Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende bu at olmasa ocakta preesed denemek istiyorum ama nerden alacağımi şaşırdım. Acaba yardimci olurmusun..

Z zeynepp77 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..
Kocaman bir umut penceresi açtın bana ..:KK16:
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Moral çok çok önemli özellikle erkek için, destek olmak lazım.
Sizde durumlar nasıl?

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Moral çok çok önemli özellikle erkek için, destek olmak lazım.
Sizde durumlar nasıl?

Bizde bir tüp bebek tedavisi gördük.. olumsuz sonuç aldiktan sonra 2 aylık bitkisel formüller kürler vs. Kulandiktan sonra sayımız sıfırdan 4mil.:nazar: yükseldi. 3aydır da devam ediyoruz. eşim test için daha erken filan diyor da ben çok ümitliyim.. :KK16:
Rabbim nimetinden mahrum bırakmasin inşallah:KK46::anneadayı:

Bizde bir tüp bebek tedavisi gördük.. olumsuz sonuç aldiktan sonra 2 aylık bitkisel formüller kürler vs. Kulandiktan sonra sayımız sıfırdan 4mil.:nazar: yükseldi. 3aydır da devam ediyoruz. eşim test için daha erken filan diyor da ben çok ümitliyim.. :KK16:
Rabbim nimetinden mahrum bırakmasin inşallah:KK46::anneadayı:

Amin cümle mizi
kızlar bende şok market den sinbi meyve sikacgi almistim bugün ilk defa havuç suyu yaptim esime 5havucdan bi su brdagi cikdi birazda zeytinyağı damlattim zeynp arkadaş dediği gibi emilimi kolay oluyor Muş diye bkalim hayırlısı

Bende bu at olmasa ocakta preesed denemek istiyorum ama nerden alacağımi şaşırdım. Acaba yardimci olurmusun..

Z zeynepp77 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..
Kocaman bir umut penceresi açtın bana ..:KK16:
cnm gitti gidiyordaa var google den ara birde kendi satış sitesi var ayrıca eczanedede satılıyor

Canım bazi subelerinde kalmistir belki , uygun ve kullanışlı
Bende eşime kür yapıyorum kendim vitavimsz kaliyorum ben de icmeyi düşünüyorum:-)

Back
X