- 28 Eylül 2016
- 179
- 87
- 13
- 39
- Konu Sahibi LeylaserdaR
-
Merhaba arkadaşlar. Ben üç tane sezeryan ameliyatı olmuş bir anneyim. Beklemediğim planlamadığım bir şekilde dördüncüye hamileyim. Benim gibi dört sezeryan atlatan anne adayları var mı. Çok riskli. Öğrendiğimden beri psikolojim çöktü.
evet sanırım beni dediğimde o bayan bir sorun yaşamamışlargeçenlerde burda öyle bi konu vardı. birisi 5.çocğnu sezeryanla getrmş dünyaya. haziran gibi doğumu yapmş geçen gün de msj yazmş iyiyim hiçbi sorun yaşamadık diye
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunİnş. Arkadaşlar iyi bir doktor buldum. Üç ekim gibi gidicem onun da ağzından inş iyi şeyler duyarım. İlk gittiğim doktor biraz rahat bir tip gibiydi. Bişey olmaz en kötü ihtimal rahmini alırım bu saatten sonra rahmin ne işe yarayacak dedi. Tamam bitti artık çocuk yapmayacağım ama rahmimin alınmasını da istemem. Sonuçta daha 31 yaşındayım. İnş o bahsettiğiniz arkadaş gibi Rabbim banada kolaylık verir.
İnş. Arkadaşlar iyi bir doktor buldum. Üç ekim gibi gidicem onun da ağzından inş iyi şeyler duyarım. İlk gittiğim doktor biraz rahat bir tip gibiydi. Bişey olmaz en kötü ihtimal rahmini alırım bu saatten sonra rahmin ne işe yarayacak dedi. Tamam bitti artık çocuk yapmayacağım ama rahmimin alınmasını da istemem. Sonuçta daha 31 yaşındayım. İnş o bahsettiğiniz arkadaş gibi Rabbim banada kolaylık verir.
İlk doğumun sezeryan mıydı Can'ım eğer öyleyse ikinci daha kolay geçiyor. Genelde ilk sezeryan zor olur. İkincisi insan psikolojisi mi artık bilmiyorum başına ne geleceğini bildiğinden mi daha kolay toparlanıyorsun. Hatta benim üçüncüsü en kolay olanıydı. Önce Allah'ın izni ile tabiMasallah size.ameliyat oldugum icin ikinci gebelik ins sezaryen olacak.korkuyorum.siz 3 sezaryen tecrubelerinixi paylasirsaniz sevinirim
Benim kuzenimin eşi dördüncü kızını sezaryenla doğurdu üç kızdan sonra erkek şstediği için hamile kalmıştı oda kız oldu yani dördüde sezaryan hiçbi sorun çıkmadı sadece doktoru artık karın derin inceldi erkek bebek beklentin olmasın bi daha kaldırmaz dedi bağladılar hiç korkma bağlatırsın buda rızkıyla gelsin bakalım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Ben üç tane sezeryan ameliyatı olmuş bir anneyim. Beklemediğim planlamadığım bir şekilde dördüncüye hamileyim. Benim gibi dört sezeryan atlatan anne adayları var mı. Çok riskli. Öğrendiğimden beri psikolojim çöktü.
Ben 6 yı bile duydum içini ferah tut kısmetinle bereketinle gelir dua et rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canımMerhaba arkadaşlar. Ben üç tane sezeryan ameliyatı olmuş bir anneyim. Beklemediğim planlamadığım bir şekilde dördüncüye hamileyim. Benim gibi dört sezeryan atlatan anne adayları var mı. Çok riskli. Öğrendiğimden beri psikolojim çöktü.
Sağol arkadaşım. Rabbim sabır versin zor bir süreçten geçiyorsun. İnş en kısa zamanda hayırlı afiyetli tekrar bebeğine kavuşursun. Bende bundan sonra daha önce söylediklerim için rabbimden af diliyorum. Dik duracağım sonuçta Allah'ımın emaneti bir can var içimde5tane sezaryan yapan arkadasim var gayet saglikli korkma sakin neguzel Allah vermis bende istiyorum dorduncu cocugu 1senedir istedik yeni hamile kaldim ama dusmek uzere 8haftalik oldu kalp atisi yok kanamamda 16gundur devam ediyor .Odr daha gitme derim insana moral verecegine ne diyor.
Amin Can'ım inş. İnş bende atlatırım moral oldu bana bu yazdıklarınızBen 6 yı bile duydum içini ferah tut kısmetinle bereketinle gelir dua et rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
Konya dayım Can'ım
Bende bu doğumumu atlatırsBenim kuzenimin eşi dördüncü kızını sezaryenla doğurdu üç kızdan sonra erkek şstediği için hamilere kalmıştı oda kız oldu yani dördüde sezaryan hiçbi sorun çıkmadı sadece doktoru artık karın derin inceldi erkek bebek beklentin olmasın bi daha kaldırmaz dedi bağladılar hiç korkma bağlatırsın buda rızkıyla gelsin bakalım hayırlı olsun
Aslında çok yakın. Burada Ali Acar diye bir doktor var ondan 3 ekim için bir ay önceden randevu aldım. Eğer ondan da iyi bir şey duymazsam muhakkak Ankara ya gelmem lazım. Bu doktorun ismini de not aldım. Çok teşekkür ederim ilgin için Can'ım. Allah razı olsun.Ankara'da Cemil Kaya'yı önerebilirim,benim doktorum . İşin de çok tecrübeli ve başarılı. Benim doğumumu da o yapacak inşallah. Konya Ankara'ya yakın gelebilirsiniz bence canım.
Bende bu doğumumu atlatırs
Aslında çok yakın. Burada Ali Acar diye bir doktor var ondan 3 ekim için bir ay önceden randevu aldım. Eğer ondan da iyi bir şey duymazsam muhakkak Ankara ya gelmem lazım. Bu doktorun ismini de not aldım. Çok teşekkür ederim ilgin için Can'ım. Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?