- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Biz Kayseri diyoruz ama zor galiba. Samsun nasil? Sanki bi yerde Samsunluyum demistin?Bu sene daha fazla alınır belki geçen sene %60ta kaldığı için, malum olaylarda oldu bir dolu
Olsun illa bir sehır yok kafamızda. Gecimin kolay olması acısından sehir onerilerinede acıgımille geleceksen antalya yada izmir olsun doğalgazdan kar yaparsınız bak kar oranları bile değiğşiyo şehirden şehire
Dusuk standardlar cnm
Ozaman baska hangi sehirler olabilir? Gecimin daha kolay oldugu ama iş bulmanında zor olmadıgı??
Ozaman baska hangi sehirler olabilir? Gecimin daha kolay oldugu ama iş bulmanında zor olmadıgı??
Daha ulasılabılır hedef bu saolO zaman ortalama 3000 yeter size
antalya izmir sıcak şehirler ankaraya göre ankarada doğalgaz faturaları uçar bence yani böyle kalem kalem düşünmek lazımOlsun illa bir sehır yok kafamızda. Gecimin kolay olması acısından sehir onerilerinede acıgım
küçük şehirlerde kamu personeli isen nispeten daha rahat yaşıyorsun.
ütopyaÖyle bir il neresidir bilemedim
Siz hangi ülkeden geleceksiniz? Eğer bir kaç tane yabancı diliniz olacaksa, otellerde de iş bulabilirsiniz.. Tercümanlık yapabilirsiniz. Çeviri yapabilirsiniz.. Bence Antalya ya gelin..Daha ulasılabılır hedef bu saol
oralarda da iş yok zten özeldeAynen,ulaşıma para vermiyorsun misal, eşim öğlen eve geliyo yemeğe bunlar ciddi tasarruf, ama işte biz tayinle geldik sıfırdan os nasıl bulunur
Bırde sey sorcam kpss olmadan memur olunabılırmı? Sadece mulakat ve testle? Yabancı dili kullanarak falan
Hangi kurumlar kpss olmadan memurluk imkanı veriyo
şöyle söyleyim yaşadıgınız yere sosyal hayat beklentılerınıze göre bu butce artarda azalırda.. ama kaba taslak buyuk sehır ıcın bır program yaparsak...Merhabalar
Anne baba 2 ilkokul caginda cocuk ev kirasi faturalar gida okul ihtiyaclari kiyafet senede 1 tatil dersek bize ne kadar aylik para gerekir dersiniz?
Kendi geciminuzden ornekler verirseniz sevinirim. Yurtdisinda yasayan turkiyeye yerlesmeyi dusunen biriyim.
Yorumlarinizi bekliyorum. Birde hangi sektorler en iyi maasi oduyor Turkiyede onuda belirtirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?