablaa"

Duvak, tavuk, nanik, ıslık.
Süpersin Sevketi_Bostan Sevketi_Bostan

Damat koluna taktiği gibi çıkardı baba evinden
Bahçeye çıktıklarında gelin duvağini kaldırıp karşı apartman bahçesinde tavukları yemleyen eski yavuklusuna doğru bir ıslık çaldı goz göze geldiklerinde nanik nanik yapıp gelin arabasına doğru yurudu:KK70:

Gol
Pirasa
Deli
Ozlem

Süpersin Sevketi_Bostan Sevketi_Bostan

Damat koluna taktiği gibi çıkardı baba evinden
Bahçeye çıktıklarında gelin duvağini kaldırıp karşı apartman bahçesinde tavukları yemleyen eski yavuklusuna doğru bir ıslık çaldı goz göze geldiklerinde nanik nanik yapıp gelin arabasına doğru yurudu:KK70:

Gol
Pirasa
Deli
Ozlem

Hahaha :KK70::KK70: o nasıl bi sondu öyle çok güldüm hakkaten  :KK70: tam duygusala bağlamıştım :rolleyes:
Rica ederim bu arada o senin süperliğin Hoppa

Deli Özlem pırasayı çok sever ve yediği gün muhakkak yedi gol yedirirdi karşı takıma :confused: (bir nevi temel reis-ıspanak ikilisi gibi )

Mizah, sanat, kuş, kulak.

Back
X