Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bence değerler fena değil ama sayı, hareketlilik ve morfoloji biraz daha artarsa iyi olur. Keçiboynuzu kürü sayı artışı, havuç suyu hareketliliği için. düzenli uygularsaniz faydasını görürsünüz inşallah. :KK54:
teşekkür ederim hamilelğnz hayırlı olsun inşallah :) Allah bzede nasip etsin
ben keçiboynuzu kürü ile havuç kürü aynı anda yapılmıyor diye okumuştum evet ??
dün aktardan ginseng çakşır zencefil zerdeçal adamotu 100 er gr aldık balla karıştırdım eşime vericem bunu da maranki den duymuştum

İnşallahhhhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK16:
ikisi birlikte kullanılmaz diye bir kaç yerde ben de gördüm ama beraber kullandık biz. Akşam yemekten 2-3 saat sonra keçiboynuzu, uyumadan hemen önce ( hatta bazen eşim uyurken uyandirip icirdim) de havuç suyu. Havucun içine bir kaç damla da saf zeytinyağı koydum havuçtaki vitaminlerin daha iyi emilimi için.

O otları ben de duydum ama kullanmadik hiç. Özellikle caksir cok etkiliymiş

hayırlı olsun hamileliğiniz çok umut verdi bana haberleriniz ne kadardır bekliyordunuz?

İnşallahhhhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK16:
ikisi birlikte kullanılmaz diye bir kaç yerde ben de gördüm ama beraber kullandık biz. Akşam yemekten 2-3 saat sonra keçiboynuzu, uyumadan hemen önce ( hatta bazen eşim uyurken uyandirip icirdim) de havuç suyu. Havucun içine bir kaç damla da saf zeytinyağı koydum havuçtaki vitaminlerin daha iyi emilimi için.

O otları ben de duydum ama kullanmadik hiç. Özellikle caksir cok etkiliymiş

ben o zaman pekmez e ara vereyim havuçkürü yapayım zaten ballı karışımımız da var evet 100 er gr aldık toplam 100 tl tuttu ginseng kilosu 500 tl imiş. inşallah fayda olur.
peki siz kaç yıllık evlisinz ben de evlennce bazı hatalar yaptım tabi koşa koşa duş a grerdim nette 15 dk giden gidiyr yazıyodu ama artık kalkmıyorum idrar a bile çıkmamaya dikkat ediyorım

hayırlı olsun hamileliğiniz çok umut verdi bana haberleriniz ne kadardır bekliyordunuz?
Çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK16:
Ben de çoğu şeyi bu sitede öğrendim buradaki arkadaşların hikayeleriyle umutlandim ve moral buldum. Bunun icin paylaştım.

Biz bir yıla yakin zamandir uğraşıyorduk ama eşimin durumunu öğreneli 3 ay oldu. Ilk testte şok olmuştuk değil normal yolla aşılamayla bile çocuğumuz olmayacağını söyledi doktor. Araştırdım ve bu kürleri uyguladık hemen:KK54:

Çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK16:
Ben de çoğu şeyi bu sitede öğrendim buradaki arkadaşların hikayeleriyle umutlandim ve moral buldum. Bunun icin paylaştım.

Biz bir yıla yakin zamandir uğraşıyorduk ama eşimin durumunu öğreneli 3 ay oldu. Ilk testte şok olmuştuk değil normal yolla aşılamayla bile çocuğumuz olmayacağını söyledi doktor. Araştırdım ve bu kürleri uyguladık hemen:KK54:

canım ya ne güzel ben 3 senedir uğraşıyorum denemediğimiz kür yok desem burda ne duyduysam yaptık bizim sayımız 35 milyon morfolaji 3 olmuyor yükselmiyor bir türlü umudum var olacak inşaAllah bir gün

inşallah Allah bzede nasip eder bzede doktor braz deneyin dedi, ekstra uyguladığın bi faydalı kür varsa biz dinleriz:) bende 6 aydır evliyim

ben o zaman pekmez e ara vereyim havuçkürü yapayım zaten ballı karışımımız da var evet 100 er gr aldık toplam 100 tl tuttu ginseng kilosu 500 tl imiş. inşallah fayda olur.
peki siz kaç yıllık evlisinz ben de evlennce bazı hatalar yaptım tabi koşa koşa duş a grerdim nette 15 dk giden gidiyr yazıyodu ama artık kalkmıyorum idrar a bile çıkmamaya dikkat ediyorım
Yok canım bence pekmezi de yedir. Pekmez ve yaptığınız karışımı sabahları verirsin. Keçiboynuzu kürü ve havuç suyunu da akşamları. Yalnız bu kürleri hep taze taze hazırlamak önemli.

canım ya ne güzel ben 3 senedir uğraşıyorum denemediğimiz kür yok desem burda ne duyduysam yaptık bizim sayımız 35 milyon morfolaji 3 olmuyor yükselmiyor bir türlü umudum var olacak inşaAllah bir gün
İnşallahhhhhh olur canım ümidini kaybetme hiç sonuçta bunu veren Allah. O istemezse mükemmel değerlerle bile bebek olmaz. Bizim ilk testte sperm konsantrasyonu sadece 1 milyondu morfoloji 2 ve hareketliliği 8. Ama içimden hep şunu söyledim Rabbim isterse olur. İnşallahhhhhh Rabbim size de tez vakitte versin ama sayınız iyi bence. Hareketlilik kaç bu arada?

amin canım inşaAllah Allahım bütün evlat arzusu bebek hasreti olanlara hayırlı bir şekilde kavuşmayı nasib etsin ileri hareket 26 canım oda yavaşlamış daha yüksekti sanki biz uğraştıkça daha kötüye gidiyor değerler

inşallah Allah bzede nasip eder bzede doktor braz deneyin dedi, ekstra uyguladığın bi faydalı kür varsa biz dinleriz:) bende 6 aydır evliyim
Canım bence de denemeye devam :)
Ekstra başka bir şey uygulamadik ama beslenmeye çok dikkat ettik. Hazır gıdalardan uzsk durduk. Ben normalde de almam hazır şeyler ama daha bi dikkat ettik. Her hafta pazara gidip taze taze meyve sebze tukettik. Mevsimi olmayan gıdalar almadık. Oyle şeyler işte :)

amin canım inşaAllah Allahım bütün evlat arzusu bebek hasreti olanlara hayırlı bir şekilde kavuşmayı nasib etsin ileri hareket 26 canım oda yavaşlamış daha yüksekti sanki biz uğraştıkça daha kötüye gidiyor değerler
canım varikosel ilerliyordur belki
benim eşim ameliyt oldu ve iltihap topladgı için tekrr opersyn gecrdi o zamn evli değildik şimdi üçüncü opersyn kaldıramaz Allah büyük ol der olur

Amiiinn canım inşallah ben de hep böyle dua ettim Allahım bizi evlat edinmek sevgisinden mahrum etme diye.
Bence hareketlilik de iyi ya. Eşimin son testinde ileri hizli sadece 1 di.

canım varikosel ilerliyordur belki
benim eşim ameliyt oldu ve iltihap topladgı için tekrr opersyn gecrdi o zamn evli değildik şimdi üçüncü opersyn kaldıramaz Allah büyük ol der olur

rabbim hayırlısıyla sizede ol desin
canım dopler çekildi varikosel çıkmadı

Amiiinn canım inşallah ben de hep böyle dua ettim Allahım bizi evlat edinmek sevgisinden mahrum etme diye.

:KK57: sadece 1 mi rabbim çok büyük çok şükr edin bebeğinize kavuştunuz sağlıkla kucağınıza almanızda nasib lur olur inşaAllah ne kadarlık evlisin canım yaşın kaç

canım sen hsg çekildinmi bu sürede ben kendimden şüphe ettim şimdi :rolleyes:

varikosel yoksa küçükken geçirdiği havale ateşli hastalık kabakulak etkiliyormuş saraçoğlu söylüyor

evet canım duymuştum sordum hatırlamıyor hiç kayınvalideme sormak istemiyorum.Kayınvalidemle hiç konuşmuyoruz bu konuları ben anlatmam o sormaz o_O
iltihab olabilirmiş ilaçlar kullanıyoruz

evet canım duymuştum sordum hatırlamıyor hiç kayınvalideme sormak istemiyorum.Kayınvalidemle hiç konuşmuyoruz bu konuları ben anlatmam o sormaz o_O
iltihab olabilirmiş ilaçlar kullanıyoruz
lökosit değeri yüksek ise iltihablı hücre vardır bizim biraz yüksek lökosit de spermleri öldürüyormuş :( evet bzde kmseye söyleyemiyoruz

:KK57: sadece 1 mi rabbim çok büyük çok şükr edin bebeğinize kavuştunuz sağlıkla kucağınıza almanızda nasib lur olur inşaAllah ne kadarlık evlisin canım yaşın kaç
Sadece 1 evet :) Rabbim ol deyince oluyor işte :)
2 buçuk yıllık evliyiz canım, yaşım tam olarak 26 buçuk :)

Back
X