Erkek İnfertilitesi 4 milyondan 98 milyona :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ümitlenmeden bu iş olmaz zaten ümidini sakın kaybetme. Sonuçta evladı nasip eden Rabbim O ol derse olur. Bebeği olan herkesin çok mükemmel degerleri mi var sanki. Rabbim isterse 1 taneyle bile olur.

Inşallah.. Rabbim hasretimizi dindirsin..

kızlarr hamileyim inşallah dün çift çizgileri gördüm akşam acile gittik b hcg 133 inşallah artar aklıma geldikçe allahım isteyen herkese ver kadınlar kulubunde mesajlaştığmz ismini bilmediğim kişilerde tez zamanda sağlıklı evlatlar ver diyorum :):) eşim varikosel amelyt olmuştu ben bu sitede çok umut buldum sizde umudnuzu kaybetmeyin Allah ol deyince olur inşallah
bugun tekrar kan vericem değerler arttımı diye inşaallah artar dün gece uyuyamadım kızlar tam bulmuşken hep kaybetme korkusu yıpratıyor

Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip eder İnşallah.
Canım eşinin değerleri nasıldı? Varikosel ameliyatı olmuş muydu?

Canlar herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tabi ki İNŞALLAH bebişli bir yıl diliyorum. Rabbim hasretimizi dindirsin bu yıl (amin).

Mrb.arkadaslar benimde esimde hareket ve morfoloji sorunu var biraz düşük. Bizde doktora çıktık proxeed plus verdi 3 ay bi kullanın dedi kullanıyor şimdi eşim bakalım 3 ay sonra test yapıcak değişen bi şey varmı. Bide biz kaan aydosta randevu aldık kendisi baya ünlü bi doktor ankarada özelinde gidicem Şubat 11 e randevu verdi bakalım o ne diycek merak ediyorum

Mrb.arkadaslar benimde esimde hareket ve morfoloji sorunu var biraz düşük. Bizde doktora çıktık proxeed plus verdi 3 ay bi kullanın dedi kullanıyor şimdi eşim bakalım 3 ay sonra test yapıcak değişen bi şey varmı. Bide biz kaan aydosta randevu aldık kendisi baya ünlü bi doktor ankarada özelinde gidicem Şubat 11 e randevu verdi bakalım o ne diycek merak ediyorum
Aramıza hoşgeldin canım. İnşallah ilacın faydasını görürsünüz. Kaan hocayı çok duydum ben de. Rabbim şifa versin.
Gelişmelerden haberdar et bizi de. Güzel haberlerini bekliyoruz :KK54:

Merhabalar, biz "proxeed plus" ve " neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım.

Elizide hiç açılmamış 1 kutu proxeed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim.

Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Biz de de morfoloji ve hareket sorunu var. Eşim varikoselden ameliyat oldu. Kaan Aydosta biz de mi randevu alsak diye konuştum eşimle. Ama aynı şehirdeki hastaneye bile gitmeyen eşim Kaan Aydosa gitmeyi kabul eder mi hiç. Bakarız bakarız deyip duruyor, başka bişey çıkmıyor ağzından. Biz gidemiyoruz yani. Bizi gelişmelerden haberdar eder misin?

Biz de de morfoloji ve hareket sorunu var. Eşim varikoselden ameliyat oldu. Kaan Aydosta biz de mi randevu alsak diye konuştum eşimle. Ama aynı şehirdeki hastaneye bile gitmeyen eşim Kaan Aydosa gitmeyi kabul eder mi hiç. Bakarız bakarız deyip duruyor, başka bişey çıkmıyor ağzından. Biz gidemiyoruz yani. Bizi gelişmelerden haberdar eder misin?
Tabikide ederim.11 şubatta gidicem allah kısmet ederse muayeneden sonra sana yazarım. Ya hiç olmadı bulunduğunuz şehirde bi uroloji ye gidin herhangi bi ilaç kullanıyorumu esin.biz proxeed kullanmaya başladık bakalım ne olucak.bide keciboynuzu na basliycam

Tabikide ederim.11 şubatta gidicem allah kısmet ederse muayeneden sonra sana yazarım. Ya hiç olmadı bulunduğunuz şehirde bi uroloji ye gidin herhangi bi ilaç kullanıyorumu esin.biz proxeed kullanmaya başladık bakalım ne olucak.bide keciboynuzu na basliycam

Canım 1 defa test yaptı eşim doktor proxeed verdi 1 ay kullandı 2. defa test istedi doktor değerlerde düzelme yoktu bir kutu daha proxeed kullan dedi. Eşim de kullandı. 2,5 ay sonra başka bir doktora benim zorumla gittik. Varikosel var dedi. Eşim de ameliyat oldu. Ameliyatın üstünden neredeyse 4 ay geçti fakat test yaptırmıyor. Doktor ameliyatta sonra ilaçta vermedi. Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum, e vitamini ve çinko birde demir dikeni kapsülü aldım onları içiyor.
Sürekli ilaçları almayı unutuyor. Hep hatırlatıyorum. Suratını asıyor söyleniyor. Çok yoruldum ama ben de.

kızlar benim eşimin de sperm sayısı 5 milyona kadar düşmüştü doğal yolla hamile kaldım eşim ona uyguladığım hiçbir seyi doğru düzgün yapmadı.. günü gelince Allah isteyince oluyor. emodex diye bi ilaç var gıda takviyesi propxeed gibi bişey son bir buçuk aydır onu kullanıyordu ara ara zeytinyağında beklemiş incir yedi ara ara keçi boynuzu kürü uyguladık hamile kaldıktan sonraki değerlere baktırmadık ...

Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip eder İnşallah.
Canım eşinin değerleri nasıldı? Varikosel ameliyatı olmuş muydu?

evet canım eşim 2011de ameliyt olmuştu bz 2014 de evlndik yani o zamn düzeldiyse bile evli değildik ALLAH İsteyn herkese sağlıklı gbeelik nasip etsn

Merhaba kaan aydosa gıttık bosluk varmıs sekreteri aradı bızde gıttık. Sperm dna hasarına bakmamız lazım dedı nı labaratuvara yonlendırdi bı gece kaldık sabahsı tahlili olduk sonuclae yeni cıktı. Sperm tahlili guzel çıktı hareket ve morfoloji baya bi artmış. Ama sperm dna %35 çıktı %20 nin uzeri biraz zor dedi tedabiye basladı. Proxed ve klomen verdi bi ay kullan be hormon tahlili istedi. Basladık kullanmaya. Ve yemek duzenini değiştirin dedi. Habuç bolbol tuketmesini söyledi ve nohut yemeğinide haftada 3-4 gun yemesini soyledi ve ısırgan çayı gunde2 kere içmesini soyledi. Bak bunlaro yapabilirsiniz. Dna hasarı ilaçlarla duzelior dedi normal yollada çocugunuz olabilir dedi bakalım tedaviye basladık. Sperm tahlili içinde bunlar yeter dedi hasarı duzrltelim olur dedi. İnsallah bakalım beklemekten başka çaremiz yok şuanda deniycez görcezz

Merhaba kaan aydosa gıttık bosluk varmıs sekreteri aradı bızde gıttık. Sperm dna hasarına bakmamız lazım dedı nı labaratuvara yonlendırdi bı gece kaldık sabahsı tahlili olduk sonuclae yeni cıktı. Sperm tahlili guzel çıktı hareket ve morfoloji baya bi artmış. Ama sperm dna %35 çıktı %20 nin uzeri biraz zor dedi tedabiye basladı. Proxed ve klomen verdi bi ay kullan be hormon tahlili istedi. Basladık kullanmaya. Ve yemek duzenini değiştirin dedi. Habuç bolbol tuketmesini söyledi ve nohut yemeğinide haftada 3-4 gun yemesini soyledi ve ısırgan çayı gunde2 kere içmesini soyledi. Bak bunlaro yapabilirsiniz. Dna hasarı ilaçlarla duzelior dedi normal yollada çocugunuz olabilir dedi bakalım tedaviye basladık. Sperm tahlili içinde bunlar yeter dedi hasarı duzrltelim olur dedi. İnsallah bakalım beklemekten başka çaremiz yok şuanda deniycez görcezz
mrb eşimde kaan hocanın hastası
bende eşime haftada bi kaç kez nohu yemeği yediriyorum havuç salatası günde iki kez ısırgan çayı ve sabah akşma keçiboynuzu özü kullanıyor eşim ayrıca biz kaan hocanın hastaları olarak
burada konuşuyoruz sizide bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tedavide-olanlar.786130/page-18#post-39250033

Çok geçmiş olsun canım. Sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim.
Sayınız kaç şu an?

Insallah canim ya dogal yoldan olsun istiyorum tup bebege gerwk kalmadan ama kismet olurmu bilmiyorum tup bebek cok yipratici ve dogal gebelik kesinlikle cok farkli daha rahat geciyo ben her ikisinide yasadim insallah bu seferde dogal yoldan olr olmazsa tup bebek mecburen.siz napiyorusunuz nasil durumunuz herhangi bi tedavi goruyormusunuz

Back
X