4 Kelime 1 Cümle

iğrenç sabahlığıyla yukarı kata çıkıp bir tilki sinsiliği içinde vize için not toplamaya koyuldu

parşömen, terlik, havuz, pas

Kirden pas tutmuş havuzun yanına oturmuş parşömene çizdiği terlik kalıbını çıkartıyordu

Fotoğraf, vazo, ıslak, dans

Banyodan yeni cikmis islak ıslak dans ederken dengesini kaybedip vazoyu devirdi duvardaki fotograf da ustune devrildi

Tosun, krem, bez bebek, sigara

Bıraktığı sigaranın etkisini atlatmak için gittiği kursta tosun gibi bir bez bebek yaptı fakat dikişe alışık olmayan elleri kremsizlikten kurumuştu

Süpürge, orman, nevresim, defter

Sabah yeni uyanmis yogurt yiyordum ki mahalleden sesler gelmeye basladi disari baktigimda bir cocugu sopayla kovaladiklarini gordum

Sakal, fil, pilav, diyar

Diyar diyar gezen kirli sakallı sunucu, fil etiyle pişen yemeğin yanındaki pilavı görünce sevinçten göbek attı

Kaşık, araba, berjer, anten

Evinde berjerinde oturan kadin catiya cikip anteni duzeltecekti, corbasindan son bir kasik daha aldi ve ayaga kalktiginda yerde çocuğunun oyuncak arabasina basip dustu

Allık, balon, havuz, mum

Romantik adam havuz başında balonlarla mumlarla süslü müthiş bir sürpriz hazırlamış ve sevgilisine hediye olarak allık almıştı

Yıldız, kumsal, böcek, palmiye

kumsalda uzanıp yıldızları izleyen romantik çiftin üzerine palmiye ağaçlarından böcekler yağdı

görümce, çaydanlık, demlik, blendır

Tek demlik, çaydanlık ve blendırdan oluşan çeyizimi gören görümcem yapacakları masrafı hesaplayınca tabana kuvvet diyip kaçtı

Saç, çay, buket, saat

gece geç saatlerde eve gelen kocasından bir buket çiçek beklerken bir poşet çay ile karşılaşan kadın saçlarını yolmak istedi
cüzdan, makas, düğün, el

Bayıldım
Gelin hanım düğünde takılacak yüzükleri beklerken gelen tepside sadece makas oldugunu görüp elini geri çekmek üzereydi kiii damadın cüzdanından çıkardığını görünce şaşkınlıktan kahkaha atmaya başladı

Temizlik, cacık, eğlence, müzik

Temizlik sonrasında hazırlardıkları yemekte en hoşlarına giden cacık oldu, eğlence için ayırdıkları zamanı canlı müzik dinleyerek geçirdiler..
Topuklu, İş, Havuz, Orman..

Ormana giden yolun üzerine kurulmuş havuzlu lüks şirketteki işine bugün başlayacak olan asistanımız topuklu ayakkabılarının üzerinde zor yürüyordu

Pijama, gezi, kalabalık, müze

Müze gezisini bitiren kalabalık grup, odalarına geçti, pijamalarını da giyerek günün yorgunluğunu atmaya daldılar..
Deniz, yağmur, lastik, kalem

Lastik çizmelerim yağmuru içeri geçirdiği için kalem gibi uzun bir çizme aldim kendime rengi de deniz mavisi

Fransız, yılan, zam, şeker

Odun sevgilim hediye olarak kavanozda sabun almış

ateşböceği, ütü, doktor, lokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…