4 kisilik aile icin ne kadar maas iyi maastir?

bak bunun elektiriği suyu doğalgazı int teli cep teli mutfağı sağlık gideri kirası eğitim masrafı var bizim sadece faturalar 700 -800 ü geçer artık gerisini sen düşün

Atanma yuzdesi %60 mis Ankara'nin. Diger sectiginiz yerler de yuksek. Olur ins.

Var mi arttiran ???:)
Madem kaç bin le geçinileceğini biliyordun bize neden sordun... Ben 2. çocuğu yapmıyorum mesela maaşlarımız Allaha şükür iyi ama standartlarımız düşecek 2. çocukta bu kesin. Yazın bir kere büyük tatile gidiyorsak muhtelif zamanlarda da yakınlarda gezmeye 2-3 günlük tatile gitmek istiyorum...Ailelerden başka şehirdeyiz onları ziyarete canımız isteyince gidiyoruz vs vs.. yani herkesin standardı farklı.. Mesela yurtdışına tatile gidemedik kaç yıldır plan olarak kalıyor ekonomik sebepler yuzunden

bak bunun elektiriği suyu doğalgazı int teli cep teli mutfağı sağlık gideri kirası eğitim masrafı var bizim sadece faturalar 700 -800 ü geçer artık gerisini sen düşün

Aynen bu ay 95 elektrik 246 doğalgaz 50 küsür su geldi 600 kira telefon faturaları 70 internet ne kadar bilmiyorum 8p falan heralde o da

Burada hayat malesef çok pahalı.. Faturalara her geçen gün zaman geliyor.. Ev fiyatları günden güne zirveye ulaşıyor. Eee haliyle kiralarda yükseliyor.. Mutfak kalemi için de aynı. Artık ülkemiz de tarımcılık adına hiçbir şey kalmadı. Meyvelerin kilosu 4-5 liradan başlıyor. Kış sebzeleri de aynı şekil de.. ee çocuk okula gidecek.. Servis parası olacak, kitabı, defteri, etkinlikleri.. bunları hepsi parayla dönüyor..
Eğer Türkiyeye geleceğim diyorsan, Antalya ya yerleş. En azından kışın doğalgaz faturası ödemezsin. Sebze meyve daha uygun olur..

Araştırmaya göre, 4 kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken gıda harcaması tutarı açlık sınırı 1385 lira 26 kuruş, gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzer ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer harcamaların toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 4 bin 512 lira 25 kuruş oldu.

Hazır yapılmışı var haber sitesinden kopyaladım

4500 tl diyor yoksulluk sınırına 2016 nın haberi

Dusuk standardlar cnm

ille geleceksen antalya yada izmir olsun doğalgazdan kar yaparsınız bak kar oranları bile değiğşiyo şehirden şehire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…