- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Evet bende derdini anlatan kisiyi dinlerim ama fazlasinı kurcalamam anlattigi kadar dinler teselli ederim.Bazisi da var ki dert dinledi mi mest oluyor, insanin mutsuzlugundan kendine pay çıkarıp mutlu oluyor.Şu son cümleniz tam yerinde olmuş. İnşaallah böyle densizler okur yazdıklarınızı da biraz olsun hadsizlik yaptığını anlar.
Şuana kadar karşılıklı konuştuğum birine ozel hayatla ilgili hiç soru sormadım sormamda. Dertleşince bile onun anlattığı kadar dinler detaya girmem.
Nasıl bu hakkı bulabilirim ki kendimde ?
Allah yavrunuzu size bağışlasın, 7 yılın sonunda gelen bebek ne büyük mutluluktur, Rabbim nazarlardan korusun sizi.Bende 7 yillik evliyim ve yeni anne oldum millet banada diyordu aaa olmuyormu yoksa. bi yerden sonra duymuyorsun o gerizekali bos bogazlilaribirde soyle dusunseler sen istedigin kadar ugras onuda veren rabbime hamd oldun kan pihtisindan oluyor insan.ama nerden anlicak o cahiller.
Canım benim, acını yüreğimde hissettim.Sen kutsal bir annesin, evet bir annesin çünkü yavrunu 9 ay karninda tasımışsın,sadece senin meleğin bu dunyada değil de cennette.Küçücük sabiyide kendi hirsina ve vicdansızliğına alet eden anne sana da yaziklar olsun,dilerim ki ileride bir gün bu yaptiğın merhametsizligin mükafatinı alirsin.Bazı ınsanlar vereni yaratanı maalesef unutuyorlar canım. Bende 38+3 günlük bebegımı kaybettım eltım benden 8 hafta önce dogum yapmıstı ben bebek gormeye aglamasına dayanamıyorum ve bunuda kendısı bılıyor bile bile geçen hafta resmen nispet yapar gibi 6 - 7 kere rahat önümden geçiyor almıs bebegını kucagına.Kucagındakı bebegıne acıdım ne ıçın o melegı kullanıyor yınede gunahını almak ıstemem ama bazı ınsanlar gerçekten mutsuzluktan beslenıyor buna emınım
Allah yavrunuzu size bağışlasın, 7 yılın sonunda gelen bebek ne büyük mutluluktur, Rabbim nazarlardan korusun sizi.[/QUOTE
Amin tesekkur ederim.Rabbim seninde gonlune gore versin.tontis tontis olsun bebegin
Ben senin cocugunu napiyim deseydin.İnsanın en yakını bile düşüncesizlikte en başı çekiyor.Rabbim en kisa surede kendi kanindan, canindan saglikli bir evlat nasip etsin inşallah canım.O da iyi benim ablam bana ...sana dogurup vereyim bi tane dedi.anki pazardan domates biber alıp verecek
Yukarı tükursem bıyık, aşağı tükürsem sakal.İnsanogluna ne yapsan yaranamazsın.Doğursan suç, dogurmasan suç.boşverin kafaya takmayın bende evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım çevremde çoğu insan acelen neydi evliliğini yaşasaydına dediler
aynen öyle yatak odalarına karışmayı seviyolarYukarı tükursem bıyık, aşağı tükürsem sakal.İnsanogluna ne yapsan yaranamazsın.Doğursan suç, dogurmasan suç.
Oda iyiymiş, bu üzgün halimle beni guldurdün.Aynen birdaha soran olursa cat diye tikıcam lafı cocuk sevmem diye4 senelil evli ve cocuk yok cok sukur.. soranada verdigim cevap "cocuk sevmem" demek oluyo bende..oyle apisip kaliyorlaryani cidden cocuk sevmem ve istemiyotum..ama bence bunu sizde deneyin direkr cocuk sevmem deyin susuyorlar, tecrubeyle sabit
Gercekten faydali mutlaka deneyin yani... baska soru soramiyorlar..onlar simdi bi problem bekliyorlar konusmak nasihat vermek icin.. lafi agizlarina tikayinca sus pus oluyorlar
Oda iyiymiş, bu üzgün halimle beni guldurdün.Aynen birdaha soran olursa cat diye tikıcam lafı cocuk sevmem diye
Nasil iyi dediniz, zaten beni goren cok sakin sessiz birine benziyorsun der hep.Insanları kırmayi sevmiyorum.Beni benimle biraksalar yasadiklarimın üzerine bir perde çekmeyi basarabilicem ama birakmiyorlarki toparlanalim.Aynen dediginiz gibi yapmak lazim laftan anlamayanin hakki kotektir diye bosuna dememisler.Daha uzun zamandır evliyim sizden. Hiç denemedik, oluyor mu olmuyor mu onu bile bilmiyoruz. Ama bana böyle yılışıklık yapabilen olmadı. Acaba yüzünüz mü yumuşak? Yakın çevrenizden bir kaç kişinin ağzının payını verirseniz, zaten kulaktan kulağa yayılır ve bir daha hadsizlik yapamazlar. Bu sizin hayatınız, kimseleri takmayın.
Kesinlikle katiliyorum.yumusak yuzlu olundugundan bukadarini yapabiliyorlar.en hassas yerinden vuruyorlar.halbuki sen tatmissin o duyguyu. benim her anne bebek hamile gordugumde icimde olan sizi tarif edilemezken sen nasil bir insansn ki beni burdan vurabiliyosun.allah herkese merhamet versin boylesi kotu kalpli insanlardan uzak tutsun hepimizi..Daha uzun zamandır evliyim sizden. Hiç denemedik, oluyor mu olmuyor mu onu bile bilmiyoruz. Ama bana böyle yılışıklık yapabilen olmadı. Acaba yüzünüz mü yumuşak? Yakın çevrenizden bir kaç kişinin ağzının payını verirseniz, zaten kulaktan kulağa yayılır ve bir daha hadsizlik yapamazlar. Bu sizin hayatınız, kimseleri takmayın.
Bazı ınsanlar vereni yaratanı maalesef unutuyorlar canım. Bende 38+3 günlük bebegımı kaybettım eltım benden 8 hafta önce dogum yapmıstı ben bebek gormeye aglamasına dayanamıyorum ve bunuda kendısı bılıyor bile bile geçen hafta resmen nispet yapar gibi 6 - 7 kere rahat önümden geçiyor almıs bebegını kucagına.Kucagındakı bebegıne acıdım ne ıçın o melegı kullanıyor yınede gunahını almak ıstemem ama bazı ınsanlar gerçekten mutsuzluktan beslenıyor buna emınım
Yok yok bazı insanlar böyle cidden. Baaaaak ben doğurdum sen doğuramadın, baaaak ben ana oldum sen olamadın mesajı vermeye bayılır. Başka özellikleri, sıfatları olmadığı için çocuk doğurmuş olmayı marifet zannederler. Halbuki marifet onu yoğurmakta. Fare de doğuruyor sonuçta.Allah sabırlar versin.
Acaba siz yanlış anlamış olabilir misiniz hassas olduğunuz için ?
Bir insan o kadar nasıl kötüleşebilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?