- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam pijamalarımı giyip uyumaya giderken şifonyerin üzerinde ki tarak gözüme çarptı ve ben uyumadan vazgeçip aynanın karşısında saçlarımı taramaya başladım.
Leğen
Kulaklık
Mikrodalga
Fitil![]()
![]()
öğle yemeğimi mikrodalgada ısıtıp yedikten sonra pembe leğenimin içinde sarı battaniyemi yıkarken kulağıma kulaklığımı taktım ve müzik dinlemeye başladım ve bu verilen kelimelerle cümle kurmaya çalışırken fitil oldum:))
ALTIN, YAĞMUR, ERKEK, PIRASA:))
Altın yüzüğümü tam inceliyordum ki yağmur başladı gürül gürül..Erkek olsam şimdi bütün şehri dolaşıp gelirdim rahatça dedim ama sonra pırasa pişirmem gerektiğini düşünerek mutfağa doğru yol aldım...
KARANLIK, MUSLUK, SİYAH, GARDIROP
filler mavi gökyüzünün altında muz yapraklarının tadına bakıyorlardı
assolist bülent uçak firar![]()
Unlu assolist Bulent Ucak ile firarda![]()
Siradaki bu kolay olucak:
- Bal
- Reklam
- Sunucu
- Biktim![]()
epilatör ıle bacaklarımı aldıktan sonra coraplarımı gıydım sonra mutfaktan koca bır dılım yaşpastamı alıp geçtim tv nın karsısına aldım elıme kumandayı....
saksı,nevresim,çekiç,kalem...
Nevresim alırken alışveriş yaptığım dükkandaki çekiç sesleri başımı şişirdi, fazla inceleyemeden üzerinde kalem, saksı ve bir sürü alakasız desenleri olan en çirkin nevresimi seçtim, bir an önce dükkandan çıktım.
(gazeteci, şal, kulak tıkacı, aşk)
Kulak tıkacımı takıp şalımı omuzuma örttükten sonra gazetedeki aşk haberlerini okudum
:))))
Dondurma aşk sandalye masa örtüsü
Aşkımla aşk tazelerken yediğim dondurmayı, hem sandalyeye hem de masaörtüsüne döktümm
Çöp kovası, sürahi , klima , battaniye![]()
Kırılan sürahimi çöp kovasına attıktan sonra klimamı sıcak ayarına getirip battaniyeme sarılıp televizyonun karşısında kıvrıldım...
-Robot
-Çikolata
-Elektrik
-Yagmur...
Kitap okuma zamanı, bilgisayrda oyun oynanmaz
- Düdüklü tencere
- Ağda
- Sponsor
- Karabasan