4 Kelime 1 Cümle

sabah balkonda unuttuğum pembe çöp kovamın üstüne kar yağmış

şifonyer, ayna, tarak, pjama

tam pijamalarımı giyip uyumaya giderken şifonyerin üzerinde ki tarak gözüme çarptı ve ben uyumadan vazgeçip aynanın karşısında saçlarımı taramaya başladım.

Leğen
Kulaklık
Mikrodalga
Fitil :40: :1::1::1:

tam pijamalarımı giyip uyumaya giderken şifonyerin üzerinde ki tarak gözüme çarptı ve ben uyumadan vazgeçip aynanın karşısında saçlarımı taramaya başladım.

Leğen
Kulaklık
Mikrodalga
Fitil :40: :1::1::1:

öğle yemeğimi mikrodalgada ısıtıp yedikten sonra pembe leğenimin içinde sarı battaniyemi yıkarken kulağıma kulaklığımı taktım ve müzik dinlemeye başladım ve bu verilen kelimelerle cümle kurmaya çalışırken fitil oldum:))

ALTIN, YAĞMUR, ERKEK, PIRASA:))

öğle yemeğimi mikrodalgada ısıtıp yedikten sonra pembe leğenimin içinde sarı battaniyemi yıkarken kulağıma kulaklığımı taktım ve müzik dinlemeye başladım ve bu verilen kelimelerle cümle kurmaya çalışırken fitil oldum:))

ALTIN, YAĞMUR, ERKEK, PIRASA:))

Altın yüzüğümü tam inceliyordum ki yağmur başladı gürül gürül..Erkek olsam şimdi bütün şehri dolaşıp gelirdim rahatça dedim ama sonra pırasa pişirmem gerektiğini düşünerek mutfağa doğru yol aldım...:ssz:

KARANLIK, MUSLUK, SİYAH, GARDIROP

Son düzenleme:
Altın yüzüğümü tam inceliyordum ki yağmur başladı gürül gürül..Erkek olsam şimdi bütün şehri dolaşıp gelirdim rahatça dedim ama sonra pırasa pişirmem gerektiğini düşünerek mutfağa doğru yol aldım...:ssz:

KARANLIK, MUSLUK, SİYAH, GARDIROP

gece siyah ve karanlık evde yalnızım musluk damlatıyor gardorobın gölgesi duvara yansıyor hepsi uykumu kaçırmak için çabalıyor insanı ürkütüyor sanki evdeki bütün eşyalar canlanmış isyan ediyor :P :))

FİL MAVİ YAPRAK MUZ:))

epilatör ıle bacaklarımı aldıktan sonra coraplarımı gıydım sonra mutfaktan koca bır dılım yaşpastamı alıp geçtim tv nın karsısına aldım elıme kumandayı....
saksı,nevresim,çekiç,kalem...

epilatör ıle bacaklarımı aldıktan sonra coraplarımı gıydım sonra mutfaktan koca bır dılım yaşpastamı alıp geçtim tv nın karsısına aldım elıme kumandayı....
saksı,nevresim,çekiç,kalem...

Nevresim alırken alışveriş yaptığım dükkandaki çekiç sesleri başımı şişirdi, fazla inceleyemeden üzerinde kalem, saksı ve bir sürü alakasız desenleri olan en çirkin nevresimi seçtim, bir an önce dükkandan çıktım. :27:

(gazeteci, şal, kulak tıkacı, aşk)

Nevresim alırken alışveriş yaptığım dükkandaki çekiç sesleri başımı şişirdi, fazla inceleyemeden üzerinde kalem, saksı ve bir sürü alakasız desenleri olan en çirkin nevresimi seçtim, bir an önce dükkandan çıktım. :27:

(gazeteci, şal, kulak tıkacı, aşk)

Şalımı kafama iyiyce doladımki gazeteciler beni tanımasın ama denizde bana aşık olan adamın bana yaptıgı serenatları duymamak için kulagıma taktıgım kulak tıkaçlarını çıkartmayı unuttugumdan dolayı bana az kalsın çarpacak olan arabanın kornasını duymadım....:37: Çok uzun oldu..:9:
-Zincir
-Taş
-Kahve
-Pul...

Kulak tıkacımı takıp şalımı omuzuma örttükten sonra gazetedeki aşk haberlerini okudum
:))))

Dondurma aşk sandalye masa örtüsü

Kulak tıkacımı takıp şalımı omuzuma örttükten sonra gazetedeki aşk haberlerini okudum
:))))

Dondurma aşk sandalye masa örtüsü

Aşkımla aşk tazelerken yediğim dondurmayı, hem sandalyeye hem de masaörtüsüne döktümm :31:

Çöp kovası, sürahi , klima , battaniye :40:

Aşkımla aşk tazelerken yediğim dondurmayı, hem sandalyeye hem de masaörtüsüne döktümm :31:

Çöp kovası, sürahi , klima , battaniye :40:

Kırılan sürahimi çöp kovasına attıktan sonra klimamı sıcak ayarına getirip battaniyeme sarılıp televizyonun karşısında kıvrıldım...:21:
-Robot
-Çikolata
-Elektrik
-Yagmur...

Son düzenleme:
Kırılan sürahimi çöp kovasına attıktan sonra klimamı sıcak ayarına getirip battaniyeme sarılıp televizyonun karşısında kıvrıldım...:21:
-Robot
-Çikolata
-Elektrik
-Yagmur...

elektrikli robotta çikolata karışımı yaparken yağmur yağdı.

lahmacun
kompresör
kızak
baba ( ama iskeledeki baba )

hortumlu kompresör,kızaklı traktör koltuğu satışı yapmak isteyen genç delikanlı iskelede ki babası için öğle yemeği olarak lahmacun siparişi vermişti..
vakit
uyku
gemi
lazım

Son düzenleme:
Kitap okuma zamanı, bilgisayrda oyun oynanmaz

- Düdüklü tencere
- Ağda
- Sponsor
- Karabasan

Son düzenleme:
Kitap almaya giderken bilgisayar gördüm ve oyuna daldım zaman nasılda geçmiş..

konstrüksiyon
tavan vinci
pompa
çelik çekme makinası

Kolay gelsin

Kitap okuma zamanı, bilgisayrda oyun oynanmaz

- Düdüklü tencere
- Ağda
- Sponsor
- Karabasan

Rüyamda sponsorumuz düdüklü tencere içinde ağda dağıtıyordu terler içinde uyandım hey gidi Karabasan...:1::1::1::1:

konstrüksiyon
tavan vinci
pompa
çelik çekme makinası

Son düzenleme:
Back
X