Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Moral çok çok önemli özellikle erkek için, destek olmak lazım.
Sizde durumlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Moral çok çok önemli özellikle erkek için, destek olmak lazım.
İnşallahhhhhhpaylaşım için teşekkürler canımm inşaAllah bizlerede faidesi olur
Canim ben de yalis yazdin sandim proxeed kastediyorsun sandim
preesed bbilmiyorum ?
Ne ilaci
Sizde durumlar nasıl?
Bizde bir tüp bebek tedavisi gördük.. olumsuz sonuç aldiktan sonra 2 aylık bitkisel formüller kürler vs. Kulandiktan sonra sayımız sıfırdan 4mil.yükseldi. 3aydır da devam ediyoruz. eşim test için daha erken filan diyor da ben çok ümitliyim..
Rabbim nimetinden mahrum bırakmasin inşallah![]()
bakarım sağol cnm....canım şok markette sinbo nu vardı 50 küsür dü uygundu kalmışmıdır bilmiiyorum
cnm gitti gidiyordaa var google den ara birde kendi satış sitesi var ayrıca eczanedede satılıyor
evet cnm bende seni seviyorum İNŞALLAH beraber hamiş kalacağız.....bu arada hemen başlayalım cnm........leyle ablacımm seni seviyorum seninde güzel haberini alacağız inşaAllah bende katı meyve sıkacağı alacağım havuca başlayacağız![]()
evet cnm eczanede 130 tl ,internette genelde 99 tl..........Preesed de var mı ki acaba??![]()
inşaAllah canımevet cnm bende seni seviyorum İNŞALLAH beraber hamiş kalacağız.....bu arada hemen başlayalım cnm........
ben aldım cnm 59,90 a yabanci hayat teşekkürler cnm....Bende alacaktım ondan ama kalmamış şokda![]()
3ay canım. Sadece kürler değil, yediğimiz her şeye çok dikkat ettik. Doğal olmayan hiçbir şey yemedik.
3ay canım. Sadece kürler değil, yediğimiz her şeye çok dikkat ettik. Doğal olmayan hiçbir şey yemedik.