4.sınıf yaprak test

ozge_ilkheyecan

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
1.309
1.575
333
Hanımlar merhaba,

Çocuğum 4.sınıfta. Konu tekrarı için yaprak test almak istiyorum tüm derslerden. Hangi yayını önerirsiniz? Öğretmenler arkadaşlar da önerirse harika olur, teşekkürler.

Netten test almıştım bende özel okul ve bursluluk sınavlarına hazırlık diye beğenmiştim şimdi başka arıyorum da bulamadım
Biraz baktım, yaprak test olarak açı ve üçgen yayınları gözüme çarptı. Sanırım ikisinden birini seçeceğim. Bu arada teşekkür ederim, konuma yanıt verdiniz

yaprak test olarak bilmiyorum ama bilfen, okyanus, arı yayınlarının kitapları iyidir. Yaprak test olarak şartlamayın kendinizi. soru bankası alın.

yaprak test olarak bilmiyorum ama bilfen, okyanus, arı yayınlarının kitapları iyidir. Yaprak test olarak şartlamayın kendinizi. soru bankası alın.
Teşekkür ederim cevabınız için. Çok inceleyemedim ama okyanus yayınınkini sipariş ettim, çocuğum balıkları çok seviyor, kapağında deniz canlıları vardı, sırf bu sebepten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…