- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yani su ayrintilara bakacak olursak pek parlak olmaz burda geleceginiz. Bir de hangi ulkedesiniz?Benim bi meslegim yok burda kurslara gittim ama banka ve finans uzerine . Is bulabilirmiyim oda ayri mesele. Ama hep torpil gerekiyo diyolar tanidik birileri onerince is bulunuyomus ancak . Bu ne kadar dogru ? Esim sirkette mudurdu turkiyedeyken sonradan iflas ettiler . Esim kamu yonetimi mezunu
Allah gonlune gore versin guzelim hayirlisiyla demeyi unutma..Eşime ben de memuruz ben 2.çocuğu ev kredisi bitince düşünüyorum misal, kredi ve 2 çocuk ankarada bizi zorlar
Bu arada ankara dedim ama bakalım olacak mı, tercih yaptık bakalım dua edin lütfen annemi kardeşimi çok özledim
bence aç kalırsınız gelmeyin..Benim bi meslegim yok burda kurslara gittim ama banka ve finans uzerine . Is bulabilirmiyim oda ayri mesele. Ama hep torpil gerekiyo diyolar tanidik birileri onerince is bulunuyomus ancak . Bu ne kadar dogru ? Esim sirkette mudurdu turkiyedeyken sonradan iflas ettiler . Esim kamu yonetimi mezunu
Antalya yada izmir dusunuyoruz yada belki ankara
Aa yaptiniz mi hayirlisi olsun. Biz de Ankara'yi istiyoduk ama sanirim vazgecicez. Sakin bi Anadolu sehri basimizdan fazla. Ölmeyelim ya yeter..Eşime ben de memuruz ben 2.çocuğu ev kredisi bitince düşünüyorum misal, kredi ve 2 çocuk ankarada bizi zorlar
Bu arada ankara dedim ama bakalım olacak mı, tercih yaptık bakalım dua edin lütfen annemi kardeşimi çok özledim
ozel degilse 3500 kadar buyuk bir borc hemde her ay ne icin???bence aç kalırsınız gelmeyin..
sen bankaya girsen 2000 aldın diyelim
eşin muhtemelen işsiz kalır kamu yönetimciler özelde ne yapar bilemiyorum.
istanbulda kiralara sahibinden sitesinden bakabilirsin.
anadoluda bir yere gelecekseniz benim yaşadığım yerden örnek vereyim
evim 650 tl kira+ aidat (3+1) doğalgazlı ama 25 senelik ev
2 kişiyiz mutfak masrafımız aylık 600 falan
arabamız yok dolmuş parası tek biniş 1.75 tl
elektrik su doğalgaz internet telefon faturalarımız 450 tl falan aylık
şu an eşim farklı şehirde aylık toplam gelirimiz 6000 tl kadar.
(borcumuz olmasa rahat yaşarız bu paraya burada ama 3500 tl borcumuz var her ay) kalan 2500 tl ile kira faturalar ödendikten sonra kıtı kıtına yaşıyoruz 2 kişi.
ordaki durumunuz nasılYa gelmeyin demeyin kendi vatanim niye gelmeyelim yani sizde
Aa yaptiniz mi hayirlisi olsun. Biz de Ankara'yi istiyoduk ama sanirim vazgecicez. Sakin bi Anadolu sehri basimizdan fazla. Ölmeyelim ya yeter..
umarım herşey gönlünüzce olur..Ankara
Genel Müdürlül
Eskişehir
Bursa
Kırıkkale
Edirne
Bolu yazdık bakalım gönülden geçen ankara tabi, gerçi batman artık ankaradan güvenli olabilir ya neyse, hakkımızda hayırlısı olsun, Cemil cümleyle birlikte bizim de duamız kabul olsun inşallah
Var mi arttiran ???:)8-10000
Yani 6000 maasda cok uctunuz sanki... Turkiyede her aile 6000 le geciniyo sanki. Ben yasanabilir bir rakam sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?