Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
133
Merhaba arkadaşlar. Daha dün karamsar bir konu açmıştım. Eşim 3 ay aradan sonra tekrar test yaptırdı. Başlıktan da anlaşıldığı gibi eşimin toplam sperm sayısı 4 milyondan 98 milyona çıkmış. :) Ne kadar sevindiğimi anlatamam. Henüz hamile değilim, Rabbim tez zamanda onu da nasip eder inşallah ama ben çok mutluyum.

Bu arada ilaç türü bir şey kullanmıyoruz. Sadece keçiboynuzu kürü ve havuç suyu gibi doğal şeyler uyguladık. Bir de hep taze meyve sebze, haftada bir nohut yemeği, sık sık balık yedik.

Ha sadece sayı değil, hareket ve morfolojisinde de artış var.

Canım çok sevindim senin adına. Hareket ve morfolojideki artış kaç?

SELAM CANIM, başlığı görünce hemen tıkladım. ameliyattan önce benim eşiminde 4 milyona kadar düştü sperm sayısı. ameliyat olalı 20 gün oldu henüz. bakalım bizde durumlar ne olacak merakla BEKLİYORUZ. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. tez zamanda olur inşallah.yazdıklarını okumak umut oldu bana :) gelişmlerden haberdar et olur mu?

merhaba kızlar benim eşimde 2011 de ameliyat oldu ama askerde ameliyat oldgu için üşütmüş ve iltihap da olmuş , biz 2014 mayıs da evlendk 6 ay lık evliyiz, bende şimdi kürler deniyorum dün kereviz kürü yaptım saraçoğlu sit. ama eşim tadını beğenmedi birdaha içemem dedi, keçiboynuzu pekmezimiz var ondan sabah akşam vermeye çalışıyorum aç karnına. ben regl olunca cinsel perhiz uygulayıp test vericek bakalım

Canım benim eşim ameliyat olmadı varikosel yoktu. ilk testte niye bu kadar düşük çıktı bilmiyoruz. Bence bizim bile bu kadar arttiysa sizin de artar. Çünkü sizde sayı, hareket düşüklüğünün sebebi belli ve ameliyatla bu durum ortadan kaldırılmış oluyor. İlaç falan kullaniyor musunuz, neler yapıyorsunuz?
Bu arada şaka gibi geliyor hala inanamıyorum ama sanırım hamileyim. Dün öğrendim, kanda beta hcg 150 çıktı. Doktor daha çok yeni olduğunu söyledi. Hormon artışını gözlemlemek için bir kaç gün sonra tekrar kan vericem. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Canim keçiboynuzu kürü pemezinden daha etkiliymis. Pekmezi sabah bir kaşık ver ama asıl kürünü uygula derim ben. İbrahim Saraçoğlu hocadan dinledim kürü pekmezine göre % 70 daha etkiliymiş.

Hiç test yaptırdınız mı peki sonuçlarınız nasıl?

Hiç test yaptırdınız mı peki sonuçlarınız nasıl?
canım test ten pek bir şey anlamadm ama sperm yogunlugu 13.0 saatte ileri hareketli %30 yazıyor
morfoloji normal 2
Baş anomalileri 59
boyun anomalileri 20
kuyruk anomalileri 16 yazıyor. hareketsiz %40 yazıyor.
doktor bu değerlerle normal kalabilirsiniz biraz deneyin dedi. sizce nasıl

bende dün bayagı bütün gün netten saraçoğlu dinledim evet keçibynzu kür pekmezden %70 daha etkiliymiş. bizde balayından dönerken yol kenarında pekmez satanlar vardı ördan 3 lt keçiboynz pekmz aldık. bi lt yeni bitti. bite katı meyv sıkacag aldık havuç suuyu yapayım dye ama keçibynz kürü ile aynı anda yapılmaz diye okumuştum

Canim bence değerler fena değil ama sayı, hareketlilik ve morfoloji biraz daha artarsa iyi olur. Keçiboynuzu kürü sayı artışı, havuç suyu hareketliliği için. düzenli uygularsaniz faydasını görürsünüz inşallah.

Keçiboynuzu ve havuç suyu mu beraber kullanılmaz diye okudun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…