4 Komik Fıkra...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Sarışın kadın --------------------------------------------------------------------------------

Sarışın kadın çok ağrıyan dişini çektirmek için diş doktoruna gitmiş doktora dişini çektirmek istediğini söylemiş doktorda ona sandalyeye oturmasını söylemiş. Sandalyeye oturan kadın başlamış ağlamaya;
- ''Neden ağlıyorsunuz?'' diye sormuş doktor.
- ''Doktor bey çok korkuyorum dişimi çektirmektense hamile kalmayı tercih ederim''.
Bir an duraksayan doktor başlamış beklemeye.
doktorun neden beklediğini soran kadın şu cevabı almış;
- ''Hadi artık bir karar verin sandalyeyi ona göre ayarlayacağım''...

..................................................................................................................................

Taksici
--------------------------------------------------------------------------------

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...

..................................................................................................................................

O bilet kesiyor
--------------------------------------------------------------------------------

Ülkenin birinde çok azgın bir kadın varmış, kimse bu kadını cinsel doyuma ulaştıramamış! En sonunda akıllara Nam-ı Kemal gelmiş olsa olsa bu işi o becerir demişler ve onu çağırmışlar.. Nam-ı Kemal´in de "Ben bu işi ancak karanlık bir odada yaparım" diye özel bir isteği olmuş.. Neticede Nam-ı Kemal ve kadın karanlık bir odada başlamışlar sevişmeye... 1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmuş ikisinde de tık yok... 24 saat sonra kadın artık pes etmeye başlamış ve seslenmiş: - "Yeter artık Nam-ı Kemal yeter, ben öldüm!" - "Ne Nam-ı Kemal´ı abla ben Recep!" - "Recep mi? Peki Kemal? O nerde?" - "O dışarda bilet kesiyo abla"

Temel ile Dursun

Bir gün Temel ile Dursun uçak ta gidiyorlarmış. Birden uçak arızalanmış ve denize düşmüs. Bunlar yüzerek bi adaya çıkmışlar.
Oradaki kabile reisi
- Sizi öldürmem gerek, bizim adetlerimiz böyle
demiş.
- Ama sizi affedicem fakat bi şartla
demiş.
- Şafaktan gün batımına kadar bana adadan 1000 çeşit meyve toplayıp geleceksiniz ancak öyle affederim sizi
demiş.
Bunlar sabah çıkmışlar akşama doğru Temel gelmiş.
Reis
- Olum ben sana 1000 çeşit meyve dedim sen bana 1000 tane erik getirmişsin ama seni affedebilirim bu 1000 tane eriği teker teker *ötüne sokacaksın.
Temel başlamış sokmaya 1,10,100,999 derken birden gülmeye başlamış
Reis
- Ne oldu 1 tane kalmıştı
demiş.
Temel
- Ne yapıyım karşıdan Dursunu gördüm 1000 tane karpuzla geliyor
demiş...

:jeyyar:hepsı guzeldı emegıne saglık ben daha cok dişciyi begendımkaydirigubbakcemile3

yaww şu satte bi kahkaha attırdın bana yaniii eşimde sorup duruyoooo noluyooo diyeee....

Ay hakkaten ya bu saatte ne güldüm yaşşayın kızlar ya emeğinize sağlık Allah gülmekten ayırmasın iyi geceler:Saruboceq::roflol:

beni güldürdün Allahta seni güldürsün hepsi çok komikti.:roflol::roflol::roflol::roflol:

YERLERDEYİM HAHAHAHAHA :roflol::roflol::roflol:

1000 TANE KARPUZ PUHAHAHAHAHAH lülülülülülü

Back
X