- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ozel
ozel degilse 3500 kadar buyuk bir borc hemde her ay ne icin???
Atanma yuzdesi %60 mis Ankara'nin. Diger sectiginiz yerler de yuksek. Olur ins.Ankara
Genel Müdürlül
Eskişehir
Bursa
Kırıkkale
Edirne
Bolu yazdık bakalım gönülden geçen ankara tabi, gerçi batman artık ankaradan güvenli olabilir ya neyse, hakkımızda hayırlısı olsun, Cemil cümleyle birlikte bizim de duamız kabul olsun inşallah
Madem kaç bin le geçinileceğini biliyordun bize neden sordun... Ben 2. çocuğu yapmıyorum mesela maaşlarımız Allaha şükür iyi ama standartlarımız düşecek 2. çocukta bu kesin. Yazın bir kere büyük tatile gidiyorsak muhtelif zamanlarda da yakınlarda gezmeye 2-3 günlük tatile gitmek istiyorum...Ailelerden başka şehirdeyiz onları ziyarete canımız isteyince gidiyoruz vs vs.. yani herkesin standardı farklı.. Mesela yurtdışına tatile gidemedik kaç yıldır plan olarak kalıyor ekonomik sebepler yuzundenVar mi arttiran ???:)
bak bunun elektiriği suyu doğalgazı int teli cep teli mutfağı sağlık gideri kirası eğitim masrafı var bizim sadece faturalar 700 -800 ü geçer artık gerisini sen düşün
Atanma yuzdesi %60 mis Ankara'nin. Diger sectiginiz yerler de yuksek. Olur ins.
Devlet okuluna gitceklerCanım uçtu isek az detay ver mesela de ki çocuklarımı devlete göndericem evde takılmayı daha çok seviyorum tatile gitmeyiz vs vs
al işte uçuk denilen miktarın büyük bi kısmı uçtu gitti ki ben sinemaymış gezmeymiş lüksmüş onlara girmedim bileAynen bu ay 95 elektrik 246 doğalgaz 50 küsür su geldi 600 kira telefon faturaları 70 internet ne kadar bilmiyorum 8p falan heralde o da
Devlet okuluna gitcekler
Dusuk standardlar cnmMesela 1000 TL'ye kiralık ev bulabilirsiniz
veya
2500 TL'ye kiralık ev bulabilirsiniz.
Arada 1500 fark var.
Ya da benim de 2 çocuğum var ve özel okula gidiyorlar. Sadece okul taksitleri ayda 2000 TL. Devlete gitseler bunun yerine ayda 500+500 etüt parası verecektim.
Arada 1000 TL fark var.
Tatil derken 4 kişiye 4000 TL'lik tatil de var, 14.000 TL'lik tatil de var.
Biraz standartlarınızdan bahsetmelisiniz.
Ozaman baska hangi sehirler olabilir? Gecimin daha kolay oldugu ama iş bulmanında zor olmadıgı??O zaman 4 5 diyim, kimse sana 2 bin demez emin ol, izmir Antalya ankara diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?