Hiç olur mu öyle?
Insan gelip de "kizim ne istiyorsun? beraber bakalim" der..
Onun amaci gerçekten seni deli etmek sanirim..
Ama istemeye geldiklerinde bunlar konusulmadi mi canim? Yani genelde kaynanan gelip sana sormasi lazimdi..ama bazen de istemeye gelince konusulur da bu konu..
Dügün ne zaman bu arada?
düğün 15 temmuzda.hayır konuşulmadı.sadece nişanda takı olacakmı dediler.olmayacak ,takı düğünde dedim.ondan sonra hiçbir şekilde konusu geçmedi.
Gülşen merhaba, okudum da her şeyi, ailen neden nişanlını istemiyor, özel değilse onu merak ettim. Benim de bu sorunun başlangıcı tadında bir sorunum var da :)
ferhal bence sen de nişanlının annesiyle gidip konuş; ama suçlayıcı gibi değil de, niyetinin iyi olduğunu gösterme amaçlı.. biliyorum zaten böyle olduğunu onlar da biliyordur; ama bir kere daha dile getirmekten zarar çıkmaz diye düşnüüyorum :)
benim de erkek arkadaşım var, daha söz, nişan yok ortada; ama ciddiyiz. babam doğulu, annemse batıdan bir şehirden.. yıllarca hep sorun yaşadılar kültürel uyuşmazlıklar vs. yüzünden; ama yürüttüler yine de. annem de öğretmen ve her memleketten insanı da çok iyi tanır. bize yıllarca öğüt verdi hep, ne olur karşıma x'li birini getirmeyin diye (x bir şehir..). ben de gittim oradan birini sevdimanneme daha söyler söylemez, hayat senin hayatın; ama keşke içimize sindirseydin, dedi... daha adını bile bilmeden bu tepkiyi verdi birkaç ay önce ve hala da aynı tavrı.. erkek arkadaşıma kalsa bir an önce evlenelim, anlattım ona da durumu, ama beni tanıyınca fikirleri değişir diyor. bilmiyorum ailemi dinleyip tez elden bir şeyler mi yapmalıyım yoksa arkasında mı durmalıyım. ailelerin sezgisel olarak mı böyle davrandığını, nelere karşı olduklarını anlamaya çalışıyorum
canım aslında ailemin genel olarak o şehre karşı bir takıntısı var. aslında başka bir sorunum da var, nasıl toparlayacağımı bilemiyorum; ama ona karşı değişik bir güven sıkıntım var. bana bunu hissettirmek için hiçbir şey yapmadı. nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama işim gereği hep bilgisayar başındayım ben. girdiği birkaç siteyi ve kullandığı birkaç programı biliyorum. ben de onları kullanıyorum ve genellikle çevrimdışıyım. bilgisayar açıldığında otomatik açılan programlardan birkaçı da. bazen bana bir gün boyunca hiç cevap vermiyor; ama gün içerisinde online olduğunu görüyorum. hep bilgisayarı açan başkasıdır diye düşünüp geçiştirdim şimdiye kadar; çünkü bana yalan söylemesi için de hiçbir sebep yok. aldatma desem, alyans değil; ama ona eşdeğer de bir şey taşıyor üstünde ve o da güven veriyor bana; ama neden böyle hissettiğimi bir türlü bilmiyorum
Gülşen merhaba, okudum da her şeyi, ailen neden nişanlını istemiyor, özel değilse onu merak ettim. Benim de bu sorunun başlangıcı tadında bir sorunum var da :)
ferhal bence sen de nişanlının annesiyle gidip konuş; ama suçlayıcı gibi değil de, niyetinin iyi olduğunu gösterme amaçlı.. biliyorum zaten böyle olduğunu onlar da biliyordur; ama bir kere daha dile getirmekten zarar çıkmaz diye düşnüüyorum :)
çok uzun değil, evet.. aslında ilk başta çok güveniyordum ve o yüzden de umutluydum ailem tanıyınca her şey hallolur diye. sevdiğine kesinlikle şüphem yok. kendim gibi biliyorum onu da; ama neden cevap vermediğini anlayamıyorum bir türlü. soğuk da değil ve cevap verdiğinde de hemen yelkenlerim suya iniyor; çünkü şüphe çekecek hiçbir cümle geçmiyor. biraz da uzaktayız şu anda birbirimizden. yalnızca neden cevap vermediğini anlayamıyorum. sanırım konuşacağım onunla bu konuyu, aksi takdirde yürümeyecek. hayatımda ilk defa güven sorunu yaşıyorum birine.. kusura bakma canım konunu da dağıttım birazumarım nişanlının annesiyle düzeltirsin durumu da. inşallah düğünün çok çok çok güzel geçer :)
hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.haklısın,bir kere ve apaçık herşeyi konuşmak lazım,şurda düğüne ne kaldı ki?herkes gelinlik bakıyo,bizim uğraştığımıza bak.hayırlısı
sizin sorununuz ne sorması ayıp olmazsa.
gülşencim çok teşekkür ederim :) içime su serptin... ben de hep böyle bir şey olabilir diyorum, bir de o kadar uzaktayız ki, bazı şeyleri konuşmak bile zorlaşıyor böyle olunca da. ama kendimce bir yolunu bulacağım ben de...
senin sıkıntın da umarım geçecek bir an önce. annen artık anlayacaktır senin de bu şekilde mutlu olduğunu. allah gönlümüze göre versin kızlarr :)
Haklısın canım. Bugün ben de dediğini uyguluyorum ve uzun zaman cevap vermedim ona. Başına kakmak için değil; ama beni anlaması için böyle yapıyorum. Şu anda ben yurtdışındayım, hem de kısa süreliğine de değil, yazın döneceğim Türkiye'ye. Hoş döndüğümde de aynı şehirlerde olmayacağız; ama en azından her istediğimizde görme şansımız olacak, o zamana kadar böyle idare edelim bari :)
Gülşencim çok teşekkür ederim, o kadar rahatlattın ki içimii. Tavsiyen için de aayrıca teşekkür ederim :) Ne diyeyim, her şey çoook çok güzel olur umarım hepimiz içinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?