4 senelik evli olup cocuksuz olmak...

boşverin kafaya takmayın bende evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım çevremde çoğu insan acelen neydi evliliğini yaşasaydına dediler

Evet bende derdini anlatan kisiyi dinlerim ama fazlasinı kurcalamam anlattigi kadar dinler teselli ederim.Bazisi da var ki dert dinledi mi mest oluyor, insanin mutsuzlugundan kendine pay çıkarıp mutlu oluyor.

Allah yavrunuzu size bağışlasın, 7 yılın sonunda gelen bebek ne büyük mutluluktur, Rabbim nazarlardan korusun sizi.

Canım benim, acını yüreğimde hissettim.Sen kutsal bir annesin, evet bir annesin çünkü yavrunu 9 ay karninda tasımışsın,sadece senin meleğin bu dunyada değil de cennette.Küçücük sabiyide kendi hirsina ve vicdansızliğına alet eden anne sana da yaziklar olsun,dilerim ki ileride bir gün bu yaptiğın merhametsizligin mükafatinı alirsin.

O da iyi benim ablam bana ...sana dogurup vereyim bi tane dedi.anki pazardan domates biber alıp verecek
Ben senin cocugunu napiyim deseydin.İnsanın en yakını bile düşüncesizlikte en başı çekiyor.Rabbim en kisa surede kendi kanindan, canindan saglikli bir evlat nasip etsin inşallah canım.

4 senelil evli ve cocuk yok cok sukur.. soranada verdigim cevap "cocuk sevmem" demek oluyo bende..oyle apisip kaliyorlar yani cidden cocuk sevmem ve istemiyotum..ama bence bunu sizde deneyin direkr cocuk sevmem deyin susuyorlar, tecrubeyle sabit
Oda iyiymiş, bu üzgün halimle beni guldurdün.Aynen birdaha soran olursa cat diye tikıcam lafı cocuk sevmem diye

Daha uzun zamandır evliyim sizden. Hiç denemedik, oluyor mu olmuyor mu onu bile bilmiyoruz. Ama bana böyle yılışıklık yapabilen olmadı. Acaba yüzünüz mü yumuşak? Yakın çevrenizden bir kaç kişinin ağzının payını verirseniz, zaten kulaktan kulağa yayılır ve bir daha hadsizlik yapamazlar. Bu sizin hayatınız, kimseleri takmayın.

Nasil iyi dediniz, zaten beni goren cok sakin sessiz birine benziyorsun der hep.Insanları kırmayi sevmiyorum.Beni benimle biraksalar yasadiklarimın üzerine bir perde çekmeyi basarabilicem ama birakmiyorlarki toparlanalim.Aynen dediginiz gibi yapmak lazim laftan anlamayanin hakki kotektir diye bosuna dememisler.

Kesinlikle katiliyorum.yumusak yuzlu olundugundan bukadarini yapabiliyorlar.en hassas yerinden vuruyorlar.halbuki sen tatmissin o duyguyu. benim her anne bebek hamile gordugumde icimde olan sizi tarif edilemezken sen nasil bir insansn ki beni burdan vurabiliyosun.allah herkese merhamet versin boylesi kotu kalpli insanlardan uzak tutsun hepimizi..

Ben bu konuda çok katıyım, kendi annem bile senede 1 kere anca laf söyleyebilir, 2. kez lafı açarsa cevabını veririm. Hayat benim, vücut benim, yok olacak olan uyku, rahatlık, ev düzeni, sosyallik benim; kimselere laf düşmez.
Ben çok çok çok güler yüzlü bir insanım, ama artık sınırları çizmeyi ve belirlemeyi öğrendim. E bunu da yine insanlar yüzünden yapmak durumundayım. Biz sizinle yılların arkadaşı olmuş olsak da, şu an tanışmış olsak da asla eee çocuk yok mu, olmuyor mu gibi sorular sormam. Bunun adı gerçekten hadsizlik. Haddi bilmeyene de öğretmek gerek, sevaptır :)

Allah sabırlar versin.

Acaba siz yanlış anlamış olabilir misiniz hassas olduğunuz için ?
Bir insan o kadar nasıl kötüleşebilir ki ?

Allah sabırlar versin.

Acaba siz yanlış anlamış olabilir misiniz hassas olduğunuz için ?
Bir insan o kadar nasıl kötüleşebilir ki ?
Yok yok bazı insanlar böyle cidden. Baaaaak ben doğurdum sen doğuramadın, baaaak ben ana oldum sen olamadın mesajı vermeye bayılır. Başka özellikleri, sıfatları olmadığı için çocuk doğurmuş olmayı marifet zannederler. Halbuki marifet onu yoğurmakta. Fare de doğuruyor sonuçta.
Çocuğu olmayanlar, hamile kalamayanlar da üzülmesin, hakikaten bardır hayırı. Annesi 20 tl için öldüren birinin haberi olmuştu kışın, çok etkilemişti beni. 20 tl için katil olduğuna mı yanarsın, 20 tl için annesini öldürebilmesine mi? Her şeyin hayırlısı ama en çok da evladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…