4. Sezeryan olan var mı?

LeylaserdaR

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
179
87
13
39
Merhaba arkadaşlar. Ben üç tane sezeryan ameliyatı olmuş bir anneyim. Beklemediğim planlamadığım bir şekilde dördüncüye hamileyim. Benim gibi dört sezeryan atlatan anne adayları var mı. Çok riskli. Öğrendiğimden beri psikolojim çöktü.

5 i duydum burda canım ama çok iyi bir doktor bulmalısın Allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla hayırla kurtulun inşaAllah kötü düşünme pozitif düşün

geçenlerde burda öyle bi konu vardı. birisi 5.çocğnu sezeryanla getrmş dünyaya. haziran gibi doğumu yapmş geçen gün de msj yazmş iyiyim hiçbi sorun yaşamadık diye

İnş. Arkadaşlar iyi bir doktor buldum. Üç ekim gibi gidicem onun da ağzından inş iyi şeyler duyarım. İlk gittiğim doktor biraz rahat bir tip gibiydi. Bişey olmaz en kötü ihtimal rahmini alırım bu saatten sonra rahmin ne işe yarayacak dedi. Tamam bitti artık çocuk yapmayacağım ama rahmimin alınmasını da istemem. Sonuçta daha 31 yaşındayım. İnş o bahsettiğiniz arkadaş gibi Rabbim banada kolaylık verir.

İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Masallah size.ameliyat oldugum icin ikinci gebelik ins sezaryen olacak.korkuyorum.siz 3 sezaryen tecrubelerinixi paylasirsaniz sevinirim

Sakın rahmini aldırma daha 31 yaşındasın erkenden menapoza girersin ne gerek var. O doktor bana çok güven vermedi açıkcası,hangi şehirdesin doktor tavsiyesi verebilirim ?

Masallah size.ameliyat oldugum icin ikinci gebelik ins sezaryen olacak.korkuyorum.siz 3 sezaryen tecrubelerinixi paylasirsaniz sevinirim
İlk doğumun sezeryan mıydı Can'ım eğer öyleyse ikinci daha kolay geçiyor. Genelde ilk sezeryan zor olur. İkincisi insan psikolojisi mi artık bilmiyorum başına ne geleceğini bildiğinden mi daha kolay toparlanıyorsun. Hatta benim üçüncüsü en kolay olanıydı. Önce Allah'ın izni ile tabi

Benim kuzenimin eşi dördüncü kızını sezaryenla doğurdu üç kızdan sonra erkek şstediği için hamile kalmıştı oda kız oldu yani dördüde sezaryan hiçbi sorun çıkmadı sadece doktoru artık karın derin inceldi erkek bebek beklentin olmasın bi daha kaldırmaz dedi bağladılar hiç korkma bağlatırsın buda rızkıyla gelsin bakalım hayırlı olsun

Ben 6 yı bile duydum içini ferah tut kısmetinle bereketinle gelir dua et rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

5tane sezaryan yapan arkadasim var gayet saglikli korkma sakin neguzel Allah vermis bende istiyorum dorduncu cocugu 1senedir istedik yeni hamile kaldim ama dusmek uzere 8haftalik oldu kalp atisi yok kanamamda 16gundur devam ediyor .Odr daha gitme derim insana moral verecegine ne diyor.

Sağol arkadaşım. Rabbim sabır versin zor bir süreçten geçiyorsun. İnş en kısa zamanda hayırlı afiyetli tekrar bebeğine kavuşursun. Bende bundan sonra daha önce söylediklerim için rabbimden af diliyorum. Dik duracağım sonuçta Allah'ımın emaneti bir can var içimde

Bende bu doğumumu atlatırs
Ankara'da Cemil Kaya'yı önerebilirim,benim doktorum . İşin de çok tecrübeli ve başarılı. Benim doğumumu da o yapacak inşallah. Konya Ankara'ya yakın gelebilirsiniz bence canım.
Aslında çok yakın. Burada Ali Acar diye bir doktor var ondan 3 ekim için bir ay önceden randevu aldım. Eğer ondan da iyi bir şey duymazsam muhakkak Ankara ya gelmem lazım. Bu doktorun ismini de not aldım. Çok teşekkür ederim ilgin için Can'ım. Allah razı olsun.

Birşey değil canım ne demek, inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.

Arkadaşlar 4. Sezeryanım başarı ile geçti ama yinede kimseye önermem. Hiçbirşey kolay değil.

Hanımlar Selam Kadınlar kulübüne bugün üye oldum, ben de size sezeryan ile ilgili düşüncelerimi söylemek istiyorum belki birinize faydası olur. Benim 3 tane kürtajim var, üç tane sezeryanım var. 3 tane evladım var haliyle. İki kız bir oğlan. Bundan 4 ay önce de dördüncüye gebe kaldım isteyerek Hadi dedim bir tane daha olsun risklerini bile bile. 5 haftalıkken sezeryan "skar gebelik" geçirdiğimi öğrendim. Bilmem aranızda bu durumu yaşayan var mı? Metatoraks ilaci düşürdüler bebeğimi. Gebelik kesesi eski sezeryan dikişimin üzerine yerleşmiş bu çok nadir görülen bir nevi dış gebelikmiş o da bana denk geldi. Çok üzüldüm tabii ama yapacak bir şey yoktu
Her şey kader kısmet. Ve ben bir tane daha istiyorum gebelik ama doktor riskin olduğunu söyledi, tekrar aynısı tekrarlayabilirmis. Ama ben bir kez daha şansımı denemek istiyorum
İnşallah Allah gönlüme göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…